Fruitmand bezorgen PapendrechtFruitmand bezorgen Papendrecht

Fruitmand bezorgen Papendrecht

Fruitmand bezorgen Papendrecht, direct en vers geleverd! Maak kennis met onze verse en gemakkelijke service. Graag willen wij, door middel van een fruitmand, bijdragen aan een gezonde leefstijl. Wat betekend dit voor u? Een gevarieerde fruitmand zodat u aan uw twee stuks fruit per dag komt. De gezonde stoffen en natuurlijke suikers zorgen voor betere prestaties. Wij leveren in uw gemeente een fruitmand met verschillende soorten fruit die er voor zorgen dat u minder snel ziek wordt. Wij maken elke week heerlijke verse fruitmanden voor Papendrechters! Staan we volgende ronde bij u aan de deur? Wij bezorgen de fruitmanden zelf kosteloos aan huis!

Hoe werkt het?

Elke week zetten wij ons in om jou te voorzien van een geweldige fruitmand, zorgvuldig samengesteld met vers fruit. Onze boxen zijn elke week aan te passen, te pauzeren, op te zeggen of zelfs eenmalig cadeau te doen. Zonder gedoe en zonder kleine lettertjes en dat allemaal in jouw eigen account!

Fruitbox aan huis geleverd

1. Kies jouw box

Kies de best passende box met eventuele extra gezonde toevoegingen.

Bezorgmoment uitkiezen van vers fruit

2. Kies bezorgmoment

De volgende dag in huis, gratis met ons eigen vervoer of kom het pakket ophalen. Of doe iemand een fruitmand cadeau.

Online betaling Fruitboer aan huis

3. Betaal Gemakkelijk

Betaal gemakkelijk en veilig via onze webshop.

Genieten van vers fruit aan huis

4. Genieten van vers fruit

Ontvang heerlijk vers fruit, eenmalig, om de week of elke week!

Hoe werkt werkfruit?

Wij doen elke week ons best (inkopen) om jou te voorzien van een geweldige fruitmand. Onze boxen zijn elke week aan te passen, te pauzeren, op te zeggen of zelfs eenmalig cadeau te doen. Zonder gedoe en zonder kleine lettertjes en dat allemaal in jouw eigen account!

Fruitbox aan huis geleverd

1. Contact & Proefbox

Kies de best passende box met eventuele extra gezonde toevoegingen. De volgende dag in huis, gratis met ons eigen vervoer of kom het pakket ophalen in s-Gravendeel. Of doe iemand in s-Gravendeel een fruitmand cadeau.

Bezorgmoment uitkiezen van vers fruit

2. Voorstel op maat

Op basis van de kenmerken en omvang en kenmerken van het bedrijf maken we een voorstel op maat. Wekelijks, twee wekelijks of eenmalig bezorging geef het aan, alles is mogelijk!

Online betaling Fruitboer aan huis

3. Presentatie

Presentatie speelt een belangrijke rol. Waar kunnen we het fruit het beste plaatsen zodat het voor iedereen toegankelijk is? Ook een kick off behoord tot de mogelijkheden.

Genieten van vers fruit aan huis

4. Genieten van vers fruit

Geniet niet alleen van ons heerlijk vers fruit, elke week weer, maar ook van onze gratis bezorging met onze eigen toffe peren.

Fruit bezorgen in Papendrecht

Wat moet u weten over de vrolijke fruitmanden die wij bezorgen? Het is de meest heerlijke en makkelijke manier om aan uw fruit te komen. Wij leveren de fruitboxen af aan de deur, u hoeft daar dus verder niets voor te doen. Wij bieden een super prijs/kwaliteit verhouding aan, zo komt u elke dag aan de 2 porties fruit die aangeraden worden door het voedingscentrum.

Fruitboer in Papendrecht

Wij bezorgen iedere week onze heerlijke fruitpakketten door heel Papendrecht, van Museum Dorpsbehoud tot aan het streeknatuurcentrum! Doormiddel van onze enthousiaste chauffeurs en onze eigen bussen, zorgen wij ervoor dat de fruitmanden kosteloos in perfecte staat bij u in huis belanden.Het mooiste van alles is nog dat u al een fruitmand kunt krijgen vanaf €10,99. Daarnaast zijn er fruitmanden voor ieder gezin en kunt u een fruitmand ook nog eens super leuk cadeau doen! Ook bieden wij heerlijke vers geperste Jus d’orange. Wie gaat u blij maken met een heerlijk fruitpakket?

Fruitboer aan huisFruitmand bezorgen Papendrecht

Waarom Fruitmand bezorgen Papendrecht?

Betaalbaar fruit aan huis geleverd

Vers en betaalbaar

Wij leveren vers en sappig seizoensfruit waardoor onze fruitboxen wekelijks variëren. Dit tegen een eerlijke prijs.

Duurzaam fruit aan huis

Duurzaam

Wij rijden de efficiëntste routes, leveren uitgevallen fruit aan kinderboerderijen, leveren in papieren (herbruikbare) dozen en kiezen waar mogelijk voor fair trade en/of lokale producten!

Fruit abonnement weerstand verhogend

Weerstand verhogend

Houd virussen en griep buiten de deur! Vitamines helpen voor een betere weerstand! Wat in een tijd als nu van cruciaal belang is!

Veelgestelde vragen

Hoe bestel ik een fruitabonnement?

Kan ik mijn abonnement op elk gewenst moment stop zetten?