Fruitmand bezorgen Hendrik Ido AmbachtFruitmand bezorgen Hendrik Ido Ambacht

Fruitmand bezorgen Hendrik Ido Ambacht

Fruitmand bezorgen Hendrik Ido Ambacht, ga voor makkelijk en betaalbaar en kies voor de gezonde service van Fruitboer aan huis! Niet het huis uit, maar wel fruit thuis geleverd krijgen en bent u woonachtig in Hendrik Ido Ambacht? Dat kan nu. Zo bespaart u tijd, geld, stress en moeite besparen. Door te kiezen voor Fruitboer aan huis ontvangt u elke week een heerlijk, verse, gevarieerde fruitmand vanaf een kleine prijs per mandje.

Hoe werkt het?

Elke week zetten wij ons in om jou te voorzien van een geweldige fruitmand, zorgvuldig samengesteld met vers fruit. Onze boxen zijn elke week aan te passen, te pauzeren, op te zeggen of zelfs eenmalig cadeau te doen. Zonder gedoe en zonder kleine lettertjes en dat allemaal in jouw eigen account.

Fruitbox aan huis geleverd

1. Kies jouw box

Kies de best passende box met eventuele extra gezonde toevoegingen.

Bezorgmoment uitkiezen van vers fruit

2. Kies bezorgmoment

De volgende dag in huis, gratis met ons eigen vervoer of kom het pakket ophalen. Of doe iemand een fruitmand cadeau.

Online betaling Fruitboer aan huis

3. Betaal Gemakkelijk

Betaal gemakkelijk en veilig via onze webshop.

Genieten van vers fruit aan huis

4. Genieten van vers fruit

Ontvang heerlijk vers fruit, eenmalig, om de week of elke week!

Hoe werkt werkfruit?

Wij doen elke week ons best (inkopen) om jou te voorzien van een geweldige fruitmand. Onze boxen zijn elke week aan te passen, te pauzeren, op te zeggen of zelfs eenmalig cadeau te doen. Zonder gedoe en zonder kleine lettertjes en dat allemaal in jouw eigen account!

Fruitbox aan huis geleverd

1. Contact & Proefbox

Kies de best passende box met eventuele extra gezonde toevoegingen. De volgende dag in huis, gratis met ons eigen vervoer of kom het pakket ophalen in s-Gravendeel. Of doe iemand in s-Gravendeel een fruitmand cadeau.

Bezorgmoment uitkiezen van vers fruit

2. Voorstel op maat

Op basis van de kenmerken en omvang en kenmerken van het bedrijf maken we een voorstel op maat. Wekelijks, twee wekelijks of eenmalig bezorging geef het aan, alles is mogelijk!

Online betaling Fruitboer aan huis

3. Presentatie

Presentatie speelt een belangrijke rol. Waar kunnen we het fruit het beste plaatsen zodat het voor iedereen toegankelijk is? Ook een kick off behoord tot de mogelijkheden.

Genieten van vers fruit aan huis

4. Genieten van vers fruit

Geniet niet alleen van ons heerlijk vers fruit, elke week weer, maar ook van onze gratis bezorging met onze eigen toffe peren.

Fruitmand bezorgen Hendrik Ido Ambacht

Het bezorgen van fruitmanden in Hendrik-Ido-Ambacht is nu mogelijk, en ze worden rechtstreeks bij u thuis afgeleverd. Onze fruitmanden zijn geschikt voor eigen gebruik, maar ook perfect als geschenk voor vrienden of familie. Wij bieden vers fruit aan, wat kan bijdragen aan het versterken van uw weerstand. Dit komt door de overvloed aan vitamines en mineralen die fruit met zich meebrengt.

Onze fruitboxen zijn beschikbaar in verschillende maten, variërend van XS (voor 1 persoon) tot XXL (voor groepen vanaf 5 personen), met wel tot 100 porties fruit. Zo heeft u altijd gezond en vers fruit binnen handbereik, en dat al vanaf €10,99, zonder verborgen kosten!

Fruitboer aan huisFruitmand bezorgen Hendrik Ido Ambacht

Waarom Fruitmand bezorgen Hendrik Ido Ambacht?

Betaalbaar fruit aan huis geleverd

Vers en betaalbaar

Wij leveren vers en sappig seizoensfruit waardoor onze fruitboxen wekelijks variëren. Dit tegen een eerlijke prijs.

Duurzaam fruit aan huis

Duurzaam

Wij rijden de efficiëntste routes, leveren uitgevallen fruit aan kinderboerderijen, leveren in papieren (herbruikbare) dozen en kiezen waar mogelijk voor fair trade en/of lokale producten!

Fruit abonnement weerstand verhogend

Weerstand verhogend

Houd virussen en griep buiten de deur! Vitamines helpen voor een betere weerstand! Wat in een tijd als nu van cruciaal belang is!

Veelgestelde vragen

Kan ik mijn abonnement op elk gewenst moment stop zetten?

Krijg ik een betaalbewijs na mij bestelling?

Hoe werkt de betaling voor bestellingen in Hendrik-Ido-Ambacht?