Fruitmand bezorgen MijnsheerenlandFruitmand bezorgen Mijnsheerenland

Fruitmand bezorgen Mijnsheerenland

Fruitmand bezorgen Mijnsheerenland, doe dat nu bij de fruit aan huis service! Elke week komen wij met onze bezorgers bij u in Mijnsheerenland. Elke week een verse, gevarieerd fruitmand met, als u dat wilt, een lekker dag geperst flesje jus d’orange erbij!

Hoe werkt het?

Elke week zetten wij ons in om jou te voorzien van een geweldige fruitmand, zorgvuldig samengesteld met vers fruit. Onze boxen zijn elke week aan te passen, te pauzeren, op te zeggen of zelfs eenmalig cadeau te doen. Zonder gedoe en zonder kleine lettertjes en dat allemaal in jouw eigen account!

Fruitbox aan huis geleverd

1. Kies jouw box

Kies de best passende box met eventuele extra gezonde toevoegingen.

Bezorgmoment uitkiezen van vers fruit

2. Kies bezorgmoment

De volgende dag in huis, gratis met ons eigen vervoer of kom het pakket ophalen. Of doe iemand een fruitmand cadeau.

Online betaling Fruitboer aan huis

3. Betaal Gemakkelijk

Betaal gemakkelijk en veilig via onze webshop.

Genieten van vers fruit aan huis

4. Genieten van vers fruit

Ontvang heerlijk vers fruit, eenmalig, om de week of elke week!

Hoe werkt werkfruit?

Wij doen elke week ons best (inkopen) om jou te voorzien van een geweldige fruitmand. Onze boxen zijn elke week aan te passen, te pauzeren, op te zeggen of zelfs eenmalig cadeau te doen. Zonder gedoe en zonder kleine lettertjes en dat allemaal in jouw eigen account!

Fruitbox aan huis geleverd

1. Contact & Proefbox

Kies de best passende box met eventuele extra gezonde toevoegingen. De volgende dag in huis, gratis met ons eigen vervoer of kom het pakket ophalen in s-Gravendeel. Of doe iemand in s-Gravendeel een fruitmand cadeau.

Bezorgmoment uitkiezen van vers fruit

2. Voorstel op maat

Op basis van de kenmerken en omvang en kenmerken van het bedrijf maken we een voorstel op maat. Wekelijks, twee wekelijks of eenmalig bezorging geef het aan, alles is mogelijk!

Online betaling Fruitboer aan huis

3. Presentatie

Presentatie speelt een belangrijke rol. Waar kunnen we het fruit het beste plaatsen zodat het voor iedereen toegankelijk is? Ook een kick off behoord tot de mogelijkheden.

Genieten van vers fruit aan huis

4. Genieten van vers fruit

Geniet niet alleen van ons heerlijk vers fruit, elke week weer, maar ook van onze gratis bezorging met onze eigen toffe peren.

Fruitmand bezorgen Mijnsheerenland

Elke week kunt u een fruitkist thuis laten bezorgen! In de hele regio Mijnsheerenland bieden wij vers en gevarieerd fruit aan. Wilt u een fruitmand cadeau doen? Geen probleem, dit kunnen wij regelen. Wij zijn verantwoordelijk voor het transport en de bezorging van het fruit bij u thuis en zorgen altijd voor diversiteit van de fruitmanden, zodat u elke week wordt verrast! Ook kunt u aangeven welke producten u niet wilt ontvangen als u bijvoorbeeld allergisch bent voor een bepaalde fruitsoort, hier kunnen wij dan rekening mee houden en een oplossing voor vinden.

Fruitboer in Mijnsheerenland

Met onze gevarieerde fruitmanden kunt u heel de week genieten van voldoende fruit, want dat is belangrijk! Uit onderzoekt blijk dat mensen die elke dag fruit eten een betere weerstand hebben en de kans op ziekten dus kleiner maken.Door de natuurlijke vitaminen en mineralen bouwt u een goede weerstand op en kunt u er heel de week tegenaan.  kan al vanaf 8,99 euro zonder verborgen kosten!Met onze verschillende fruitmanden kunt u de hele week genieten van genoeg verschillende soorten fruitstukken. Dit is zeer belangrijk! Studies hebben namelijk aangetoond dat mensen die elke dag fruit eten een betere weerstand hebben, waardoor ze het risico op verschillende soorten ziektes kunnen verkleinen. Dankzij de vitamines en mineralen die zich in fruit bevinden bouwt u namelijk een goede weerstand op. U kunt onze fruitmanden al  vanaf €8,99! Waar wacht u nog op?

Fruitboer aan huisFruitmand bezorgen Mijnsheerenland

Waarom Fruitmand bezorgen Mijnsheerenland?

Betaalbaar fruit aan huis geleverd

Vers en betaalbaar

Wij leveren vers en sappig seizoensfruit waardoor onze fruitboxen wekelijks variëren. Dit tegen een eerlijke prijs.

Duurzaam fruit aan huis

Duurzaam

Wij rijden de efficiëntste routes, leveren uitgevallen fruit aan kinderboerderijen, leveren in papieren (herbruikbare) dozen en kiezen waar mogelijk voor fair trade en/of lokale producten!

Fruit abonnement weerstand verhogend

Weerstand verhogend

Houd virussen en griep buiten de deur! Vitamines helpen voor een betere weerstand! Wat in een tijd als nu van cruciaal belang is!

Veelgestelde vragen

Hoe bestel ik een fruitabonnement?

Kan ik mijn abonnement op elk gewenst moment stop zetten?