Fruitboer aan huisVers fruit aan huis geleverd

Gezond fruit voor elke school

Bij ons staat het leveren van vers en gezond fruit aan scholen centraal, met de extra mogelijkheid om gebruik te maken van subsidies. We begrijpen dat elke school uniek is en bieden daarom een breed scala aan fruitopties aan.

Hoe werkt het?

We leggen stap voor stap uit hoe je als school vers fruit kan aanbieden voor de leerlingen en leerkrachten.

Fruitbox aan huis geleverd

1. Contact & Proefbox

We beginnen met een persoonlijk gesprek om de specifieke wensen van jouw school te begrijpen. Dit stelt ons in staat om een gratis proefbox samen te stellen die perfect aansluit bij de behoeften van de school.

Bezorgmoment uitkiezen van vers fruit

2. Voorstel op maat

Op basis van de grootte en behoeften van de school, maken we een voorstel op maat. Of het nu gaat om wekelijkse, tweewekelijkse of eenmalige leveringen, we bieden flexibele opties aan.

Online betaling Fruitboer aan huis

3. Financieel voordelig

Onze diensten, belast met slechts 9% btw en subsidiemogelijkheden, bieden scholen een kosteneffectieve oplossing met heldere maandelijkse facturatie.

Genieten van vers fruit aan huis

4. Genieten van vers fruit

Laat de school genieten van ons heerlijke, verse fruit, geleverd door ons enthousiaste team. Onze service is flexibel, dus aanpassingen, pauzes of opzeggingen zijn altijd mogelijk zonder gedoe.

Het lekkerste fruit
op school geleverd.

Fruitboer aan huis
Betaalbaar fruit aan huis geleverd

Vers en betaalbaar

Zonder omkijken elke dag een stuk fruit voorhanden voor de leerlingen!Het kost slechts €1,95 per kind per week!

Duurzaam fruit aan huis

Duurzaam

Wij rijden de efficiëntste routes, leveren uitgevallen fruit aan kinderboerderijen, leveren in papieren (herbruikbare) dozen en kiezen waar mogelijk voor fair trade en/of lokale producten!

Fruit abonnement weerstand verhogend

Weerstand verhogend

Wij leveren de lekkerste en verste stukken fruit aan de scholen, bomvol vitamine en mineralen! Zo houden we de weerstand op peil.

Meer informatie opvragen

Meer informatie opvragen voor de mogelijkheden om schoolfruit aan te bieden? Vul je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Bedankt voor je bericht! We proberen zo snel mogelijk te reageren.
Oops! Something went wrong while submitting the form.