Fruitboer aan huisVers fruit aan huis geleverd

Appel

Appels zijn een onmisbaar element in fruitschalen, smoothies, en fruitpakketten. Deze robuuste pitvrucht heeft al jarenlang een speciaal plekje in onze harten én keukens!

Wat is een Appel?

Appels behoren tot de categorie pitfruit, dankzij de karakteristieke pitjes die ze bevatten. Het Nederlandse klimaat biedt een uitstekende omgeving voor het telen van deze populaire snack. Laten we eerlijk zijn, een appel is simpelweg niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven! Van zoet tot zuur, appels prikkelen onze smaakpapillen op de meest verrukkelijke manieren.

Wist je dat er maar liefst 7500 verschillende soorten appels zijn?

Wanneer Vinden Appels Hun Weg naar Onze Fruitboxen?

Appels zijn een essentieel onderdeel van onze fruitmanden en zijn het hele jaar door verkrijgbaar. Of je nu geniet van Granny Smiths, Pink Ladies, of Royal Gala’s, wij leveren ze allemaal. Groen of rood, elke appel is een smakelijke verrassing op zich! Heb je een specifieke voorkeur of allergie? Laat het ons weten en wij passen de inhoud van jouw mand aan!

Appels

Voedingswaarde in een appel?

Een gemiddelde appel (135 gram) bevat 53 calorieën, nauwelijks vet (0,05 gram), en een indrukwekkende 2,3 gram voedingsvezels per 100 gram

Bewaaradvies appels:

Appels blijven het langst sappig en fris in een koele, droge, en vooral donkere ruimte. Een gesneden appel moet in de koelkast worden bewaard, maar kan snel bruin worden.

Appel weetjes:

  • Gebakken lucht? Appels bestaan voor 25% uit lucht.
  • Er zijn 7500 verschillende soorten appels.
  • De appels behoren tot de rozenfamilie!


Veelgestelde vragen

Wat maakt appels zo'n populaire snack?

Wanneer zijn appels verkrijgbaar?

Hoe bewaar je appels het beste?

Vers fruit aan huis?

Bespaar tijd, moeite, geld en stress. Ontvang (twee)wekelijks een heerlijk, verse, gevarieerde fruitmand!

Bestel direct

Lekker en vers fruit, direct aan huis bezorgd.

Fruitboer aan huis