Fruitmand bezorgen Krimpen aan de LekFruitmand bezorgen Krimpen aan de Lek

Fruitmand bezorgen Krimpen aan de Lek

Fruitmand bezorgen Krimpen aan de Lek, ga voor een gezonde keuze die betaalbaar en makkelijk is, door te kiezen voor onze gezonde service! Niet uit huis, maar wel fruit thuis en bent u woonachtig in Krimpen aan de Lek? Bespaar dan nu tijd, geld, stress en moeite? Kies dan voor Fruitboer aan huis en ontvang elke week een heerlijk, verse, gevarieerde fruitmand vanaf een kleine prijs per mand!

Hoe werkt het?

Elke week zetten wij ons in om jou te voorzien van een geweldige fruitmand, zorgvuldig samengesteld met vers fruit. Onze boxen zijn elke week aan te passen, te pauzeren, op te zeggen of zelfs eenmalig cadeau te doen. Zonder gedoe en zonder kleine lettertjes en dat allemaal in jouw eigen account.

Fruitbox aan huis geleverd

1. Kies jouw box

Kies de best passende box met eventuele extra gezonde toevoegingen.

Bezorgmoment uitkiezen van vers fruit

2. Kies bezorgmoment

De volgende dag in huis, gratis met ons eigen vervoer of kom het pakket ophalen. Of doe iemand een fruitmand cadeau.

Online betaling Fruitboer aan huis

3. Betaal Gemakkelijk

Betaal gemakkelijk en veilig via onze webshop.

Genieten van vers fruit aan huis

4. Genieten van vers fruit

Ontvang heerlijk vers fruit, eenmalig, om de week of elke week!

Hoe werkt werkfruit?

Wij doen elke week ons best (inkopen) om jou te voorzien van een geweldige fruitmand. Onze boxen zijn elke week aan te passen, te pauzeren, op te zeggen of zelfs eenmalig cadeau te doen. Zonder gedoe en zonder kleine lettertjes en dat allemaal in jouw eigen account!

Fruitbox aan huis geleverd

1. Contact & Proefbox

Kies de best passende box met eventuele extra gezonde toevoegingen. De volgende dag in huis, gratis met ons eigen vervoer of kom het pakket ophalen in s-Gravendeel. Of doe iemand in s-Gravendeel een fruitmand cadeau.

Bezorgmoment uitkiezen van vers fruit

2. Voorstel op maat

Op basis van de kenmerken en omvang en kenmerken van het bedrijf maken we een voorstel op maat. Wekelijks, twee wekelijks of eenmalig bezorging geef het aan, alles is mogelijk!

Online betaling Fruitboer aan huis

3. Presentatie

Presentatie speelt een belangrijke rol. Waar kunnen we het fruit het beste plaatsen zodat het voor iedereen toegankelijk is? Ook een kick off behoord tot de mogelijkheden.

Genieten van vers fruit aan huis

4. Genieten van vers fruit

Geniet niet alleen van ons heerlijk vers fruit, elke week weer, maar ook van onze gratis bezorging met onze eigen toffe peren.

Fruitmand bezorgen Krimpen aan de Lek

Wij bezorgen wekelijks verse fruitmanden in Krimpen aan de Lek. Onze manden zitten boordevol gevarieerd en vers fruit, wat een feest van kleuren en vitamines biedt voor een gezonde levensstijl. Wij dragen zorg voor het vervoer van het fruit, zodat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken. Onze fruitmanden zijn niet alleen geschikt voor eigen gebruik, maar ook perfect als gezond cadeau voor een familielid of een vriend. Wie wilt u verrassen met een fruitmand?

Bovendien bieden wij fruitmanden in diverse maten, variërend van XS tot XXL. Zo is er voor elk huishouden een passende optie om met ons een gezonde relatie te starten. En dit alles al vanaf slechts €10,99 inclusief bezorgkosten!

Fruitboer aan huisFruitmand bezorgen Krimpen aan de Lek

Waarom Fruitmand bezorgen Krimpen aan de Lek?

Betaalbaar fruit aan huis geleverd

Vers en betaalbaar

Wij leveren vers en sappig seizoensfruit waardoor onze fruitboxen wekelijks variëren. Dit tegen een eerlijke prijs.

Duurzaam fruit aan huis

Duurzaam

Wij rijden de efficiëntste routes, leveren uitgevallen fruit aan kinderboerderijen, leveren in papieren (herbruikbare) dozen en kiezen waar mogelijk voor fair trade en/of lokale producten!

Fruit abonnement weerstand verhogend

Weerstand verhogend

Houd virussen en griep buiten de deur! Vitamines helpen voor een betere weerstand! Wat in een tijd als nu van cruciaal belang is!

Veelgestelde vragen

Hoe bestel ik een fruitabonnement?

Welke betaalmethoden accepteren jullie?

Wat zijn de betaalmogelijkheden voor klanten in Krimpen aan de Lek?