Fruitboer aan huisVers fruit aan huis geleverd

Werkfruit voor elk soort bedrijf!

Fruitboer aan huis is niet alleen leverancier voor particulieren, maar levert ook heerlijk, vers werkfruit aan bedrijven.

Hoe werkt het?

In slechts een paar stappen kan ons fruit bij jouw bedrijf of kantoor geregeld zijn! Door persoonlijk contact komen wij te weten welke doelen je wilt bereiken. Onze boxen zijn elke week aan te passen te pauzeren of op te zeggen, zonder gedoe en zonder kleine lettertjes!

Fruitbox aan huis geleverd

1. Contact & Proefbox

Via persoonlijk contact inventariseren wij de wensen en behoeften, waardoor wij u een perfecte, gratis proefbox kunnen aanbieden. Wij komen, indien gewest, langs om alle opties door te lopen!

Bezorgmoment uitkiezen van vers fruit

2. Voorstel op maat

Op basis van de kenmerken en omvang en kenmerken van het bedrijf maken we een voorstel op maat. Wekelijks, twee wekelijks of eenmalig bezorging geef het aan, alles is mogelijk!

Online betaling Fruitboer aan huis

3. Presentatie

Presentatie speelt een belangrijke rol. Waar kunnen we het fruit het beste plaatsen zodat het voor iedereen toegankelijk is? Ook een kick off behoord tot de mogelijkheden.

Genieten van vers fruit aan huis

4. Genieten van vers fruit

Geniet niet alleen van ons heerlijk vers fruit, elke week weer, maar ook van onze gratis bezorging met onze eigen toffe peren.

Betaalbaar fruit aan huis geleverd

Vers en betaalbaar

Iedere dag vers fruit op de werkvloer zonder dat u er als werkgever omkijken naar hebt? Fruitboer aan huis regelt het. Met onze gezonde service ontzorgen wij bedrijven in Nederland.

Duurzaam fruit aan huis

Duurzaam

Wij rijden de efficiëntste routes, leveren uitgevallen fruit aan kinderboerderijen, leveren in papieren (herbruikbare) dozen en kiezen waar mogelijk voor fair trade en/of lokale producten!

Fruit abonnement weerstand verhogend

Weerstand verhogend

In ons werkfruit zitten fruit en groente die gemakkelijk te consumeren zijn op de werkvloer. Denk hierbij aan appels, bananen, sinaasappels, snackkomkommers, mandarijnen, peren, snoeptomaatjes, etc

Proefbox aanvragen

Wil je weten hoe lekker en gezond fruit op het werk is? Vraag dan nu een gratis proefbox aan!

Bedankt voor het aanvragen van een proefbox! We gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag.
Oops! Er is iets fout gegaan met het sturen, check of je alle velden juist hebt ingevuld.