Fruitmand bezorgen NijmegenFruitmand bezorgen Nijmegen

Fruitmand bezorgen Nijmegen

Fruitmand Nijmegen, heerlijk vers en kleurrijk! Wij leveren elke week heerlijk vers fruit aan onze klanten in Nijmegen, zowel fruit aan huis als werkfruit. Barendrecht is het epicentrum van het fruit in Nederland met de Dutch Fresh port als absoluut hoogtepunt. Wij leveren direct vanaf het epicentrum van het fruit in Barendrecht! Daarnaast leveren wij ook heerlijke fruitboxen en fruitmanden aan bedrijven in Barendrecht en omstreken.

Hoe werkt het?

Elke week zetten wij ons in om jou te voorzien van een geweldige fruitmand, zorgvuldig samengesteld met vers fruit. Onze boxen zijn elke week aan te passen, te pauzeren, op te zeggen of zelfs eenmalig cadeau te doen. Zonder gedoe en zonder kleine lettertjes en dat allemaal in jouw eigen account.

Fruitbox aan huis geleverd

1. Kies jouw box

Kies de best passende box met eventuele extra gezonde toevoegingen.

Bezorgmoment uitkiezen van vers fruit

2. Kies bezorgmoment

De volgende dag in huis, gratis met ons eigen vervoer of kom het pakket ophalen. Of doe iemand een fruitmand cadeau.

Online betaling Fruitboer aan huis

3. Betaal Gemakkelijk

Betaal gemakkelijk en veilig via onze webshop.

Genieten van vers fruit aan huis

4. Genieten van vers fruit

Ontvang heerlijk vers fruit, eenmalig, om de week of elke week!

Hoe werkt werkfruit?

Wij doen elke week ons best (inkopen) om jou te voorzien van een geweldige fruitmand. Onze boxen zijn elke week aan te passen, te pauzeren, op te zeggen of zelfs eenmalig cadeau te doen. Zonder gedoe en zonder kleine lettertjes en dat allemaal in jouw eigen account!

Fruitbox aan huis geleverd

1. Contact & Proefbox

Kies de best passende box met eventuele extra gezonde toevoegingen. De volgende dag in huis, gratis met ons eigen vervoer of kom het pakket ophalen in s-Gravendeel. Of doe iemand in s-Gravendeel een fruitmand cadeau.

Bezorgmoment uitkiezen van vers fruit

2. Voorstel op maat

Op basis van de kenmerken en omvang en kenmerken van het bedrijf maken we een voorstel op maat. Wekelijks, twee wekelijks of eenmalig bezorging geef het aan, alles is mogelijk!

Online betaling Fruitboer aan huis

3. Presentatie

Presentatie speelt een belangrijke rol. Waar kunnen we het fruit het beste plaatsen zodat het voor iedereen toegankelijk is? Ook een kick off behoord tot de mogelijkheden.

Genieten van vers fruit aan huis

4. Genieten van vers fruit

Geniet niet alleen van ons heerlijk vers fruit, elke week weer, maar ook van onze gratis bezorging met onze eigen toffe peren.

Fruitmand bezorging in Nijmegen

Iedere week bieden wij de mogelijkheid om een fruitbox bij u thuis te laten bezorgen! Onze verse en gevarieerde fruitboxen worden bezorgd in de gehele regio Nijmegen. Denkt u aan het schenken van een fruitmand? Geen enkel probleem, dat kunnen wij ook regelen. Wij nemen de volledige zorg voor het transport en de bezorging van het fruit op ons, en we hebben een uitgebreid assortiment fruitboxen zodat er voor ieder wat wils is. Daarnaast kunt u aangeven welke vruchten u liever niet ontvangt en met welke frequentie u onze verse producten wenst te ontvangen.

Met onze gevarieerde fruitmanden kunt u de hele week genieten van voldoende fruit, want dat is van essentieel belang! Onderzoek heeft aangetoond dat mensen die dagelijks fruit eten een sterkere weerstand hebben en daardoor minder vatbaar zijn voor ziekten. Dankzij de natuurlijke vitaminen en mineralen kunt u een krachtige weerstand opbouwen en bent u klaar voor de uitdagingen van de hele week. Dit alles is al mogelijk vanaf slechts €10,99, zonder verborgen kosten!

Fruitboer aan huisFruitmand bezorgen Nijmegen

Waarom Fruitmand bezorgen Nijmegen?

Betaalbaar fruit aan huis geleverd

Vers en betaalbaar

Wij leveren vers en sappig seizoensfruit waardoor onze fruitboxen wekelijks variëren. Dit tegen een eerlijke prijs.

Duurzaam fruit aan huis

Duurzaam

Wij rijden de efficiëntste routes, leveren uitgevallen fruit aan kinderboerderijen, leveren in papieren (herbruikbare) dozen en kiezen waar mogelijk voor fair trade en/of lokale producten!

Fruit abonnement weerstand verhogend

Weerstand verhogend

Houd virussen en griep buiten de deur! Vitamines helpen voor een betere weerstand! Wat in een tijd als nu van cruciaal belang is!

Veelgestelde vragen

Hoe bestel ik een fruitabonnement?

Hoe kom ik in contact?

Wat biedt FruitboerAanHuis.nl in Nijmegen aan?