Fruitmand bezorgen LeidschendamFruitmand bezorgen Leidschendam

Fruitmand bezorgen Leidschendam

Fruitmand bezorgen Leidschendam, met een paar klikken op de knop krijgt u een fruitmand geheel kosteloos bezorgd aan huis. Kies hierin zelf welk formaat en welke fruitsoorten absoluut niet in de fruitmand mogen.

Hoe werkt het?

Elke week zetten wij ons in om jou te voorzien van een geweldige fruitmand, zorgvuldig samengesteld met vers fruit. Onze boxen zijn elke week aan te passen, te pauzeren, op te zeggen of zelfs eenmalig cadeau te doen. Zonder gedoe en zonder kleine lettertjes en dat allemaal in jouw eigen account.

Fruitbox aan huis geleverd

1. Kies jouw box

Kies de best passende box met eventuele extra gezonde toevoegingen.

Bezorgmoment uitkiezen van vers fruit

2. Kies bezorgmoment

De volgende dag in huis, gratis met ons eigen vervoer of kom het pakket ophalen. Of doe iemand een fruitmand cadeau.

Online betaling Fruitboer aan huis

3. Betaal Gemakkelijk

Betaal gemakkelijk en veilig via onze webshop.

Genieten van vers fruit aan huis

4. Genieten van vers fruit

Ontvang heerlijk vers fruit, eenmalig, om de week of elke week!

Hoe werkt werkfruit?

Wij doen elke week ons best (inkopen) om jou te voorzien van een geweldige fruitmand. Onze boxen zijn elke week aan te passen, te pauzeren, op te zeggen of zelfs eenmalig cadeau te doen. Zonder gedoe en zonder kleine lettertjes en dat allemaal in jouw eigen account!

Fruitbox aan huis geleverd

1. Contact & Proefbox

Kies de best passende box met eventuele extra gezonde toevoegingen. De volgende dag in huis, gratis met ons eigen vervoer of kom het pakket ophalen in s-Gravendeel. Of doe iemand in s-Gravendeel een fruitmand cadeau.

Bezorgmoment uitkiezen van vers fruit

2. Voorstel op maat

Op basis van de kenmerken en omvang en kenmerken van het bedrijf maken we een voorstel op maat. Wekelijks, twee wekelijks of eenmalig bezorging geef het aan, alles is mogelijk!

Online betaling Fruitboer aan huis

3. Presentatie

Presentatie speelt een belangrijke rol. Waar kunnen we het fruit het beste plaatsen zodat het voor iedereen toegankelijk is? Ook een kick off behoord tot de mogelijkheden.

Genieten van vers fruit aan huis

4. Genieten van vers fruit

Geniet niet alleen van ons heerlijk vers fruit, elke week weer, maar ook van onze gratis bezorging met onze eigen toffe peren.

Fruitmand bezorgen in Leidschendam

Onze verse fruitmanden worden in heel Leidschendam bezorgd. Dankzij onze focus op seizoensgebonden fruit, garanderen we een gevarieerd aanbod door het jaar heen. Dit betekent dat u niet steeds hetzelfde fruit eet, maar juist kunt genieten van de diversiteit die elk seizoen te bieden heeft. Het regelmatig consumeren van deze verse en gevarieerde fruitselectie draagt bij aan het opbouwen van een sterkere weerstand, wat de kans op ziektes vermindert.

Bovendien bieden wij de mogelijkheid om een fruitmand als een uniek cadeau te bestellen. Verras iemand met een prachtig gepresenteerde fruitmand, compleet met een persoonlijk kaartje. Een dergelijk gezond en stijlvol geschenk wordt zeker gewaardeerd!

Fruitboer aan huisFruitmand bezorgen Leidschendam

Waarom Fruitmand bezorgen Leidschendam?

Betaalbaar fruit aan huis geleverd

Vers en betaalbaar

Wij leveren vers en sappig seizoensfruit waardoor onze fruitboxen wekelijks variëren. Dit tegen een eerlijke prijs.

Duurzaam fruit aan huis

Duurzaam

Wij rijden de efficiëntste routes, leveren uitgevallen fruit aan kinderboerderijen, leveren in papieren (herbruikbare) dozen en kiezen waar mogelijk voor fair trade en/of lokale producten!

Fruit abonnement weerstand verhogend

Weerstand verhogend

Houd virussen en griep buiten de deur! Vitamines helpen voor een betere weerstand! Wat in een tijd als nu van cruciaal belang is!

Veelgestelde vragen

Hoe bestel ik een fruitabonnement?

Hoe kan ik een bestelling betalen?

Hoe werkt de betaling en facturatie voor klanten in Leidschendam?