Fruitmand bezorgen PurmerendFruitmand bezorgen Purmerend

Fruitmand bezorgen Purmerend

Fruitmanden thuisbezorgd in de regio Purmerend. Bestel eenvoudig fruit aan huis via onze gezonde service! Onze rijkgevulde fruitmanden zijn er in verschillende soorten maten, voor iedereen zit er dus wat tussen! Tevens leveren wij op elke door u gewenste doordeweekse dag in Purmerend!

Hoe werkt het?

Elke week zetten wij ons in om jou te voorzien van een geweldige fruitmand, zorgvuldig samengesteld met vers fruit. Onze boxen zijn elke week aan te passen, te pauzeren, op te zeggen of zelfs eenmalig cadeau te doen. Zonder gedoe en zonder kleine lettertjes en dat allemaal in jouw eigen account.

Fruitbox aan huis geleverd

1. Kies jouw box

Kies de best passende box met eventuele extra gezonde toevoegingen.

Bezorgmoment uitkiezen van vers fruit

2. Kies bezorgmoment

De volgende dag in huis, gratis met ons eigen vervoer of kom het pakket ophalen. Of doe iemand een fruitmand cadeau.

Online betaling Fruitboer aan huis

3. Betaal Gemakkelijk

Betaal gemakkelijk en veilig via onze webshop.

Genieten van vers fruit aan huis

4. Genieten van vers fruit

Ontvang heerlijk vers fruit, eenmalig, om de week of elke week!

Hoe werkt werkfruit?

Wij doen elke week ons best (inkopen) om jou te voorzien van een geweldige fruitmand. Onze boxen zijn elke week aan te passen, te pauzeren, op te zeggen of zelfs eenmalig cadeau te doen. Zonder gedoe en zonder kleine lettertjes en dat allemaal in jouw eigen account!

Fruitbox aan huis geleverd

1. Contact & Proefbox

Kies de best passende box met eventuele extra gezonde toevoegingen. De volgende dag in huis, gratis met ons eigen vervoer of kom het pakket ophalen in s-Gravendeel. Of doe iemand in s-Gravendeel een fruitmand cadeau.

Bezorgmoment uitkiezen van vers fruit

2. Voorstel op maat

Op basis van de kenmerken en omvang en kenmerken van het bedrijf maken we een voorstel op maat. Wekelijks, twee wekelijks of eenmalig bezorging geef het aan, alles is mogelijk!

Online betaling Fruitboer aan huis

3. Presentatie

Presentatie speelt een belangrijke rol. Waar kunnen we het fruit het beste plaatsen zodat het voor iedereen toegankelijk is? Ook een kick off behoord tot de mogelijkheden.

Genieten van vers fruit aan huis

4. Genieten van vers fruit

Geniet niet alleen van ons heerlijk vers fruit, elke week weer, maar ook van onze gratis bezorging met onze eigen toffe peren.

Fruitmand bezorging in Purmerend

Fruitmanden worden thuisbezorgd in de regio Purmerend. Bestel eenvoudig fruit aan huis via onze gezonde service! Onze rijkgevulde fruitmanden zijn verkrijgbaar in verschillende maten, dus er zit voor iedereen iets bij! Bovendien bezorgen wij op elke doordeweekse dag naar keuze in Purmerend. Bespaar kosten, tijd, stress en moeite en ontvang elke week een heerlijke, verse, gevarieerde fruitmand vanaf €10,99.

Fruitboer aan huis bezorgt herhaaldelijk verse fruitmanden door heel Purmerend. Onze fruitmanden zijn dagelijks vers en bieden een mooie variatie dankzij de verschillende soorten fruit. Ze zijn ook leuk om cadeau te geven! Onderzoek heeft aangetoond dat mensen die dagelijks fruit eten een eerdere weerstand en veroorzaakt de kans op ziekten.

Fruitboer aan huisFruitmand bezorgen Purmerend

Waarom Fruitmand bezorgen Purmerend?

Betaalbaar fruit aan huis geleverd

Vers en betaalbaar

Wij leveren vers en sappig seizoensfruit waardoor onze fruitboxen wekelijks variëren. Dit tegen een eerlijke prijs.

Duurzaam fruit aan huis

Duurzaam

Wij rijden de efficiëntste routes, leveren uitgevallen fruit aan kinderboerderijen, leveren in papieren (herbruikbare) dozen en kiezen waar mogelijk voor fair trade en/of lokale producten!

Fruit abonnement weerstand verhogend

Weerstand verhogend

Houd virussen en griep buiten de deur! Vitamines helpen voor een betere weerstand! Wat in een tijd als nu van cruciaal belang is!

Veelgestelde vragen

Kan ik mijn abonnement op elk gewenst moment stop zetten?

Kan ik een gratis proefbox aanvragen?

Wat is de levertijd voor fruitboxen in Purmerend?