Fruitmand bezorgen Zuid-BeijerlandFruitmand bezorgen Zuid-Beijerland

Fruitmand bezorgen Zuid-Beijerland

Fruitmand bezorgen Zuid-Beijerland, doe dat nu bij de fruit aan huis service! Elke week komen wij met onze bezorgers bij u in Zuid-Beijerland. Elke week gevarieerd seizoensfruit met, als u dat wilt, een lekker dag geperst flesje jus d’orange erbij!

Hoe werkt het?

Elke week zetten wij ons in om jou te voorzien van een geweldige fruitmand, zorgvuldig samengesteld met vers fruit. Onze boxen zijn elke week aan te passen, te pauzeren, op te zeggen of zelfs eenmalig cadeau te doen. Zonder gedoe en zonder kleine lettertjes en dat allemaal in jouw eigen account.

Fruitbox aan huis geleverd

1. Kies jouw box

Kies de best passende box met eventuele extra gezonde toevoegingen.

Bezorgmoment uitkiezen van vers fruit

2. Kies bezorgmoment

De volgende dag in huis, gratis met ons eigen vervoer of kom het pakket ophalen. Of doe iemand een fruitmand cadeau.

Online betaling Fruitboer aan huis

3. Betaal Gemakkelijk

Betaal gemakkelijk en veilig via onze webshop.

Genieten van vers fruit aan huis

4. Genieten van vers fruit

Ontvang heerlijk vers fruit, eenmalig, om de week of elke week!

Hoe werkt werkfruit?

Wij doen elke week ons best (inkopen) om jou te voorzien van een geweldige fruitmand. Onze boxen zijn elke week aan te passen, te pauzeren, op te zeggen of zelfs eenmalig cadeau te doen. Zonder gedoe en zonder kleine lettertjes en dat allemaal in jouw eigen account!

Fruitbox aan huis geleverd

1. Contact & Proefbox

Kies de best passende box met eventuele extra gezonde toevoegingen. De volgende dag in huis, gratis met ons eigen vervoer of kom het pakket ophalen in s-Gravendeel. Of doe iemand in s-Gravendeel een fruitmand cadeau.

Bezorgmoment uitkiezen van vers fruit

2. Voorstel op maat

Op basis van de kenmerken en omvang en kenmerken van het bedrijf maken we een voorstel op maat. Wekelijks, twee wekelijks of eenmalig bezorging geef het aan, alles is mogelijk!

Online betaling Fruitboer aan huis

3. Presentatie

Presentatie speelt een belangrijke rol. Waar kunnen we het fruit het beste plaatsen zodat het voor iedereen toegankelijk is? Ook een kick off behoord tot de mogelijkheden.

Genieten van vers fruit aan huis

4. Genieten van vers fruit

Geniet niet alleen van ons heerlijk vers fruit, elke week weer, maar ook van onze gratis bezorging met onze eigen toffe peren.

Fruitmand bezorgen Zuid-Beijerland

Elke week brengen wij de frisheid van fruit naar Zuid-Beijerland! Onze eigen bezorgers zorgen ervoor dat uw fruitmand in perfecte staat bij u thuis wordt afgeleverd. Of u nu deel uitmaakt van een groot of klein gezin, wij hebben de ideale fruitmand voor u. Bovendien kunt u aangeven welke fruitsoorten u liever niet ontvangt - wij passen ons graag aan uw voorkeuren aan!

Ons uitgebreide assortiment biedt voor ieder wat wils. Of u nu kiest voor een royale fruitmand met wel 100 porties fruit of voor een bescheidener hoeveelheid van 20 porties seizoensfruit, wij garanderen kwaliteit en versheid. Een gezond tussendoortje is essentieel voor uw dagelijkse dosis vitamines, en met onze service hoeft u daarvoor niet eens de deur uit. Onze kleurrijke fruitmanden zijn al verkrijgbaar vanaf €10,99. Maak uw bestelling compleet met een versgeperst flesje jus d'orange, nu voor slechts €1,99.

Fruitboer aan huisFruitmand bezorgen Zuid-Beijerland

Waarom Fruitmand bezorgen Zuid-Beijerland?

Betaalbaar fruit aan huis geleverd

Vers en betaalbaar

Wij leveren vers en sappig seizoensfruit waardoor onze fruitboxen wekelijks variëren. Dit tegen een eerlijke prijs.

Duurzaam fruit aan huis

Duurzaam

Wij rijden de efficiëntste routes, leveren uitgevallen fruit aan kinderboerderijen, leveren in papieren (herbruikbare) dozen en kiezen waar mogelijk voor fair trade en/of lokale producten!

Fruit abonnement weerstand verhogend

Weerstand verhogend

Houd virussen en griep buiten de deur! Vitamines helpen voor een betere weerstand! Wat in een tijd als nu van cruciaal belang is!

Veelgestelde vragen

Hoe bestel ik een fruitabonnement?

Kan ik een gratis proefbox aanvragen?

Wat zijn de verschillende fruitboxen die ik kan bestellen in Zuid-Beijerland?