Fruitmand bezorgen HoogvlietFruitmand bezorgen Hoogvliet

Fruitmand bezorgen Hoogvliet

Hoogvliet Fruit, overheerlijk vers fruit voor thuis en bij u op de zaak! Uw wensen, onze levering. Met onze verse fruitmandjes haal je nu je dagelijkse portie vitamines binnen. Elke maandag bezorgen wij in de regio Hoogvliet verschillende soorten fruit met o.a. seizoensfruit, tropisch en exotisch fruit. Onze fruitmanden worden elke ochtend vers bereid en gratis thuis bezorgd!

Hoe werkt het?

Elke week zetten wij ons in om jou te voorzien van een geweldige fruitmand, zorgvuldig samengesteld met vers fruit. Onze boxen zijn elke week aan te passen, te pauzeren, op te zeggen of zelfs eenmalig cadeau te doen. Zonder gedoe en zonder kleine lettertjes en dat allemaal in jouw eigen account.

Fruitbox aan huis geleverd

1. Kies jouw box

Kies de best passende box met eventuele extra gezonde toevoegingen.

Bezorgmoment uitkiezen van vers fruit

2. Kies bezorgmoment

De volgende dag in huis, gratis met ons eigen vervoer of kom het pakket ophalen. Of doe iemand een fruitmand cadeau.

Online betaling Fruitboer aan huis

3. Betaal Gemakkelijk

Betaal gemakkelijk en veilig via onze webshop.

Genieten van vers fruit aan huis

4. Genieten van vers fruit

Ontvang heerlijk vers fruit, eenmalig, om de week of elke week!

Hoe werkt werkfruit?

Wij doen elke week ons best (inkopen) om jou te voorzien van een geweldige fruitmand. Onze boxen zijn elke week aan te passen, te pauzeren, op te zeggen of zelfs eenmalig cadeau te doen. Zonder gedoe en zonder kleine lettertjes en dat allemaal in jouw eigen account!

Fruitbox aan huis geleverd

1. Contact & Proefbox

Kies de best passende box met eventuele extra gezonde toevoegingen. De volgende dag in huis, gratis met ons eigen vervoer of kom het pakket ophalen in s-Gravendeel. Of doe iemand in s-Gravendeel een fruitmand cadeau.

Bezorgmoment uitkiezen van vers fruit

2. Voorstel op maat

Op basis van de kenmerken en omvang en kenmerken van het bedrijf maken we een voorstel op maat. Wekelijks, twee wekelijks of eenmalig bezorging geef het aan, alles is mogelijk!

Online betaling Fruitboer aan huis

3. Presentatie

Presentatie speelt een belangrijke rol. Waar kunnen we het fruit het beste plaatsen zodat het voor iedereen toegankelijk is? Ook een kick off behoord tot de mogelijkheden.

Genieten van vers fruit aan huis

4. Genieten van vers fruit

Geniet niet alleen van ons heerlijk vers fruit, elke week weer, maar ook van onze gratis bezorging met onze eigen toffe peren.

Fruitmand bezorgen in Hoogvliet

Elke maandag bezorgen wij verse fruitmanden in Hoogvliet. Onze fruitmanden worden met ons eigen vervoer gebracht en zijn op dezelfde ochtend vers samengesteld! De bezorging van onze fruitmanden is geheel kosteloos, en u kunt al vanaf €10,99 genieten van een heerlijke fruitmand!

In deze tijd is het van groot belang om gezond te eten, en met Fruitboer aan Huis is dat nu eenvoudiger dan ooit. Wij kunnen wekelijks tussen de 12 en 100 stuks fruit bij u thuis afleveren, zodat u zich geen zorgen meer hoeft te maken of u wel voldoende gezond eten in huis heeft!

Fruitboer aan huisFruitmand bezorgen Hoogvliet

Waarom Fruitmand bezorgen Hoogvliet?

Betaalbaar fruit aan huis geleverd

Vers en betaalbaar

Wij leveren vers en sappig seizoensfruit waardoor onze fruitboxen wekelijks variëren. Dit tegen een eerlijke prijs.

Duurzaam fruit aan huis

Duurzaam

Wij rijden de efficiëntste routes, leveren uitgevallen fruit aan kinderboerderijen, leveren in papieren (herbruikbare) dozen en kiezen waar mogelijk voor fair trade en/of lokale producten!

Fruit abonnement weerstand verhogend

Weerstand verhogend

Houd virussen en griep buiten de deur! Vitamines helpen voor een betere weerstand! Wat in een tijd als nu van cruciaal belang is!

Veelgestelde vragen

Hoe bestel ik een fruitabonnement?

Kan ik mijn abonnement op elk gewenst moment stop zetten?

Hoe kan ik mijn abonnement bij Fruitboer aan Huis wijzigen of annuleren in Hoogvliet?