Fruitmand bezorgen SimonshavenFruitmand bezorgen Simonshaven

Fruitmand bezorgen Simonshaven

Fruitmand bezorgen Simonshaven, een gemakkelijke, gezonde en betaalbare service! Niet uit huis, maar wel fruit thuis. Bent u woonachtig in Simonshaven en wilt u tijd, geld, stress en moeite besparen? Met Fruitboer aan huis is de keuze snel gemaakt en ontvangt u elke week een heerlijk, verse, gevarieerde fruitmand vanaf een kleine.

Hoe werkt het?

Elke week zetten wij ons in om jou te voorzien van een geweldige fruitmand, zorgvuldig samengesteld met vers fruit. Onze boxen zijn elke week aan te passen, te pauzeren, op te zeggen of zelfs eenmalig cadeau te doen. Zonder gedoe en zonder kleine lettertjes en dat allemaal in jouw eigen account.

Fruitbox aan huis geleverd

1. Kies jouw box

Kies de best passende box met eventuele extra gezonde toevoegingen.

Bezorgmoment uitkiezen van vers fruit

2. Kies bezorgmoment

De volgende dag in huis, gratis met ons eigen vervoer of kom het pakket ophalen. Of doe iemand een fruitmand cadeau.

Online betaling Fruitboer aan huis

3. Betaal Gemakkelijk

Betaal gemakkelijk en veilig via onze webshop.

Genieten van vers fruit aan huis

4. Genieten van vers fruit

Ontvang heerlijk vers fruit, eenmalig, om de week of elke week!

Hoe werkt werkfruit?

Wij doen elke week ons best (inkopen) om jou te voorzien van een geweldige fruitmand. Onze boxen zijn elke week aan te passen, te pauzeren, op te zeggen of zelfs eenmalig cadeau te doen. Zonder gedoe en zonder kleine lettertjes en dat allemaal in jouw eigen account!

Fruitbox aan huis geleverd

1. Contact & Proefbox

Kies de best passende box met eventuele extra gezonde toevoegingen. De volgende dag in huis, gratis met ons eigen vervoer of kom het pakket ophalen in s-Gravendeel. Of doe iemand in s-Gravendeel een fruitmand cadeau.

Bezorgmoment uitkiezen van vers fruit

2. Voorstel op maat

Op basis van de kenmerken en omvang en kenmerken van het bedrijf maken we een voorstel op maat. Wekelijks, twee wekelijks of eenmalig bezorging geef het aan, alles is mogelijk!

Online betaling Fruitboer aan huis

3. Presentatie

Presentatie speelt een belangrijke rol. Waar kunnen we het fruit het beste plaatsen zodat het voor iedereen toegankelijk is? Ook een kick off behoord tot de mogelijkheden.

Genieten van vers fruit aan huis

4. Genieten van vers fruit

Geniet niet alleen van ons heerlijk vers fruit, elke week weer, maar ook van onze gratis bezorging met onze eigen toffe peren.

Fruitmand bezorgen Simonshaven

Bent u op zoek naar een wekelijkse fruitmand die naadloos aansluit bij uw persoonlijke levensstijl? Kies dan voor 'Fruitboer aan Huis', uw ideale partner voor vers fruit. Wij bieden een gevarieerd assortiment aan fruitmanden, beschikbaar in verschillende groottes. Zo heeft u altijd precies genoeg fruit in huis - nooit te veel, maar altijd voldoende.

Fruit is meer dan alleen een smaakvolle snack; het is een essentiële bron van gezondheid. Het versterkt uw immuunsysteem en verlaagt daarmee de kans op ziekten. Met onze fruitmanden vult u uw wekelijkse behoefte aan vitamines en mineralen op een gemakkelijke en heerlijke manier aan.

Fruitboer aan huisFruitmand bezorgen Simonshaven

Waarom Fruitmand bezorgen Simonshaven?

Betaalbaar fruit aan huis geleverd

Vers en betaalbaar

Wij leveren vers en sappig seizoensfruit waardoor onze fruitboxen wekelijks variëren. Dit tegen een eerlijke prijs.

Duurzaam fruit aan huis

Duurzaam

Wij rijden de efficiëntste routes, leveren uitgevallen fruit aan kinderboerderijen, leveren in papieren (herbruikbare) dozen en kiezen waar mogelijk voor fair trade en/of lokale producten!

Fruit abonnement weerstand verhogend

Weerstand verhogend

Houd virussen en griep buiten de deur! Vitamines helpen voor een betere weerstand! Wat in een tijd als nu van cruciaal belang is!

Veelgestelde vragen

Hoe bestel ik een fruitabonnement?

Hoe kan ik een bestelling betalen?

Wanneer worden de fruitbestellingen bezorgd in Simonshaven?