Fruitmand bezorgen WageningenFruitmand bezorgen Wageningen

Fruitmand bezorgen Wageningen

Fruitmand bezorgen Wageningen, ga voor betaalbaar en makkelijk door te kiezen voor onze gezonde service! Niet uit huis, maar wel fruit thuis. Bent u woonachtig in Wageningen en wilt u tijd, geld, stress en moeite besparen? Kies dan voor Fruitboer aan huis en ontvang elke week een heerlijk, verse, gevarieerde fruitmand vanaf een kleine prijs per box.

Hoe werkt het?

Elke week zetten wij ons in om jou te voorzien van een geweldige fruitmand, zorgvuldig samengesteld met vers fruit. Onze boxen zijn elke week aan te passen, te pauzeren, op te zeggen of zelfs eenmalig cadeau te doen. Zonder gedoe en zonder kleine lettertjes en dat allemaal in jouw eigen account.

Fruitbox aan huis geleverd

1. Kies jouw box

Kies de best passende box met eventuele extra gezonde toevoegingen.

Bezorgmoment uitkiezen van vers fruit

2. Kies bezorgmoment

De volgende dag in huis, gratis met ons eigen vervoer of kom het pakket ophalen. Of doe iemand een fruitmand cadeau.

Online betaling Fruitboer aan huis

3. Betaal Gemakkelijk

Betaal gemakkelijk en veilig via onze webshop.

Genieten van vers fruit aan huis

4. Genieten van vers fruit

Ontvang heerlijk vers fruit, eenmalig, om de week of elke week!

Hoe werkt werkfruit?

Wij doen elke week ons best (inkopen) om jou te voorzien van een geweldige fruitmand. Onze boxen zijn elke week aan te passen, te pauzeren, op te zeggen of zelfs eenmalig cadeau te doen. Zonder gedoe en zonder kleine lettertjes en dat allemaal in jouw eigen account!

Fruitbox aan huis geleverd

1. Contact & Proefbox

Kies de best passende box met eventuele extra gezonde toevoegingen. De volgende dag in huis, gratis met ons eigen vervoer of kom het pakket ophalen in s-Gravendeel. Of doe iemand in s-Gravendeel een fruitmand cadeau.

Bezorgmoment uitkiezen van vers fruit

2. Voorstel op maat

Op basis van de kenmerken en omvang en kenmerken van het bedrijf maken we een voorstel op maat. Wekelijks, twee wekelijks of eenmalig bezorging geef het aan, alles is mogelijk!

Online betaling Fruitboer aan huis

3. Presentatie

Presentatie speelt een belangrijke rol. Waar kunnen we het fruit het beste plaatsen zodat het voor iedereen toegankelijk is? Ook een kick off behoord tot de mogelijkheden.

Genieten van vers fruit aan huis

4. Genieten van vers fruit

Geniet niet alleen van ons heerlijk vers fruit, elke week weer, maar ook van onze gratis bezorging met onze eigen toffe peren.

Fruitmand bezorgen Wageningen

Fruitboer aan huis biedt de perfecte oplossing voor kosteloze bezorging van fruitmanden bij u thuis in Wageningen, recht tot aan uw voordeur. We bezorgen wekelijks heerlijk verse fruitmanden in Wageningen. Deze fruitmanden kunnen ook als geschenk voor iemand anders worden bezorgd. Onze fruitmanden zitten boordevol vers fruit, kleur en belangrijke vitamines. In deze tijd is gezonde voeding bijzonder essentieel! Met Fruitboer aan huis hoeft u zich geen zorgen meer te maken over het halen van fruit in de winkel, want wij leveren aan huis! Geniet wekelijks van een gevarieerde fruitmand, vers bij u thuis bezorgd. Bekijk gerust ons assortiment!

Fruitboer aan huisFruitmand bezorgen Wageningen

Waarom Fruitmand bezorgen Wageningen?

Betaalbaar fruit aan huis geleverd

Vers en betaalbaar

Wij leveren wekelijks een gevarieerde selectie van vers en sappig seizoensfruit in onze fruitboxen, en dat alles tegen eerlijke prijzen.

Duurzaam fruit aan huis

Duurzaam

Onze efficiënte bezorgroutes stellen ons in staat om overtollig fruit te schenken aan kinderboerderijen. Bovendien verpakken we onze producten in herbruikbare papieren dozen en geven we de voorkeur aan fair trade en lokale producten waar mogelijk!

Fruit abonnement weerstand verhogend

Weerstand verhogend

Wil je virussen en griep op afstand houden? Onze fruitboxen zitten boordevol vitamines die je weerstand kunnen versterken - vooral in deze kritieke tijden!

Veelgestelde vragen

Hoe bestel ik een fruitabonnement?

Hoe laat wordt mijn bestelling geleverd?

Hoe snel kan ik mijn fruitbestelling verwachten in Wageningen?