Fruitmand bezorgen HoornFruitmand bezorgen Hoorn

Fruitmand bezorgen Hoorn

Fruitmand bezorgen Hoorn, heerlijk vers en kleurrijk! Wij leveren elke week heerlijk vers fruit aan onze klanten in Hoorn, zowel fruit aan huis als werkfruit. Barendrecht is het epicentrum van het fruit in Nederland met de Dutch Fresh port als absoluut hoogtepunt. Wij leveren dan ook direct vanaf het epicentrum van het fruit in Barendrecht! Daarnaast leveren wij ook heerlijke fruitboxen en fruitmanden aan bedrijven in Barendrecht en omstreken.

Hoe werkt het?

Elke week zetten wij ons in om jou te voorzien van een geweldige fruitmand, zorgvuldig samengesteld met vers fruit. Onze boxen zijn elke week aan te passen, te pauzeren, op te zeggen of zelfs eenmalig cadeau te doen. Zonder gedoe en zonder kleine lettertjes en dat allemaal in jouw eigen account.

Fruitbox aan huis geleverd

1. Kies jouw box

Kies de best passende box met eventuele extra gezonde toevoegingen.

Bezorgmoment uitkiezen van vers fruit

2. Kies bezorgmoment

De volgende dag in huis, gratis met ons eigen vervoer of kom het pakket ophalen. Of doe iemand een fruitmand cadeau.

Online betaling Fruitboer aan huis

3. Betaal Gemakkelijk

Betaal gemakkelijk en veilig via onze webshop.

Genieten van vers fruit aan huis

4. Genieten van vers fruit

Ontvang heerlijk vers fruit, eenmalig, om de week of elke week!

Hoe werkt werkfruit?

Wij doen elke week ons best (inkopen) om jou te voorzien van een geweldige fruitmand. Onze boxen zijn elke week aan te passen, te pauzeren, op te zeggen of zelfs eenmalig cadeau te doen. Zonder gedoe en zonder kleine lettertjes en dat allemaal in jouw eigen account!

Fruitbox aan huis geleverd

1. Contact & Proefbox

Kies de best passende box met eventuele extra gezonde toevoegingen. De volgende dag in huis, gratis met ons eigen vervoer of kom het pakket ophalen in s-Gravendeel. Of doe iemand in s-Gravendeel een fruitmand cadeau.

Bezorgmoment uitkiezen van vers fruit

2. Voorstel op maat

Op basis van de kenmerken en omvang en kenmerken van het bedrijf maken we een voorstel op maat. Wekelijks, twee wekelijks of eenmalig bezorging geef het aan, alles is mogelijk!

Online betaling Fruitboer aan huis

3. Presentatie

Presentatie speelt een belangrijke rol. Waar kunnen we het fruit het beste plaatsen zodat het voor iedereen toegankelijk is? Ook een kick off behoord tot de mogelijkheden.

Genieten van vers fruit aan huis

4. Genieten van vers fruit

Geniet niet alleen van ons heerlijk vers fruit, elke week weer, maar ook van onze gratis bezorging met onze eigen toffe peren.

Fruitmand bezorgen in Hoorn

Laat fruitmanden gemakkelijk thuisbezorgen in Hoorn. Bestel snel en eenvoudig vers fruit aan huis via onze gebruiksvriendelijke bestelservice! Onze rijkgevulde fruitboxen, beschikbaar in diverse maten, zijn perfect voor zowel grote als kleine gezinnen. Kies uw ideale formaat en wij bezorgen het op elke gewenste doordeweekse dag in Hoorn! Geniet wekelijks van een heerlijk verse en gevarieerde fruitbox, al vanaf slechts 8,99 euro per mand. Bespaar tijd, moeite en geld met onze voordelige service! Optioneel kunt u uw bestelling verrijken met een heerlijke jus d'orange of een verse smoothie!

Fruitboer in Hoorn

Als uw fruitboer in Hoorn bezorgen wij elke week verse fruitmanden aan huis door de hele stad. Deze fruitmanden worden elke ochtend vers gemaakt en hebben een mooie variatie van verschillende fruitsoorten. Ook is een fruitmand leuk om cadeau te doen dus! Uit onderzoek blijkt dat dagelijks fruitconsumptie de weerstand verbetert en de kans op ziekten aanzienlijk verkleint. Versterk uw weerstand met de natuurlijke vitaminen en mineralen in onze fruitmanden. Start uw week energiek, al vanaf 8,99 euro voor een vers gevulde mand!

Fruitboer aan huisFruitmand bezorgen Hoorn

Waarom Fruitmand bezorgen Hoorn?

Betaalbaar fruit aan huis geleverd

Vers en betaalbaar

Wij leveren vers en sappig seizoensfruit waardoor onze fruitboxen wekelijks variëren. Dit tegen een eerlijke prijs.

Duurzaam fruit aan huis

Duurzaam

Wij rijden de efficiëntste routes, leveren uitgevallen fruit aan kinderboerderijen, leveren in papieren (herbruikbare) dozen en kiezen waar mogelijk voor fair trade en/of lokale producten!

Fruit abonnement weerstand verhogend

Weerstand verhogend

Houd virussen en griep buiten de deur! Vitamines helpen voor een betere weerstand! Wat in een tijd als nu van cruciaal belang is!

Veelgestelde vragen

Hoe bestel ik een fruitabonnement?

Wat is het retourbeleid?

Welke bezorgdagen hanteert Fruitboer aan Huis in Hoorn?