Fruitmand bezorgen Nieuwerkerk aan den IJsselFruitmand bezorgen Nieuwerkerk aan den IJssel

Fruitmand bezorgen Nieuwerkerk aan den IJssel

Fruitmand bezorgen Nieuwerkerk aan den IJssel, ga voor betaalbaar en makkelijk door de kiezen voor onze gezonde service! Niet uit huis, maar wel fruit thuis. Bent u woonachtig in Nieuwerkerk aan den IJssel en wilt u tijd, geld, stress en moeite besparen? Kies dan voor Fruitboer aan huis en ontvang elke week een heerlijk, verse, gevarieerde mand met fruit vanaf een kleine prijs per box.

Hoe werkt het?

Elke week zetten wij ons in om jou te voorzien van een geweldige fruitmand, zorgvuldig samengesteld met vers fruit. Onze boxen zijn elke week aan te passen, te pauzeren, op te zeggen of zelfs eenmalig cadeau te doen. Zonder gedoe en zonder kleine lettertjes en dat allemaal in jouw eigen account.

Fruitbox aan huis geleverd

1. Kies jouw box

Kies de best passende box met eventuele extra gezonde toevoegingen.

Bezorgmoment uitkiezen van vers fruit

2. Kies bezorgmoment

De volgende dag in huis, gratis met ons eigen vervoer of kom het pakket ophalen. Of doe iemand een fruitmand cadeau.

Online betaling Fruitboer aan huis

3. Betaal Gemakkelijk

Betaal gemakkelijk en veilig via onze webshop.

Genieten van vers fruit aan huis

4. Genieten van vers fruit

Ontvang heerlijk vers fruit, eenmalig, om de week of elke week!

Hoe werkt werkfruit?

Wij doen elke week ons best (inkopen) om jou te voorzien van een geweldige fruitmand. Onze boxen zijn elke week aan te passen, te pauzeren, op te zeggen of zelfs eenmalig cadeau te doen. Zonder gedoe en zonder kleine lettertjes en dat allemaal in jouw eigen account!

Fruitbox aan huis geleverd

1. Contact & Proefbox

Kies de best passende box met eventuele extra gezonde toevoegingen. De volgende dag in huis, gratis met ons eigen vervoer of kom het pakket ophalen in s-Gravendeel. Of doe iemand in s-Gravendeel een fruitmand cadeau.

Bezorgmoment uitkiezen van vers fruit

2. Voorstel op maat

Op basis van de kenmerken en omvang en kenmerken van het bedrijf maken we een voorstel op maat. Wekelijks, twee wekelijks of eenmalig bezorging geef het aan, alles is mogelijk!

Online betaling Fruitboer aan huis

3. Presentatie

Presentatie speelt een belangrijke rol. Waar kunnen we het fruit het beste plaatsen zodat het voor iedereen toegankelijk is? Ook een kick off behoord tot de mogelijkheden.

Genieten van vers fruit aan huis

4. Genieten van vers fruit

Geniet niet alleen van ons heerlijk vers fruit, elke week weer, maar ook van onze gratis bezorging met onze eigen toffe peren.

Fruitmand bezorgen Nieuwerkerk aan den IJssel​

Stelt u zich eens voor: gezondheid en genot, beide in één pakket, rechtstreeks bij u thuis bezorgd. Bij Fruitmanden.nl maken we deze droom werkelijkheid door heerlijk vers en gezond fruit te leveren in kleurrijke fruitmanden, rechtstreeks bij u thuis. Bovendien bezorgen we ook op het laagste punt van Nederland, in Nieuwerkerk aan den IJssel. Dit alles wordt mogelijk gemaakt door ons eigen vervoer, en op donderdagen leveren we in heel Nieuwerkerk aan den IJssel!

We rijden met ons verse fruit tegen een zeer scherpe prijs naar het door u gekozen adres op donderdag, zodat u er zeker van kunt zijn dat de fruitmanden in perfecte staat bij uw deur worden afgeleverd. Onze eigen bezorgdienst staat garant voor kwaliteit en zorgvuldigheid.

Fruit is van groot belang voor het bevorderen van de weerstand, slechts een van de vele voordelen van fruit. Daarom bieden wij al heerlijke fruitboxen aan vanaf slechts €10,99. Er is voor elk gezin een passend fruitpakket te vinden, en het is ook een geweldig cadeau-idee! Ontdek nu de smaak en gezondheidsvoordelen van ons heerlijke fruitassortiment. Bestel vandaag nog en geniet binnenkort van een kleurrijke en smakelijke traktatie bij u thuis!

Fruitboer aan huisFruitmand bezorgen Nieuwerkerk aan den IJssel

Waarom Fruitmand bezorgen Nieuwerkerk aan den IJssel?

Betaalbaar fruit aan huis geleverd

Vers en betaalbaar

Wij leveren vers en sappig seizoensfruit waardoor onze fruitboxen wekelijks variëren. Dit tegen een eerlijke prijs.

Duurzaam fruit aan huis

Duurzaam

Wij rijden de efficiëntste routes, leveren uitgevallen fruit aan kinderboerderijen, leveren in papieren (herbruikbare) dozen en kiezen waar mogelijk voor fair trade en/of lokale producten!

Fruit abonnement weerstand verhogend

Weerstand verhogend

Houd virussen en griep buiten de deur! Vitamines helpen voor een betere weerstand! Wat in een tijd als nu van cruciaal belang is!

Veelgestelde vragen

Kan ik mijn abonnement op elk gewenst moment stop zetten?

Leveren jullie ook special schoolfruit?

Hoe werkt de bezorging in Nieuwerkerk aan den IJssel?