Fruitmand bezorgen UtrechtFruitmand bezorgen Utrecht

Fruitmand bezorgen Utrecht

Fruitmand bezorgen Utrecht, heerlijk vers en kleurrijk! Wij leveren elke week heerlijk vers fruit aan onze klanten in Utrecht, zowel fruit aan huis als werkfruit. Barendrecht is het epicentrum van het fruit in Nederland met de Dutch Fresh port als absoluut hoogtepunt. Wij leveren dan ook direct vanaf het epicentrum van het fruit in Barendrecht! Daarnaast leveren wij ook heerlijke fruitboxen en fruitmanden aan bedrijven in Barendrecht en omstreken.

Hoe werkt het?

Elke week zetten wij ons in om jou te voorzien van een geweldige fruitmand, zorgvuldig samengesteld met vers fruit. Onze boxen zijn elke week aan te passen, te pauzeren, op te zeggen of zelfs eenmalig cadeau te doen. Zonder gedoe en zonder kleine lettertjes en dat allemaal in jouw eigen account.

Fruitbox aan huis geleverd

1. Kies jouw box

Kies de best passende box met eventuele extra gezonde toevoegingen.

Bezorgmoment uitkiezen van vers fruit

2. Kies bezorgmoment

De volgende dag in huis, gratis met ons eigen vervoer of kom het pakket ophalen. Of doe iemand een fruitmand cadeau.

Online betaling Fruitboer aan huis

3. Betaal Gemakkelijk

Betaal gemakkelijk en veilig via onze webshop.

Genieten van vers fruit aan huis

4. Genieten van vers fruit

Ontvang heerlijk vers fruit, eenmalig, om de week of elke week!

Hoe werkt werkfruit?

Wij doen elke week ons best (inkopen) om jou te voorzien van een geweldige fruitmand. Onze boxen zijn elke week aan te passen, te pauzeren, op te zeggen of zelfs eenmalig cadeau te doen. Zonder gedoe en zonder kleine lettertjes en dat allemaal in jouw eigen account!

Fruitbox aan huis geleverd

1. Contact & Proefbox

Kies de best passende box met eventuele extra gezonde toevoegingen. De volgende dag in huis, gratis met ons eigen vervoer of kom het pakket ophalen in s-Gravendeel. Of doe iemand in s-Gravendeel een fruitmand cadeau.

Bezorgmoment uitkiezen van vers fruit

2. Voorstel op maat

Op basis van de kenmerken en omvang en kenmerken van het bedrijf maken we een voorstel op maat. Wekelijks, twee wekelijks of eenmalig bezorging geef het aan, alles is mogelijk!

Online betaling Fruitboer aan huis

3. Presentatie

Presentatie speelt een belangrijke rol. Waar kunnen we het fruit het beste plaatsen zodat het voor iedereen toegankelijk is? Ook een kick off behoord tot de mogelijkheden.

Genieten van vers fruit aan huis

4. Genieten van vers fruit

Geniet niet alleen van ons heerlijk vers fruit, elke week weer, maar ook van onze gratis bezorging met onze eigen toffe peren.

Fruitmand bezorging in Utrecht

Geniet van een wekelijkse levering van onze heerlijke fruitboxen, rechtstreeks bij u thuis in de regio Utrecht! Onze verse en gevarieerde fruitselecties worden met zorg samengesteld. Wilt u een fruitmand cadeau geven? Geen probleem, wij regelen dat ook voor u. Wij nemen de bezorging en het vervoer van het fruit op ons en bieden een breed scala aan fruitboxen, zodat er voor iedereen iets passends is. U kunt zelf aangeven welke fruitsoorten u liever niet ontvangt en hoe vaak u onze verse producten wilt ontvangen.

Als fruitboer in Utrecht zorgen wij ervoor dat u de hele week kunt genieten van voldoende fruit, want gezondheid staat bij ons voorop! Onderzoek heeft aangetoond dat mensen die dagelijks fruit eten een betere weerstand hebben en minder vatbaar zijn voor ziekten. Met de natuurlijke vitaminen en mineralen uit ons fruit bouwt u een sterke weerstand op, zodat u de week energiek tegemoet kunt zien. Dit alles is al mogelijk vanaf slechts €10,99, zonder verrassende extra kosten!

Fruitboer aan huisFruitmand bezorgen Utrecht

Waarom Fruitmand bezorgen Utrecht?

Betaalbaar fruit aan huis geleverd

Vers en betaalbaar

Wij leveren vers en sappig seizoensfruit waardoor onze fruitboxen wekelijks variëren. Dit tegen een eerlijke prijs.

Duurzaam fruit aan huis

Duurzaam

Wij rijden de efficiëntste routes, leveren uitgevallen fruit aan kinderboerderijen, leveren in papieren (herbruikbare) dozen en kiezen waar mogelijk voor fair trade en/of lokale producten!

Fruit abonnement weerstand verhogend

Weerstand verhogend

Houd virussen en griep buiten de deur! Vitamines helpen voor een betere weerstand! Wat in een tijd als nu van cruciaal belang is!

Veelgestelde vragen

Kan ik mijn abonnement op elk gewenst moment stop zetten?

Hoe kan ik gemakkelijk de aanbevolen hoeveelheid fruit per dag binnenkrijgen?

Wat is het assortiment aan fruit en producten dat jullie aanbieden in Utrecht?