Fruitmand bezorgen PernisFruitmand bezorgen Pernis

Fruitmand bezorgen Pernis

Fruitmand bezorgen Pernis, maak direct kennis met onze gemakkelijke, kleurrijke en gezonde service in Pernis! Bestel hier uw fruit aan huis! . Wij leveren direct vanaf het epicentrum van het fruit in Barendrecht door heel Pernis!

Hoe werkt het?

Elke week zetten wij ons in om jou te voorzien van een geweldige fruitmand, zorgvuldig samengesteld met vers fruit. Onze boxen zijn elke week aan te passen, te pauzeren, op te zeggen of zelfs eenmalig cadeau te doen. Zonder gedoe en zonder kleine lettertjes en dat allemaal in jouw eigen account!

Fruitbox aan huis geleverd

1. Kies jouw box

Kies de best passende box met eventuele extra gezonde toevoegingen.

Bezorgmoment uitkiezen van vers fruit

2. Kies bezorgmoment

De volgende dag in huis, gratis met ons eigen vervoer of kom het pakket ophalen. Of doe iemand een fruitmand cadeau.

Online betaling Fruitboer aan huis

3. Betaal Gemakkelijk

Betaal gemakkelijk en veilig via onze webshop.

Genieten van vers fruit aan huis

4. Genieten van vers fruit

Ontvang heerlijk vers fruit, eenmalig, om de week of elke week!

Hoe werkt werkfruit?

Wij doen elke week ons best (inkopen) om jou te voorzien van een geweldige fruitmand. Onze boxen zijn elke week aan te passen, te pauzeren, op te zeggen of zelfs eenmalig cadeau te doen. Zonder gedoe en zonder kleine lettertjes en dat allemaal in jouw eigen account!

Fruitbox aan huis geleverd

1. Contact & Proefbox

Kies de best passende box met eventuele extra gezonde toevoegingen. De volgende dag in huis, gratis met ons eigen vervoer of kom het pakket ophalen in s-Gravendeel. Of doe iemand in s-Gravendeel een fruitmand cadeau.

Bezorgmoment uitkiezen van vers fruit

2. Voorstel op maat

Op basis van de kenmerken en omvang en kenmerken van het bedrijf maken we een voorstel op maat. Wekelijks, twee wekelijks of eenmalig bezorging geef het aan, alles is mogelijk!

Online betaling Fruitboer aan huis

3. Presentatie

Presentatie speelt een belangrijke rol. Waar kunnen we het fruit het beste plaatsen zodat het voor iedereen toegankelijk is? Ook een kick off behoord tot de mogelijkheden.

Genieten van vers fruit aan huis

4. Genieten van vers fruit

Geniet niet alleen van ons heerlijk vers fruit, elke week weer, maar ook van onze gratis bezorging met onze eigen toffe peren.

Fruitmand Bezorgen Pernis

Voor al die 5000 inwoners van Pernis hebben wij een ideaal product! Een fruitmand aan huis voor ieder gezinstype. Zo krijgt u super gemakkelijk uw verse en heerlijke fruit in huis. Wij zorgen ervoor dat u gezond en lekker kunt snacken én het eten van ons fruit brengt velen voordelen met u mee. Een verbeterde weerstand, verbeterde stoelgang en fruit levert u energie! Dus alleen maar voordelen zoals u hoort.

Fruitboer in Pernis

Elke week zult u onze sympathieke bezorgers in onze eigen fruitbussen door Pernis heen zien rijden! Wilt u dat ze ook bij u voor de deur zo’n super gezellig en lekker fruitmand gratis komen leveren? Bij het  van een fruitmand, al vanaf slechts €10,99, kunt u helemaal zelf het adres kiezen waar u de fruitmand wilt hebben. Bovendien is het echt een aanrader om een fruitmand cadeau te doen aan iemand naar uw keuze.Stel u bent allergisch voor een stuk fruit of u lust een stuk fruit niet, laat het ons weten en we houden er direct rekening mee! Tot slot bieden wij ook verrukkelijke vers geperste sinaasappelsap! Neem nu een kijkje naar onze variatie in fruitmanden!

Fruitboer aan huisFruitmand bezorgen Pernis

Waarom Fruitmand bezorgen Pernis?

Betaalbaar fruit aan huis geleverd

Vers en betaalbaar

Wij leveren vers en sappig seizoensfruit waardoor onze fruitboxen wekelijks variëren. Dit tegen een eerlijke prijs.

Duurzaam fruit aan huis

Duurzaam

Wij rijden de efficiëntste routes, leveren uitgevallen fruit aan kinderboerderijen, leveren in papieren (herbruikbare) dozen en kiezen waar mogelijk voor fair trade en/of lokale producten!

Fruit abonnement weerstand verhogend

Weerstand verhogend

Houd virussen en griep buiten de deur! Vitamines helpen voor een betere weerstand! Wat in een tijd als nu van cruciaal belang is!

Veelgestelde vragen

Hoe bestel ik een fruitabonnement?

Kan ik mijn abonnement op elk gewenst moment stop zetten?