Fruitmand bezorgen VlaardingenFruitmand bezorgen Vlaardingen

Fruitmand bezorgen Vlaardingen

Fruitmand bezorgen Vlaardingen, elke week komen wij langs met onze fruitmanden. Ga voor betaalbaar en makkelijk door te kiezen voor onze gezonde service! Ben u niet uit thuis, maar wilt u wel fruit aan huis en bent u woonachtig in Vlaardingen? Bespaar dan tijd, geld, stress en moeite en kies voor Fruitboer aan huis en ontvang elke week een heerlijk, verse, gevarieerde fruitmand vanaf een kleine prijs per mandje.

Hoe werkt het?

Elke week zetten wij ons in om jou te voorzien van een geweldige fruitmand, zorgvuldig samengesteld met vers fruit. Onze boxen zijn elke week aan te passen, te pauzeren, op te zeggen of zelfs eenmalig cadeau te doen. Zonder gedoe en zonder kleine lettertjes en dat allemaal in jouw eigen account!

Fruitbox aan huis geleverd

1. Kies jouw box

Kies de best passende box met eventuele extra gezonde toevoegingen.

Bezorgmoment uitkiezen van vers fruit

2. Kies bezorgmoment

De volgende dag in huis, gratis met ons eigen vervoer of kom het pakket ophalen. Of doe iemand een fruitmand cadeau.

Online betaling Fruitboer aan huis

3. Betaal Gemakkelijk

Betaal gemakkelijk en veilig via onze webshop.

Genieten van vers fruit aan huis

4. Genieten van vers fruit

Ontvang heerlijk vers fruit, eenmalig, om de week of elke week!

Hoe werkt werkfruit?

Wij doen elke week ons best (inkopen) om jou te voorzien van een geweldige fruitmand. Onze boxen zijn elke week aan te passen, te pauzeren, op te zeggen of zelfs eenmalig cadeau te doen. Zonder gedoe en zonder kleine lettertjes en dat allemaal in jouw eigen account!

Fruitbox aan huis geleverd

1. Contact & Proefbox

Kies de best passende box met eventuele extra gezonde toevoegingen. De volgende dag in huis, gratis met ons eigen vervoer of kom het pakket ophalen in s-Gravendeel. Of doe iemand in s-Gravendeel een fruitmand cadeau.

Bezorgmoment uitkiezen van vers fruit

2. Voorstel op maat

Op basis van de kenmerken en omvang en kenmerken van het bedrijf maken we een voorstel op maat. Wekelijks, twee wekelijks of eenmalig bezorging geef het aan, alles is mogelijk!

Online betaling Fruitboer aan huis

3. Presentatie

Presentatie speelt een belangrijke rol. Waar kunnen we het fruit het beste plaatsen zodat het voor iedereen toegankelijk is? Ook een kick off behoord tot de mogelijkheden.

Genieten van vers fruit aan huis

4. Genieten van vers fruit

Geniet niet alleen van ons heerlijk vers fruit, elke week weer, maar ook van onze gratis bezorging met onze eigen toffe peren.

Fruitmand bezorgen Vlaardingen

Fruit bezorgen in Vlaardingen dat doe je met de service van Fruitboer aan huis. Wij komen overal van het Volksbos tot de Stadsgehoorzaal. Onze fruitboxen zijn gemaakt voor elk gezinstype, van jong tot oud en van grote gezinnen tot kleine gezinnen er is voor iedereen een heerlijk stuk fruit!

Fruitboer in Vlaardingen

Fruitmanden komen we al vanaf €8,99 samen met onze gezellige bezorgers bij u aan de deur afleveren! Wij gebruiken ons eigen vervoer om de fruitmanden in optimale stand bij u in huis te krijgen. Wij van Fruitboer aan huis leveren de beste prijs / kwaliteit service! Houd u ook van een lekker sapje? Nu voor maar €1,99 heeft u een dag geperst flesje Jus d’orange bij uw bestelling! En zoals bij ons altijd geldt : niet goed, vers terug!

Fruitboer aan huisFruitmand bezorgen Vlaardingen

Waarom Fruitmand bezorgen Vlaardingen?

Betaalbaar fruit aan huis geleverd

Vers en betaalbaar

Wij leveren vers en sappig seizoensfruit waardoor onze fruitboxen wekelijks variëren. Dit tegen een eerlijke prijs.

Duurzaam fruit aan huis

Duurzaam

Wij rijden de efficiëntste routes, leveren uitgevallen fruit aan kinderboerderijen, leveren in papieren (herbruikbare) dozen en kiezen waar mogelijk voor fair trade en/of lokale producten!

Fruit abonnement weerstand verhogend

Weerstand verhogend

Houd virussen en griep buiten de deur! Vitamines helpen voor een betere weerstand! Wat in een tijd als nu van cruciaal belang is!

Veelgestelde vragen

Hoe bestel ik een fruitabonnement?

Kan ik mijn abonnement op elk gewenst moment stop zetten?