fruitmand kopen Rotterdamfruitmand kopen Rotterdam

fruitmand kopen Rotterdam

Wilt u graag een fruitmand voor uzelf of iemand een gezonde doos vitamientjes geven? Klik dan snel op de knop ‘Bestel een fruitbox’ en voor u het weet geniet u van al het verse fruit!

Hoe werkt het?

Elke week zetten wij ons in om jou te voorzien van een geweldige fruitmand, zorgvuldig samengesteld met vers fruit. Onze boxen zijn elke week aan te passen, te pauzeren, op te zeggen of zelfs eenmalig cadeau te doen. Zonder gedoe en zonder kleine lettertjes en dat allemaal in jouw eigen account.

Fruitbox aan huis geleverd

1. Kies jouw box

Kies de best passende box met eventuele extra gezonde toevoegingen.

Bezorgmoment uitkiezen van vers fruit

2. Kies bezorgmoment

De volgende dag in huis, gratis met ons eigen vervoer of kom het pakket ophalen. Of doe iemand een fruitmand cadeau.

Online betaling Fruitboer aan huis

3. Betaal Gemakkelijk

Betaal gemakkelijk en veilig via onze webshop.

Genieten van vers fruit aan huis

4. Genieten van vers fruit

Ontvang heerlijk vers fruit, eenmalig, om de week of elke week!

Hoe werkt werkfruit?

Wij doen elke week ons best (inkopen) om jou te voorzien van een geweldige fruitmand. Onze boxen zijn elke week aan te passen, te pauzeren, op te zeggen of zelfs eenmalig cadeau te doen. Zonder gedoe en zonder kleine lettertjes en dat allemaal in jouw eigen account!

Fruitbox aan huis geleverd

1. Contact & Proefbox

Kies de best passende box met eventuele extra gezonde toevoegingen. De volgende dag in huis, gratis met ons eigen vervoer of kom het pakket ophalen in s-Gravendeel. Of doe iemand in s-Gravendeel een fruitmand cadeau.

Bezorgmoment uitkiezen van vers fruit

2. Voorstel op maat

Op basis van de kenmerken en omvang en kenmerken van het bedrijf maken we een voorstel op maat. Wekelijks, twee wekelijks of eenmalig bezorging geef het aan, alles is mogelijk!

Online betaling Fruitboer aan huis

3. Presentatie

Presentatie speelt een belangrijke rol. Waar kunnen we het fruit het beste plaatsen zodat het voor iedereen toegankelijk is? Ook een kick off behoord tot de mogelijkheden.

Genieten van vers fruit aan huis

4. Genieten van vers fruit

Geniet niet alleen van ons heerlijk vers fruit, elke week weer, maar ook van onze gratis bezorging met onze eigen toffe peren.

Heerlijk verse fruitmanden in Rotterdam

Geniet van heerlijk verse fruitmanden in Rotterdam - wat is er nu gemakkelijker voor uw gezondheid dan een verse fruitmand thuisbezorgd in Rotterdam? Met deze fruitmand wordt het eenvoudig om dagelijks uw aanbevolen portie fruit te nuttigen, terwijl het tegelijkertijd kleur en vrolijkheid in uw huis brengt.

Fruitboer aan huisfruitmand kopen Rotterdam

Waarom fruitmand kopen Rotterdam?

Betaalbaar fruit aan huis geleverd

Vers en betaalbaar

Wij leveren vers en sappig seizoensfruit, waardoor onze fruitboxen elke week een verrassing zijn. Dit alles tegen een eerlijke prijs.

Duurzaam fruit aan huis

Duurzaam

Wij kiezen voor de efficiëntste routes, doneren overtollig fruit aan kinderboerderijen, gebruiken herbruikbare papieren verpakkingen en geven de voorkeur aan fair trade en lokale producten waar mogelijk!

Fruit abonnement weerstand verhogend

Weerstand verhogend

Bescherm uzelf tegen virussen en griep! De vitamines in ons fruit dragen bij aan een sterkere weerstand, wat nu belangrijker is dan ooit!

Veelgestelde vragen

Hoe bestel ik een fruitabonnement?

Hoe laat wordt mijn bestelling geleverd?

Hoe kan ik bij Fruitboer aan Huis bestellen en wat zijn de bezorgtijden in Rotterdam?