Fruitmand bezorgen PuttershoekFruitmand bezorgen Puttershoek

Fruitmand bezorgen Puttershoek

Fruitmand bezorgen Puttershoek, doe dat nu bij de fruit aan huis service van Fruitboer aan huis! Elke week komen wij met onze bezorgers bij u in Puttershoek. Een gevarieerd fruitmand met, als u dat wilt, een lekker dag geperst flesje jus d’orange erbij!

Hoe werkt het?

Elke week zetten wij ons in om jou te voorzien van een geweldige fruitmand, zorgvuldig samengesteld met vers fruit. Onze boxen zijn elke week aan te passen, te pauzeren, op te zeggen of zelfs eenmalig cadeau te doen. Zonder gedoe en zonder kleine lettertjes en dat allemaal in jouw eigen account.

Fruitbox aan huis geleverd

1. Kies jouw box

Kies de best passende box met eventuele extra gezonde toevoegingen.

Bezorgmoment uitkiezen van vers fruit

2. Kies bezorgmoment

De volgende dag in huis, gratis met ons eigen vervoer of kom het pakket ophalen. Of doe iemand een fruitmand cadeau.

Online betaling Fruitboer aan huis

3. Betaal Gemakkelijk

Betaal gemakkelijk en veilig via onze webshop.

Genieten van vers fruit aan huis

4. Genieten van vers fruit

Ontvang heerlijk vers fruit, eenmalig, om de week of elke week!

Hoe werkt werkfruit?

Wij doen elke week ons best (inkopen) om jou te voorzien van een geweldige fruitmand. Onze boxen zijn elke week aan te passen, te pauzeren, op te zeggen of zelfs eenmalig cadeau te doen. Zonder gedoe en zonder kleine lettertjes en dat allemaal in jouw eigen account!

Fruitbox aan huis geleverd

1. Contact & Proefbox

Kies de best passende box met eventuele extra gezonde toevoegingen. De volgende dag in huis, gratis met ons eigen vervoer of kom het pakket ophalen in s-Gravendeel. Of doe iemand in s-Gravendeel een fruitmand cadeau.

Bezorgmoment uitkiezen van vers fruit

2. Voorstel op maat

Op basis van de kenmerken en omvang en kenmerken van het bedrijf maken we een voorstel op maat. Wekelijks, twee wekelijks of eenmalig bezorging geef het aan, alles is mogelijk!

Online betaling Fruitboer aan huis

3. Presentatie

Presentatie speelt een belangrijke rol. Waar kunnen we het fruit het beste plaatsen zodat het voor iedereen toegankelijk is? Ook een kick off behoord tot de mogelijkheden.

Genieten van vers fruit aan huis

4. Genieten van vers fruit

Geniet niet alleen van ons heerlijk vers fruit, elke week weer, maar ook van onze gratis bezorging met onze eigen toffe peren.

Fruitmand bezorgd in Puttershoek

Fruitboer aan Huis bezorgt nu ook in Puttershoek, zowel voor thuis als op het werk. Met onze fruitboxen hoeft u zich geen zorgen meer te maken over uw dagelijkse dosis vitaminen, want het ligt nu binnen handbereik! Het is ook een leuk cadeau-idee voor vrienden, buren of familieleden. Kies voor de optie "cadeau" en we voegen zelfs een kaartje toe!

Fruitboer in Puttershoek levert fruitmanden voor thuis! Dagelijks een portie fruit is essentieel voor uw gezondheid, en onze fruitboxen maken het extra eenvoudig. Voor slechts €10,99 ontvangt u een heerlijke fruitmand. Bent u fan van verse jus d’orange? Wij ook! Bestel nu flessen van 0,5L, 1L of 2L en geniet ervan! Als u geen fan bent van bepaalde fruitsoorten of als u allergieën heeft, laat het ons weten in het opmerkingenveld, en wij houden er rekening mee.

Fruitboer aan huisFruitmand bezorgen Puttershoek

Waarom Fruitmand bezorgen Puttershoek?

Betaalbaar fruit aan huis geleverd

Vers en betaalbaar

Wij leveren vers en sappig seizoensfruit waardoor onze fruitboxen wekelijks variëren. Dit tegen een eerlijke prijs.

Duurzaam fruit aan huis

Duurzaam

Wij rijden de efficiëntste routes, leveren uitgevallen fruit aan kinderboerderijen, leveren in papieren (herbruikbare) dozen en kiezen waar mogelijk voor fair trade en/of lokale producten!

Fruit abonnement weerstand verhogend

Weerstand verhogend

Houd virussen en griep buiten de deur! Vitamines helpen voor een betere weerstand! Wat in een tijd als nu van cruciaal belang is!

Veelgestelde vragen

Kan ik mijn abonnement op elk gewenst moment stop zetten?

Hoe kom ik in contact?

Waarom zou ik voor Fruitboer aan Huis Puttershoek kiezen in plaats van andere leveranciers?