Fruitmand bezorgen PoortugaalFruitmand bezorgen Poortugaal

Fruitmand bezorgen Poortugaal

Fruitmand bezorgen Poortugaal! Ruime keuze in fruitmanden en altijd vers. Maak kennis met onze makkelijke en gezonde service! Beste prijs-kwaliteitverhouding. Wij bezorgen fruitmanden aan huis en daarnaast gezonde werkfruit pakketten aan het bedrijfsleven!

Hoe werkt het?

Elke week zetten wij ons in om jou te voorzien van een geweldige fruitmand, zorgvuldig samengesteld met vers fruit. Onze boxen zijn elke week aan te passen, te pauzeren, op te zeggen of zelfs eenmalig cadeau te doen. Zonder gedoe en zonder kleine lettertjes en dat allemaal in jouw eigen account.

Fruitbox aan huis geleverd

1. Kies jouw box

Kies de best passende box met eventuele extra gezonde toevoegingen.

Bezorgmoment uitkiezen van vers fruit

2. Kies bezorgmoment

De volgende dag in huis, gratis met ons eigen vervoer of kom het pakket ophalen. Of doe iemand een fruitmand cadeau.

Online betaling Fruitboer aan huis

3. Betaal Gemakkelijk

Betaal gemakkelijk en veilig via onze webshop.

Genieten van vers fruit aan huis

4. Genieten van vers fruit

Ontvang heerlijk vers fruit, eenmalig, om de week of elke week!

Hoe werkt werkfruit?

Wij doen elke week ons best (inkopen) om jou te voorzien van een geweldige fruitmand. Onze boxen zijn elke week aan te passen, te pauzeren, op te zeggen of zelfs eenmalig cadeau te doen. Zonder gedoe en zonder kleine lettertjes en dat allemaal in jouw eigen account!

Fruitbox aan huis geleverd

1. Contact & Proefbox

Kies de best passende box met eventuele extra gezonde toevoegingen. De volgende dag in huis, gratis met ons eigen vervoer of kom het pakket ophalen in s-Gravendeel. Of doe iemand in s-Gravendeel een fruitmand cadeau.

Bezorgmoment uitkiezen van vers fruit

2. Voorstel op maat

Op basis van de kenmerken en omvang en kenmerken van het bedrijf maken we een voorstel op maat. Wekelijks, twee wekelijks of eenmalig bezorging geef het aan, alles is mogelijk!

Online betaling Fruitboer aan huis

3. Presentatie

Presentatie speelt een belangrijke rol. Waar kunnen we het fruit het beste plaatsen zodat het voor iedereen toegankelijk is? Ook een kick off behoord tot de mogelijkheden.

Genieten van vers fruit aan huis

4. Genieten van vers fruit

Geniet niet alleen van ons heerlijk vers fruit, elke week weer, maar ook van onze gratis bezorging met onze eigen toffe peren.

Fruitmanden in Poortugaal

Poortugaal, het dorp gelegen tussen de Rotterdamse havens en de oude Maas, waar fruit net zo belangrijk is als in alle andere dorpen! Maar om hiervan te kunnen genieten, moet het natuurlijk beschikbaar zijn. Daarom staan wij voor u klaar met onze aantrekkelijke en heerlijke fruitmanden: gemakkelijk en gezond, wat wilt u nog meer?

Bij bestelling van een fruitmand naar keuze komen onze vriendelijke chauffeurs met hun eigen vervoer gratis bij u langs om de fruitmand voor de deur af te leveren! We bieden vier verschillende soorten fruitmanden aan, voor elk type gezin één! En dat al vanaf slechts €10,99!

Wat ook ontzettend leuk is om te doen, is het schenken van een fruitmand aan wie u maar wilt. Deel uw ervaring met ons heerlijke en verse fruit met ons. Geniet van een gezonde en smakelijke traktatie, bestel nu een fruitmand van de fruitboer aan huis!

Fruitboer aan huisFruitmand bezorgen Poortugaal

Waarom Fruitmand bezorgen Poortugaal?

Betaalbaar fruit aan huis geleverd

Vers en betaalbaar

Wij leveren vers en sappig seizoensfruit waardoor onze fruitboxen wekelijks variëren. Dit tegen een eerlijke prijs.

Duurzaam fruit aan huis

Duurzaam

Wij rijden de efficiëntste routes, leveren uitgevallen fruit aan kinderboerderijen, leveren in papieren (herbruikbare) dozen en kiezen waar mogelijk voor fair trade en/of lokale producten!

Fruit abonnement weerstand verhogend

Weerstand verhogend

Houd virussen en griep buiten de deur! Vitamines helpen voor een betere weerstand! Wat in een tijd als nu van cruciaal belang is!

Veelgestelde vragen

Hoe laat wordt mijn bestelling geleverd?

Leveren jullie ook werkfruit?

Leveren jullie in Poortugaal en omgeving?