Fruitmand bezorgen MijnsheerenlandFruitmand bezorgen Mijnsheerenland

Fruitmand bezorgen Mijnsheerenland

Fruitmand bezorgen Mijnsheerenland, doe dat nu bij de fruit aan huis service! Elke week komen wij met onze bezorgers bij u in Mijnsheerenland. Elke week een verse, gevarieerd fruitmand met, als u dat wilt, een lekker dag geperst flesje jus d’orange erbij!

Hoe werkt het?

Elke week zetten wij ons in om jou te voorzien van een geweldige fruitmand, zorgvuldig samengesteld met vers fruit. Onze boxen zijn elke week aan te passen, te pauzeren, op te zeggen of zelfs eenmalig cadeau te doen. Zonder gedoe en zonder kleine lettertjes en dat allemaal in jouw eigen account.

Fruitbox aan huis geleverd

1. Kies jouw box

Kies de best passende box met eventuele extra gezonde toevoegingen.

Bezorgmoment uitkiezen van vers fruit

2. Kies bezorgmoment

De volgende dag in huis, gratis met ons eigen vervoer of kom het pakket ophalen. Of doe iemand een fruitmand cadeau.

Online betaling Fruitboer aan huis

3. Betaal Gemakkelijk

Betaal gemakkelijk en veilig via onze webshop.

Genieten van vers fruit aan huis

4. Genieten van vers fruit

Ontvang heerlijk vers fruit, eenmalig, om de week of elke week!

Hoe werkt werkfruit?

Wij doen elke week ons best (inkopen) om jou te voorzien van een geweldige fruitmand. Onze boxen zijn elke week aan te passen, te pauzeren, op te zeggen of zelfs eenmalig cadeau te doen. Zonder gedoe en zonder kleine lettertjes en dat allemaal in jouw eigen account!

Fruitbox aan huis geleverd

1. Contact & Proefbox

Kies de best passende box met eventuele extra gezonde toevoegingen. De volgende dag in huis, gratis met ons eigen vervoer of kom het pakket ophalen in s-Gravendeel. Of doe iemand in s-Gravendeel een fruitmand cadeau.

Bezorgmoment uitkiezen van vers fruit

2. Voorstel op maat

Op basis van de kenmerken en omvang en kenmerken van het bedrijf maken we een voorstel op maat. Wekelijks, twee wekelijks of eenmalig bezorging geef het aan, alles is mogelijk!

Online betaling Fruitboer aan huis

3. Presentatie

Presentatie speelt een belangrijke rol. Waar kunnen we het fruit het beste plaatsen zodat het voor iedereen toegankelijk is? Ook een kick off behoord tot de mogelijkheden.

Genieten van vers fruit aan huis

4. Genieten van vers fruit

Geniet niet alleen van ons heerlijk vers fruit, elke week weer, maar ook van onze gratis bezorging met onze eigen toffe peren.

Fruitmand bezorgen Mijnsheerenland

Ontvang wekelijks een smakelijke fruitkist bij u thuis! In de uitgestrekte regio Mijnsheerenland bieden wij een assortiment van vers en gevarieerd fruit aan. Overweegt u een fruitmand als cadeau? Geen zorgen, wij regelen het graag voor u. Wij verzorgen het transport en de bezorging van het fruit aan uw deur en streven naar diversiteit in onze fruitmanden, zodat u wekelijks aangenaam verrast wordt! Geef gerust aan welke fruitsoorten u liever niet ontvangt, bijvoorbeeld vanwege allergieën; wij houden daar rekening mee en zoeken samen met u naar een passende oplossing.

Met onze gevarieerde fruitmanden kunt u de hele week genieten van een overvloed aan fruit, want gezondheid staat voorop! Onderzoek toont aan dat mensen die dagelijks fruit eten een sterkere weerstand opbouwen en daarmee de kans op ziekten verkleinen. De natuurlijke vitaminen en mineralen in fruit dragen bij aan een robuuste weerstand, waardoor u de hele week vol energie tegemoet gaat. En dat alles al vanaf €10,99, zonder verborgen kosten!

Kies uit onze diverse fruitmanden en gun uzelf een week vol variatie en vitaliteit. Waar wacht u nog op?

Fruitboer aan huisFruitmand bezorgen Mijnsheerenland

Waarom Fruitmand bezorgen Mijnsheerenland?

Betaalbaar fruit aan huis geleverd

Vers en betaalbaar

Wij leveren vers en sappig seizoensfruit waardoor onze fruitboxen wekelijks variëren. Dit tegen een eerlijke prijs.

Duurzaam fruit aan huis

Duurzaam

Wij rijden de efficiëntste routes, leveren uitgevallen fruit aan kinderboerderijen, leveren in papieren (herbruikbare) dozen en kiezen waar mogelijk voor fair trade en/of lokale producten!

Fruit abonnement weerstand verhogend

Weerstand verhogend

Houd virussen en griep buiten de deur! Vitamines helpen voor een betere weerstand! Wat in een tijd als nu van cruciaal belang is!

Veelgestelde vragen

Kan ik mijn abonnement op elk gewenst moment stop zetten?

Hoe kan ik een bestelling betalen?

Hoe kan ik een bestelling plaatsen voor vers fruit in Mijnsheerenland?