Fruitmand bezorgen SchiedamFruitmand bezorgen Schiedam

Fruitmand bezorgen Schiedam

Fruitmand bezorgen Schiedam, de makkelijke en gezonde keuze om alle benodigde vitamientjes binnen te krijgen! Ga voor betaalbaar en makkelijk door te kiezen voor Fruitboer aan huis! Niet uit huis, maar toch fruit thuis! Bent u woonachtig in Schiedam en wilt u tijd, geld, stress en moeite besparen? Dan is Fruitboer aan huis de oplossing voor u en ontvang elke week een heerlijk, verse, gevarieerde fruitmand vanaf een kleine prijs per mandje.

Hoe werkt het?

Elke week zetten wij ons in om jou te voorzien van een geweldige fruitmand, zorgvuldig samengesteld met vers fruit. Onze boxen zijn elke week aan te passen, te pauzeren, op te zeggen of zelfs eenmalig cadeau te doen. Zonder gedoe en zonder kleine lettertjes en dat allemaal in jouw eigen account.

Fruitbox aan huis geleverd

1. Kies jouw box

Kies de best passende box met eventuele extra gezonde toevoegingen.

Bezorgmoment uitkiezen van vers fruit

2. Kies bezorgmoment

De volgende dag in huis, gratis met ons eigen vervoer of kom het pakket ophalen. Of doe iemand een fruitmand cadeau.

Online betaling Fruitboer aan huis

3. Betaal Gemakkelijk

Betaal gemakkelijk en veilig via onze webshop.

Genieten van vers fruit aan huis

4. Genieten van vers fruit

Ontvang heerlijk vers fruit, eenmalig, om de week of elke week!

Hoe werkt werkfruit?

Wij doen elke week ons best (inkopen) om jou te voorzien van een geweldige fruitmand. Onze boxen zijn elke week aan te passen, te pauzeren, op te zeggen of zelfs eenmalig cadeau te doen. Zonder gedoe en zonder kleine lettertjes en dat allemaal in jouw eigen account!

Fruitbox aan huis geleverd

1. Contact & Proefbox

Kies de best passende box met eventuele extra gezonde toevoegingen. De volgende dag in huis, gratis met ons eigen vervoer of kom het pakket ophalen in s-Gravendeel. Of doe iemand in s-Gravendeel een fruitmand cadeau.

Bezorgmoment uitkiezen van vers fruit

2. Voorstel op maat

Op basis van de kenmerken en omvang en kenmerken van het bedrijf maken we een voorstel op maat. Wekelijks, twee wekelijks of eenmalig bezorging geef het aan, alles is mogelijk!

Online betaling Fruitboer aan huis

3. Presentatie

Presentatie speelt een belangrijke rol. Waar kunnen we het fruit het beste plaatsen zodat het voor iedereen toegankelijk is? Ook een kick off behoord tot de mogelijkheden.

Genieten van vers fruit aan huis

4. Genieten van vers fruit

Geniet niet alleen van ons heerlijk vers fruit, elke week weer, maar ook van onze gratis bezorging met onze eigen toffe peren.

Fruitmand bezorgen Schiedam

In de stad Schiedam, wereldberoemd om haar jeneverproductie, historische havens en 's werelds hoogste windmolens, bezorgen wij wekelijks vers fruit bij u aan de deur. Elke vrijdag zijn wij te vinden in Schiedam. Onze fruitmanden worden met ons eigen vervoer geleverd, zodat het fruit onbeschadigd en vers bij u thuis aankomt. Het is het leukste en gezondste cadeau voor iedereen - vrienden, familie, iemand die ziek is, iemand die het verdient of gewoon een gezin dat wel wat vitaminen kan gebruiken. Een fruitbox cadeau doen is altijd een kleurrijk en smakelijk gebaar. We bieden vier verschillende fruitpakketten aan, elk geschikt voor een apart huishouden. En we hebben al fruitmanden vanaf slechts €10,99! Daarnaast hebben we heerlijk vers geperst sinaasappelsap. Dus kies snel een fleurige fruitmand!

Fruitboer aan huisFruitmand bezorgen Schiedam

Waarom Fruitmand bezorgen Schiedam?

Betaalbaar fruit aan huis geleverd

Vers en betaalbaar

Wij leveren vers en sappig seizoensfruit waardoor onze fruitboxen wekelijks variëren. Dit tegen een eerlijke prijs.

Duurzaam fruit aan huis

Duurzaam

Wij rijden de efficiëntste routes, leveren uitgevallen fruit aan kinderboerderijen, leveren in papieren (herbruikbare) dozen en kiezen waar mogelijk voor fair trade en/of lokale producten!

Fruit abonnement weerstand verhogend

Weerstand verhogend

Houd virussen en griep buiten de deur! Vitamines helpen voor een betere weerstand! Wat in een tijd als nu van cruciaal belang is!

Veelgestelde vragen

Kan ik mijn abonnement op elk gewenst moment stop zetten?

Hoe kan ik een bestelling betalen?

Hoe kan ik fruit bestellen bij FruitboerAanHuis in Schiedam?