Fruitmand bezorgen OssFruitmand bezorgen Oss

Fruitmand bezorgen Oss

Fruitmand bezorgen Oss, heerlijk vers en kleurrijk! Wij leveren elke week heerlijk vers fruit aan onze klanten in Oss, zowel fruit aan huis als werkfruit. Barendrecht is het epicentrum van het fruit in Nederland met de Dutch Fresh port als absoluut hoogtepunt. Wij leveren dan ook direct vanaf het epicentrum van het fruit in Barendrecht! Daarnaast leveren wij ook heerlijke fruitboxen en fruitmanden aan bedrijven in Barendrecht en omstreken.

Hoe werkt het?

Elke week zetten wij ons in om jou te voorzien van een geweldige fruitmand, zorgvuldig samengesteld met vers fruit. Onze boxen zijn elke week aan te passen, te pauzeren, op te zeggen of zelfs eenmalig cadeau te doen. Zonder gedoe en zonder kleine lettertjes en dat allemaal in jouw eigen account.

Fruitbox aan huis geleverd

1. Kies jouw box

Kies de best passende box met eventuele extra gezonde toevoegingen.

Bezorgmoment uitkiezen van vers fruit

2. Kies bezorgmoment

De volgende dag in huis, gratis met ons eigen vervoer of kom het pakket ophalen. Of doe iemand een fruitmand cadeau.

Online betaling Fruitboer aan huis

3. Betaal Gemakkelijk

Betaal gemakkelijk en veilig via onze webshop.

Genieten van vers fruit aan huis

4. Genieten van vers fruit

Ontvang heerlijk vers fruit, eenmalig, om de week of elke week!

Hoe werkt werkfruit?

Wij doen elke week ons best (inkopen) om jou te voorzien van een geweldige fruitmand. Onze boxen zijn elke week aan te passen, te pauzeren, op te zeggen of zelfs eenmalig cadeau te doen. Zonder gedoe en zonder kleine lettertjes en dat allemaal in jouw eigen account!

Fruitbox aan huis geleverd

1. Contact & Proefbox

Kies de best passende box met eventuele extra gezonde toevoegingen. De volgende dag in huis, gratis met ons eigen vervoer of kom het pakket ophalen in s-Gravendeel. Of doe iemand in s-Gravendeel een fruitmand cadeau.

Bezorgmoment uitkiezen van vers fruit

2. Voorstel op maat

Op basis van de kenmerken en omvang en kenmerken van het bedrijf maken we een voorstel op maat. Wekelijks, twee wekelijks of eenmalig bezorging geef het aan, alles is mogelijk!

Online betaling Fruitboer aan huis

3. Presentatie

Presentatie speelt een belangrijke rol. Waar kunnen we het fruit het beste plaatsen zodat het voor iedereen toegankelijk is? Ook een kick off behoord tot de mogelijkheden.

Genieten van vers fruit aan huis

4. Genieten van vers fruit

Geniet niet alleen van ons heerlijk vers fruit, elke week weer, maar ook van onze gratis bezorging met onze eigen toffe peren.

Fruitmand bezorging in Oss

Fruitmanden thuisbezorgd in de regio Oss. Bestel eenvoudig vers fruit aan huis via onze bestelfunctie hieronder! Onze goed gevulde fruitmanden zijn geschikt voor zowel grote als kleine gezinnen. We bieden diverse maten fruitmanden aan en bezorgen op elke doordeweekse dag in Oss. Ontvang wekelijks een heerlijk gevarieerde fruitmand, te beginnen bij slechts €10,99 per mand.

Fruitboer aan huis bezorgt wekelijks verse fruitmanden door heel Oss. Onze fruitmanden zijn altijd vers en bevatten een mooie variatie aan verschillende seizoensgebonden fruitsoorten. Ze zijn ook perfect om cadeau te geven aan iemand die wel wat extra vitaminen en mineralen kan gebruiken. Onderzoek heeft aangetoond dat mensen die dagelijks fruit eten een betere weerstand hebben en daardoor minder vatbaar zijn voor ziekten dan mensen die weinig tot geen fruit eten.

Oss, gelegen in Noord-Brabant, staat bekend om de vleesindustrie. Fruitboer aan huis biedt een gezond alternatief voor al dat vlees. Met Fruitboer aan huis kunt u wekelijks een mandje met vers fruit bij u thuis laten bezorgen. Heeft u interesse? Bekijk dan onze verschillende maten en prijzen hieronder!

Fruitboer aan huisFruitmand bezorgen Oss

Waarom Fruitmand bezorgen Oss?

Betaalbaar fruit aan huis geleverd

Vers en betaalbaar

Wij leveren vers en sappig seizoensfruit waardoor onze fruitboxen wekelijks variëren. Dit tegen een eerlijke prijs.

Duurzaam fruit aan huis

Duurzaam

Wij rijden de efficiëntste routes, leveren uitgevallen fruit aan kinderboerderijen, leveren in papieren (herbruikbare) dozen en kiezen waar mogelijk voor fair trade en/of lokale producten!

Fruit abonnement weerstand verhogend

Weerstand verhogend

Houd virussen en griep buiten de deur! Vitamines helpen voor een betere weerstand! Wat in een tijd als nu van cruciaal belang is!

Veelgestelde vragen

Leveren jullie ook werkfruit?

Leveren jullie ook special schoolfruit?

Wat is de levertijd voor fruitboxen in Oss?