Fruitmand bezorgen TilburgFruitmand bezorgen Tilburg

Fruitmand bezorgen Tilburg

Fruitmand Tilburg, heerlijk vers en kleurrijk! Wij leveren elke week heerlijk vers fruit aan onze klanten in Tilburg, zowel fruit aan huis als werkfruit. Barendrecht is het epicentrum van het fruit in Nederland met de Dutch Fresh port als absoluut hoogtepunt. Wij leveren direct vanaf het epicentrum van het fruit in Barendrecht! Daarnaast leveren wij ook heerlijke fruitboxen en fruitmanden aan bedrijven in Barendrecht en omstreken.

Hoe werkt het?

Elke week zetten wij ons in om jou te voorzien van een geweldige fruitmand, zorgvuldig samengesteld met vers fruit. Onze boxen zijn elke week aan te passen, te pauzeren, op te zeggen of zelfs eenmalig cadeau te doen. Zonder gedoe en zonder kleine lettertjes en dat allemaal in jouw eigen account.

Fruitbox aan huis geleverd

1. Kies jouw box

Kies de best passende box met eventuele extra gezonde toevoegingen.

Bezorgmoment uitkiezen van vers fruit

2. Kies bezorgmoment

De volgende dag in huis, gratis met ons eigen vervoer of kom het pakket ophalen. Of doe iemand een fruitmand cadeau.

Online betaling Fruitboer aan huis

3. Betaal Gemakkelijk

Betaal gemakkelijk en veilig via onze webshop.

Genieten van vers fruit aan huis

4. Genieten van vers fruit

Ontvang heerlijk vers fruit, eenmalig, om de week of elke week!

Hoe werkt werkfruit?

Wij doen elke week ons best (inkopen) om jou te voorzien van een geweldige fruitmand. Onze boxen zijn elke week aan te passen, te pauzeren, op te zeggen of zelfs eenmalig cadeau te doen. Zonder gedoe en zonder kleine lettertjes en dat allemaal in jouw eigen account!

Fruitbox aan huis geleverd

1. Contact & Proefbox

Kies de best passende box met eventuele extra gezonde toevoegingen. De volgende dag in huis, gratis met ons eigen vervoer of kom het pakket ophalen in s-Gravendeel. Of doe iemand in s-Gravendeel een fruitmand cadeau.

Bezorgmoment uitkiezen van vers fruit

2. Voorstel op maat

Op basis van de kenmerken en omvang en kenmerken van het bedrijf maken we een voorstel op maat. Wekelijks, twee wekelijks of eenmalig bezorging geef het aan, alles is mogelijk!

Online betaling Fruitboer aan huis

3. Presentatie

Presentatie speelt een belangrijke rol. Waar kunnen we het fruit het beste plaatsen zodat het voor iedereen toegankelijk is? Ook een kick off behoord tot de mogelijkheden.

Genieten van vers fruit aan huis

4. Genieten van vers fruit

Geniet niet alleen van ons heerlijk vers fruit, elke week weer, maar ook van onze gratis bezorging met onze eigen toffe peren.

Fruitmand bezorging in Tilburg

Elke week kunt u genieten van een heerlijke fruitbox, bij u thuis bezorgd! Onze levering van vers en gevarieerd fruit strekt zich uit over de hele regio Tilburg. Wilt u iemand verrassen met een fruitmand cadeau? Geen probleem, wij regelen dat graag voor u. Het vervoer en de bezorging van het fruit nemen wij volledig voor onze rekening. We bieden een breed scala aan fruitboxen, zodat er voor iedereen iets passends is. Bovendien kunt u aangeven welke fruitsoorten u liever niet wilt ontvangen en hoe vaak u onze verse producten wilt ontvangen. Met onze gevarieerde fruitboxen heeft u de hele week voldoende fruit binnen handbereik, want dat is van groot belang!

Onderzoek toont aan dat mensen die dagelijks fruit eten een betere weerstand opbouwen en daardoor minder vatbaar zijn voor ziekten. De natuurlijke vitaminen en mineralen in fruit dragen bij aan een sterke immuniteit, waardoor u de hele week vol energie kunt doorbrengen. En dit alles is al mogelijk vanaf slechts €10,99, zonder verborgen kosten!

Fruitboer aan huisFruitmand bezorgen Tilburg

Waarom Fruitmand bezorgen Tilburg?

Betaalbaar fruit aan huis geleverd

Vers en betaalbaar

Wij leveren vers en sappig seizoensfruit waardoor onze fruitboxen wekelijks variëren. Dit tegen een eerlijke prijs.

Duurzaam fruit aan huis

Duurzaam

Wij rijden de efficiëntste routes, leveren uitgevallen fruit aan kinderboerderijen, leveren in papieren (herbruikbare) dozen en kiezen waar mogelijk voor fair trade en/of lokale producten!

Fruit abonnement weerstand verhogend

Weerstand verhogend

Houd virussen en griep buiten de deur! Vitamines helpen voor een betere weerstand! Wat in een tijd als nu van cruciaal belang is!

Veelgestelde vragen

Hoe bestel ik een fruitabonnement?

Op welke dag kan ik mijn fruitpakket verwachten?

Kunnen jullie fruitboxen aanpassen aan dieetvoorkeuren of allergieën?