Werkfruit

Werkfruit, is de gezonde service voor werkend Nederland! Fruitboer aan huis is niet alleen de kleurrijke leverancier voor particulieren, maar levert ook heerlijk vers werkfruit aan bedrijven. Zet die snoeppot opzij en kies makkelijk voor een gezond tussendoortje. 

Werkfruit proefbox

Maak kennis met ons werkfruit via onze GRATIS en vrijblijvende proefbox. 

Eenvoudig 

Zonder omkijken elke dag vers fruit voor u en uw medewerkers. 

Altijd vers

In onze werkfruit pakketten leveren wij de lekkerste en verste stukken fruit van het seizoen!

Eerlijke prijs

We maken per werkfruit aanvraag een passend voorstel op maat. Er is al fruit op het werk vanaf 9,99,-!

Wat is Werkfruit? 

Iedere dag vers fruit op de werkvloer zonder dat u er als werkgever omkijken naar hebt? Fruitboer aan huis regelt het. Met onze gezonde service ontzorgen wij bedrijven in Nederland en maken wij medewerkers blij met verse, lekkere en vooral gezonde snacks. Wij kiezen altijd voor seizoensgebonden fruitsoorten. Dit bevordert de smaak van het fruit en de hoeveelheid vitaminen.

In het Fruitboer aan huis-werkfruit krat zitten fruit en groente snacks die gemakkelijk te consumeren zijn op de werkvloer. Denk hierbij aan appels, bananen, sinaasappels, snackkomkommers, mandarijnen, peren, snoeptomaatjes, etc. Daarnaast bevat een krat ook heerlijke luxe fruitporties zoals druiven, kersen, aardbeien, frambozen en/of bramen. U vindt in ieder geval bij elke levering minimaal 6 verschillende soorten fruit.

Waarom Werkfruit? 

Verdere voordelen van ons Werkfruit zijn dat onze service fiscaal aantrekkelijk is, wij goed scoren op prijs/kwaliteit, onze dienst wekelijks opzegbaar is en wij maatwerk kunnen leveren voor jouw organisatie. 

Werkfruit

Fruit op het werk, stappenplan?

  • Op basis van de omvang en kenmerken van de organisatie maken we een voorstel op maat. Er is hierbij ook een prominente rol voor communicatie weggelegd.
  • Na akkoord bekijken we gezamenlijk waar wij het fruit het beste kunnen plaatsen, een houten stelling behoort kosteloos tot de mogelijkheden.
  • Het leveren van vers fruit gaat beginnen. Onze eigen medewerkers verzorgen de gratis bezorging van de Fruitboxen. Ze presenteren het fruit volgens afspraak en controleren ook de consumptie van de afgelopen week.
  • Wie kan het verse fruit dat zojuist is bezorgd weerstaan? Wachten is niet nodig, het genieten kan direct beginnen. Dat geldt ook voor de werkgever, die nergens omkijken naar heeft, maar wel ziet dat zijn medewerkers goed en gezond bezig zijn.

Meer informatie over fruit op het werk?

Het belangrijkste bij Fruitboer aan huis is dat u geen nummer bent maar een persoon, daarom bieden wij een persoonlijke klantenservice. U kunt gemakkelijk contact opnemen via de telefoon, e-mail en het contactformulier op deze pagina. Kies voor lekker en gezond fruit!

Openingstijden

Monday- Thursday:8:00-18:30 Hrs
(Phone until 17:30 Hrs)
Friday - 8:00-14:00

Contactgegevens

Achterom 1a Barendrecht
Email: info@go-hoen.nl