Fruitmand bezorgen VlaardingenFruitmand bezorgen Vlaardingen

Fruitmand bezorgen Vlaardingen

Fruitmand bezorgen Vlaardingen, elke week komen wij langs met onze fruitmanden. Ga voor betaalbaar en makkelijk door te kiezen voor onze gezonde service! Ben u niet uit thuis, maar wilt u wel fruit aan huis en bent u woonachtig in Vlaardingen? Bespaar dan tijd, geld, stress en moeite en kies voor Fruitboer aan huis en ontvang elke week een heerlijk, verse, gevarieerde fruitmand vanaf een kleine prijs per mandje.

Hoe werkt het?

Elke week zetten wij ons in om jou te voorzien van een geweldige fruitmand, zorgvuldig samengesteld met vers fruit. Onze boxen zijn elke week aan te passen, te pauzeren, op te zeggen of zelfs eenmalig cadeau te doen. Zonder gedoe en zonder kleine lettertjes en dat allemaal in jouw eigen account.

Fruitbox aan huis geleverd

1. Kies jouw box

Kies de best passende box met eventuele extra gezonde toevoegingen.

Bezorgmoment uitkiezen van vers fruit

2. Kies bezorgmoment

De volgende dag in huis, gratis met ons eigen vervoer of kom het pakket ophalen. Of doe iemand een fruitmand cadeau.

Online betaling Fruitboer aan huis

3. Betaal Gemakkelijk

Betaal gemakkelijk en veilig via onze webshop.

Genieten van vers fruit aan huis

4. Genieten van vers fruit

Ontvang heerlijk vers fruit, eenmalig, om de week of elke week!

Hoe werkt werkfruit?

Wij doen elke week ons best (inkopen) om jou te voorzien van een geweldige fruitmand. Onze boxen zijn elke week aan te passen, te pauzeren, op te zeggen of zelfs eenmalig cadeau te doen. Zonder gedoe en zonder kleine lettertjes en dat allemaal in jouw eigen account!

Fruitbox aan huis geleverd

1. Contact & Proefbox

Kies de best passende box met eventuele extra gezonde toevoegingen. De volgende dag in huis, gratis met ons eigen vervoer of kom het pakket ophalen in s-Gravendeel. Of doe iemand in s-Gravendeel een fruitmand cadeau.

Bezorgmoment uitkiezen van vers fruit

2. Voorstel op maat

Op basis van de kenmerken en omvang en kenmerken van het bedrijf maken we een voorstel op maat. Wekelijks, twee wekelijks of eenmalig bezorging geef het aan, alles is mogelijk!

Online betaling Fruitboer aan huis

3. Presentatie

Presentatie speelt een belangrijke rol. Waar kunnen we het fruit het beste plaatsen zodat het voor iedereen toegankelijk is? Ook een kick off behoord tot de mogelijkheden.

Genieten van vers fruit aan huis

4. Genieten van vers fruit

Geniet niet alleen van ons heerlijk vers fruit, elke week weer, maar ook van onze gratis bezorging met onze eigen toffe peren.

Fruitmand bezorgen Vlaardingen

Fruit bezorgen in Vlaardingen doe je met de service van Fruitboer aan huis. Wij bezorgen overal, van het Volksbos tot de Stadsgehoorzaal. Onze fruitboxen zijn geschikt voor elk type gezin, of je nu jong of oud bent, en of je nu in een groot of klein gezin woont. Bij ons vindt iedereen een heerlijk stuk fruit! Fruitmanden worden al vanaf €10,99 door onze vriendelijke bezorgers bij jou thuis afgeleverd. We maken gebruik van ons eigen transport om de fruitmanden in optimale staat bij jou af te leveren. Bij Fruitboer aan huis streven we naar de beste prijs-kwaliteitverhouding. Houd je ook van een verfrissend sapje? Voor slechts €1,99 voegen we een vers geperst flesje jus d'orange toe aan je bestelling! En zoals altijd geldt bij ons: niet goed, vers terug!

Fruitboer aan huisFruitmand bezorgen Vlaardingen

Waarom Fruitmand bezorgen Vlaardingen?

Betaalbaar fruit aan huis geleverd

Vers en betaalbaar

Wij leveren wekelijks een gevarieerde selectie van vers en sappig seizoensfruit in onze fruitboxen, en dat alles tegen eerlijke prijzen.

Duurzaam fruit aan huis

Duurzaam

Onze efficiënte bezorgroutes stellen ons in staat om overtollig fruit te schenken aan kinderboerderijen. Bovendien verpakken we onze producten in herbruikbare papieren dozen en geven we de voorkeur aan fair trade en lokale producten waar mogelijk!

Fruit abonnement weerstand verhogend

Weerstand verhogend

Wil je virussen en griep op afstand houden? Onze fruitboxen zitten boordevol vitamines die je weerstand kunnen versterken - vooral in deze kritieke tijden!

Veelgestelde vragen

Hoe bestel ik een fruitabonnement?

Hoe kan ik een bestelling plaatsen voor levering in Zwolle?

Wat zijn de bezorgopties van Fruitboer aan Huis in Vlaardingen?