Fruitmand bezorgen in SneekFruitmand bezorgen in Sneek

Fruitmand bezorgen in Sneek

Fruitmand bezorgen in Sneek, kleurrijk en altijd vers! Het ideale fruitmandje wordt door ons elke week geleverd aan onze klanten in Sneek. Wij leveren het fruit bij de mensen thuis en zorgen er op die manier voor dat onze klanten elke week opnieuw kunnen genieten van een heerlijk stukje fruit. Met een kleurrijke mix van vers fruit worden onze fruitboxen altijd op tijd geleverd.

Hoe werkt het?

Elke week zetten wij ons in om jou te voorzien van een geweldige fruitmand, zorgvuldig samengesteld met vers fruit. Onze boxen zijn elke week aan te passen, te pauzeren, op te zeggen of zelfs eenmalig cadeau te doen. Zonder gedoe en zonder kleine lettertjes en dat allemaal in jouw eigen account.

Fruitbox aan huis geleverd

1. Kies jouw box

Kies de best passende box met eventuele extra gezonde toevoegingen.

Bezorgmoment uitkiezen van vers fruit

2. Kies bezorgmoment

De volgende dag in huis, gratis met ons eigen vervoer of kom het pakket ophalen. Of doe iemand een fruitmand cadeau.

Online betaling Fruitboer aan huis

3. Betaal Gemakkelijk

Betaal gemakkelijk en veilig via onze webshop.

Genieten van vers fruit aan huis

4. Genieten van vers fruit

Ontvang heerlijk vers fruit, eenmalig, om de week of elke week!

Hoe werkt werkfruit?

Wij doen elke week ons best (inkopen) om jou te voorzien van een geweldige fruitmand. Onze boxen zijn elke week aan te passen, te pauzeren, op te zeggen of zelfs eenmalig cadeau te doen. Zonder gedoe en zonder kleine lettertjes en dat allemaal in jouw eigen account!

Fruitbox aan huis geleverd

1. Contact & Proefbox

Kies de best passende box met eventuele extra gezonde toevoegingen. De volgende dag in huis, gratis met ons eigen vervoer of kom het pakket ophalen in s-Gravendeel. Of doe iemand in s-Gravendeel een fruitmand cadeau.

Bezorgmoment uitkiezen van vers fruit

2. Voorstel op maat

Op basis van de kenmerken en omvang en kenmerken van het bedrijf maken we een voorstel op maat. Wekelijks, twee wekelijks of eenmalig bezorging geef het aan, alles is mogelijk!

Online betaling Fruitboer aan huis

3. Presentatie

Presentatie speelt een belangrijke rol. Waar kunnen we het fruit het beste plaatsen zodat het voor iedereen toegankelijk is? Ook een kick off behoord tot de mogelijkheden.

Genieten van vers fruit aan huis

4. Genieten van vers fruit

Geniet niet alleen van ons heerlijk vers fruit, elke week weer, maar ook van onze gratis bezorging met onze eigen toffe peren.

Fruitmanden in Sneek

Vanaf nu kunt u wekelijks een verse fruitmand thuis laten bezorgen. Wij leveren ons verse en kleurrijke fruit in de gehele regio Sneek. Wilt u een fruitmand cadeau doen? Fruitboer aan Huis maakt het mogelijk. Fruitboer aan Huis zorgt ervoor dat uw bestelde fruitmand op het juiste adres wordt afgeleverd. Ons uitgebreide assortiment fruitboxen biedt volop keuze voor iedereen. Indien u bepaalde producten liever niet ontvangt, kunt u dit eenvoudig aan ons doorgeven. Bovendien kunt u zelf de hoeveelheid verse producten bepalen.

Fruitboer in Sneek

Geniet de hele week van voldoende fruit met onze diverse fruitmanden. Onderzoek toont aan dat dagelijkse consumptie van fruit bijdraagt aan een betere weerstand. Hiermee verklein je de kans om ziek te worden. Dankzij de natuurlijke vitaminen en mineralen in ons fruit bouwt u een sterke weerstand op en voelt u zich de hele week door beter. Geniet van dit alles vanaf slechts €8,99 zonder verborgen kosten!

Fruitboer aan huisFruitmand bezorgen in Sneek

Waarom Fruitmand bezorgen in Sneek?

Betaalbaar fruit aan huis geleverd

Vers en betaalbaar

Wij leveren vers en sappig seizoensfruit waardoor onze fruitboxen wekelijks variëren. Dit tegen een eerlijke prijs.

Duurzaam fruit aan huis

Duurzaam

Wij rijden de efficiëntste routes, leveren uitgevallen fruit aan kinderboerderijen, leveren in papieren (herbruikbare) dozen en kiezen waar mogelijk voor fair trade en/of lokale producten!

Fruit abonnement weerstand verhogend

Weerstand verhogend

Houd virussen en griep buiten de deur! Vitamines helpen voor een betere weerstand! Wat in een tijd als nu van cruciaal belang is!

Veelgestelde vragen

Hoe bestel ik een fruitabonnement?

Welke betaalmethoden accepteren jullie?

Wat zijn de betaalopties voor klanten in Sneek?