Fruitmand bezorgen Krimpen aan den IJsselFruitmand bezorgen Krimpen aan den IJssel

Fruitmand bezorgen Krimpen aan den IJssel

Fruitmand bezorgen Krimpen aan den IJssel, kies nu voor onze gezonde service en ga voor betaalbaar en makkelijk, om tijd, moeite, stress en geld te besparen! Niet uit huis, maar wel fruit thuis en bent u woonachtig in Krimpen aan den IJssel? Kies dan voor Fruitboer aan huis en ontvang elke week een heerlijk, verse, gevarieerde fruitmand vanaf een kleine prijs per mand, zonder verborgen kosten.

Hoe werkt het?

Elke week zetten wij ons in om jou te voorzien van een geweldige fruitmand, zorgvuldig samengesteld met vers fruit. Onze boxen zijn elke week aan te passen, te pauzeren, op te zeggen of zelfs eenmalig cadeau te doen. Zonder gedoe en zonder kleine lettertjes en dat allemaal in jouw eigen account.

Fruitbox aan huis geleverd

1. Kies jouw box

Kies de best passende box met eventuele extra gezonde toevoegingen.

Bezorgmoment uitkiezen van vers fruit

2. Kies bezorgmoment

De volgende dag in huis, gratis met ons eigen vervoer of kom het pakket ophalen. Of doe iemand een fruitmand cadeau.

Online betaling Fruitboer aan huis

3. Betaal Gemakkelijk

Betaal gemakkelijk en veilig via onze webshop.

Genieten van vers fruit aan huis

4. Genieten van vers fruit

Ontvang heerlijk vers fruit, eenmalig, om de week of elke week!

Hoe werkt werkfruit?

Wij doen elke week ons best (inkopen) om jou te voorzien van een geweldige fruitmand. Onze boxen zijn elke week aan te passen, te pauzeren, op te zeggen of zelfs eenmalig cadeau te doen. Zonder gedoe en zonder kleine lettertjes en dat allemaal in jouw eigen account!

Fruitbox aan huis geleverd

1. Contact & Proefbox

Kies de best passende box met eventuele extra gezonde toevoegingen. De volgende dag in huis, gratis met ons eigen vervoer of kom het pakket ophalen in s-Gravendeel. Of doe iemand in s-Gravendeel een fruitmand cadeau.

Bezorgmoment uitkiezen van vers fruit

2. Voorstel op maat

Op basis van de kenmerken en omvang en kenmerken van het bedrijf maken we een voorstel op maat. Wekelijks, twee wekelijks of eenmalig bezorging geef het aan, alles is mogelijk!

Online betaling Fruitboer aan huis

3. Presentatie

Presentatie speelt een belangrijke rol. Waar kunnen we het fruit het beste plaatsen zodat het voor iedereen toegankelijk is? Ook een kick off behoord tot de mogelijkheden.

Genieten van vers fruit aan huis

4. Genieten van vers fruit

Geniet niet alleen van ons heerlijk vers fruit, elke week weer, maar ook van onze gratis bezorging met onze eigen toffe peren.

Fruitmand bezorgen Krimpen aan de IJssel

Bij Fruitboer aan Huis bezorgen we wekelijks verse fruitmanden boordevol kleur en vitamines in heel Krimpen aan den IJssel. Onze fruitmanden zijn altijd vers en bevatten een gevarieerde selectie fruitsoorten. Bovendien zijn ze perfect als cadeau! Wie verdient volgens jou een heerlijke, verse fruitmand?

Gezondheid staat voorop, vooral in deze tijd. Fruit speelt een cruciale rol bij het behouden van een sterke weerstand. Onze fruitmanden zijn verkrijgbaar in verschillende maten, van klein tot groot, en worden gratis aan je deur afgeleverd. Onze abonnementen zijn flexibel en kunnen eenvoudig worden aangepast aan jouw wensen. Ontdek onze diverse opties en prijzen!

Kies voor Fruitboer aan Huis en geniet van de smaak van gezondheid bij jou thuis!

Fruitboer aan huisFruitmand bezorgen Krimpen aan den IJssel

Waarom Fruitmand bezorgen Krimpen aan den IJssel?

Betaalbaar fruit aan huis geleverd

Vers en betaalbaar

Wij leveren vers en sappig seizoensfruit waardoor onze fruitboxen wekelijks variëren. Dit tegen een eerlijke prijs.

Duurzaam fruit aan huis

Duurzaam

Wij rijden de efficiëntste routes, leveren uitgevallen fruit aan kinderboerderijen, leveren in papieren (herbruikbare) dozen en kiezen waar mogelijk voor fair trade en/of lokale producten!

Fruit abonnement weerstand verhogend

Weerstand verhogend

Houd virussen en griep buiten de deur! Vitamines helpen voor een betere weerstand! Wat in een tijd als nu van cruciaal belang is!

Veelgestelde vragen

Kan ik mijn abonnement op elk gewenst moment stop zetten?

Wat voor soort fruitboxen bieden jullie aan?

Kan ik specifieke fruitsoorten aanvragen voor mijn levering in Krimpen aan den IJssel?