Fruitmand bezorgen HeinenoordFruitmand bezorgen Heinenoord

Fruitmand bezorgen Heinenoord

Fruitmand bezorgen Heinenoord, doe dat nu bij de fruit aan huis service! Elke week komen wij met onze bezorgers bij u in Heinenoord. Elke week gevarieerd fruit met, als u dat wilt, een lekker vers geperst flesje jus d’orange erbij!

Hoe werkt het?

Elke week zetten wij ons in om jou te voorzien van een geweldige fruitmand, zorgvuldig samengesteld met vers fruit. Onze boxen zijn elke week aan te passen, te pauzeren, op te zeggen of zelfs eenmalig cadeau te doen. Zonder gedoe en zonder kleine lettertjes en dat allemaal in jouw eigen account.

Fruitbox aan huis geleverd

1. Kies jouw box

Kies de best passende box met eventuele extra gezonde toevoegingen.

Bezorgmoment uitkiezen van vers fruit

2. Kies bezorgmoment

De volgende dag in huis, gratis met ons eigen vervoer of kom het pakket ophalen. Of doe iemand een fruitmand cadeau.

Online betaling Fruitboer aan huis

3. Betaal Gemakkelijk

Betaal gemakkelijk en veilig via onze webshop.

Genieten van vers fruit aan huis

4. Genieten van vers fruit

Ontvang heerlijk vers fruit, eenmalig, om de week of elke week!

Hoe werkt werkfruit?

Wij doen elke week ons best (inkopen) om jou te voorzien van een geweldige fruitmand. Onze boxen zijn elke week aan te passen, te pauzeren, op te zeggen of zelfs eenmalig cadeau te doen. Zonder gedoe en zonder kleine lettertjes en dat allemaal in jouw eigen account!

Fruitbox aan huis geleverd

1. Contact & Proefbox

Kies de best passende box met eventuele extra gezonde toevoegingen. De volgende dag in huis, gratis met ons eigen vervoer of kom het pakket ophalen in s-Gravendeel. Of doe iemand in s-Gravendeel een fruitmand cadeau.

Bezorgmoment uitkiezen van vers fruit

2. Voorstel op maat

Op basis van de kenmerken en omvang en kenmerken van het bedrijf maken we een voorstel op maat. Wekelijks, twee wekelijks of eenmalig bezorging geef het aan, alles is mogelijk!

Online betaling Fruitboer aan huis

3. Presentatie

Presentatie speelt een belangrijke rol. Waar kunnen we het fruit het beste plaatsen zodat het voor iedereen toegankelijk is? Ook een kick off behoord tot de mogelijkheden.

Genieten van vers fruit aan huis

4. Genieten van vers fruit

Geniet niet alleen van ons heerlijk vers fruit, elke week weer, maar ook van onze gratis bezorging met onze eigen toffe peren.

Fruitmand bezorgen Heinenoord

Elke week kunt u genieten van een heerlijke fruitbox bij u thuis, bezorgd in de hele regio Hoeksche Waard! Wil je iemand verrassen met een fruitmand cadeau? Geen probleem, wij regelen dat graag voor u. Wij verzorgen zelf het vervoer en de bezorging van het fruit aan uw deur en bieden een scala aan fruitboxen, zodat er voor iedereen is wat wil. U kunt zelf aangeven welke fruitsoorten u liever niet ontvangt en in welke frequentie u onze verse producten wilt ontvangen.

Fruitboer in Heinenoord: Met onze gevarieerde fruitmanden kunt u de hele week genieten van een overvloed aan fruit, want dat is natuurlijk erg belangrijk! Onderzoek heeft aangetoond dat mensen die dagelijks fruit eten een betere weerstand hebben en de kans op ziekten kleiner maken. Dankzij de natuurlijke vitamines en mineralen bouwt u een goede weerstand op en kunt u de hele week vol energie tegemoet gaan. Dit alles kan al vanaf slechts €10,99, zonder verborgen kosten!

Fruitboer aan huisFruitmand bezorgen Heinenoord

Waarom Fruitmand bezorgen Heinenoord?

Betaalbaar fruit aan huis geleverd

Vers en betaalbaar

Wij leveren vers en sappig seizoensfruit waardoor onze fruitboxen wekelijks variëren. Dit tegen een eerlijke prijs.

Duurzaam fruit aan huis

Duurzaam

Wij rijden de efficiëntste routes, leveren uitgevallen fruit aan kinderboerderijen, leveren in papieren (herbruikbare) dozen en kiezen waar mogelijk voor fair trade en/of lokale producten!

Fruit abonnement weerstand verhogend

Weerstand verhogend

Houd virussen en griep buiten de deur! Vitamines helpen voor een betere weerstand! Wat in een tijd als nu van cruciaal belang is!

Veelgestelde vragen

Hoe bestel ik een fruitabonnement?

Hoe wijzig ik mijn bestelling/abonnement?

Kan ik mijn fruitbestelling aanpassen in Heinenoord?