Fruitmand bezorgen HeenvlietFruitmand bezorgen Heenvliet

Fruitmand bezorgen Heenvliet

Fruitmand bezorgen in Heenvliet, heerlijk vers en kleurrijk! Wij zorgen voor heerlijke verse fruitmanden in verschillende formaten. In onze fruitboxen zitten veel verschillende soorten vers fruit. De boxen zijn erg leuk om cadeau te geven aan iemand die u wilt belonen! De boxen zijn ook geschikt voor bedrijven. Gezonde voeding op de werkvloer is erg belangrijk voor de werkprestaties. Wilt u uzelf lekker verwennen of iemand anders dan zijn onze fruitmanden ideaal. Elke week wordt er fruit kosteloos aan huis bezorgd.

Hoe werkt het?

Elke week zetten wij ons in om jou te voorzien van een geweldige fruitmand, zorgvuldig samengesteld met vers fruit. Onze boxen zijn elke week aan te passen, te pauzeren, op te zeggen of zelfs eenmalig cadeau te doen. Zonder gedoe en zonder kleine lettertjes en dat allemaal in jouw eigen account.

Fruitbox aan huis geleverd

1. Kies jouw box

Kies de best passende box met eventuele extra gezonde toevoegingen.

Bezorgmoment uitkiezen van vers fruit

2. Kies bezorgmoment

De volgende dag in huis, gratis met ons eigen vervoer of kom het pakket ophalen. Of doe iemand een fruitmand cadeau.

Online betaling Fruitboer aan huis

3. Betaal Gemakkelijk

Betaal gemakkelijk en veilig via onze webshop.

Genieten van vers fruit aan huis

4. Genieten van vers fruit

Ontvang heerlijk vers fruit, eenmalig, om de week of elke week!

Hoe werkt werkfruit?

Wij doen elke week ons best (inkopen) om jou te voorzien van een geweldige fruitmand. Onze boxen zijn elke week aan te passen, te pauzeren, op te zeggen of zelfs eenmalig cadeau te doen. Zonder gedoe en zonder kleine lettertjes en dat allemaal in jouw eigen account!

Fruitbox aan huis geleverd

1. Contact & Proefbox

Kies de best passende box met eventuele extra gezonde toevoegingen. De volgende dag in huis, gratis met ons eigen vervoer of kom het pakket ophalen in s-Gravendeel. Of doe iemand in s-Gravendeel een fruitmand cadeau.

Bezorgmoment uitkiezen van vers fruit

2. Voorstel op maat

Op basis van de kenmerken en omvang en kenmerken van het bedrijf maken we een voorstel op maat. Wekelijks, twee wekelijks of eenmalig bezorging geef het aan, alles is mogelijk!

Online betaling Fruitboer aan huis

3. Presentatie

Presentatie speelt een belangrijke rol. Waar kunnen we het fruit het beste plaatsen zodat het voor iedereen toegankelijk is? Ook een kick off behoord tot de mogelijkheden.

Genieten van vers fruit aan huis

4. Genieten van vers fruit

Geniet niet alleen van ons heerlijk vers fruit, elke week weer, maar ook van onze gratis bezorging met onze eigen toffe peren.

Fruitmand bezorgen in Heenvliet

De Fruitboer aan huis bezorgt op doordeweekse dagen gratis vers fruit aan huis in de regio Heenvliet, gelegen in de gemeente Nissewaard op Voorne-Putten. Voor alle 2500 inwoners hebben wij iets passends te bieden. Dankzij onze verscheidenheid aan fruitmandformaten, kunnen zowel kleine als grote gezinnen genieten van heerlijke vers fruit. Onze fruitmanden zijn ook perfect om cadeau te doen of gewoon zelf van te genieten. U kunt al een fruitbox kopen vanaf slechts €10,99!

De Fruitboer aan huis hecht veel waarde aan uw gezondheid en kracht om dagelijks twee stuks fruit te eten. De gezonde inkomsten en natuurlijke suikers dragen bij aan een betere vitaliteit. In onze gemeente leveren wij fruitmanden met diverse fruitsoorten, die helpen om uw weerstand te versterken en uw immuunsysteem gezond te houden.

Wij zijn van mening dat een gezonde levensstijl essentieel is. Daarom bieden wij fruitboxen in verschillende maten aan, van S tot XXL, met royale porties heerlijk fruit voor inwoners van Heenvliet. Op een vaste doordeweekse dag bezorgen wij het fruit volledig gratis aan huis. En dat al vanaf €10,99!

Fruitboer aan huisFruitmand bezorgen Heenvliet

Waarom Fruitmand bezorgen Heenvliet?

Betaalbaar fruit aan huis geleverd

Vers en betaalbaar

Wij leveren vers en sappig seizoensfruit waardoor onze fruitboxen wekelijks variëren. Dit tegen een eerlijke prijs.

Duurzaam fruit aan huis

Duurzaam

Wij rijden de efficiëntste routes, leveren uitgevallen fruit aan kinderboerderijen, leveren in papieren (herbruikbare) dozen en kiezen waar mogelijk voor fair trade en/of lokale producten!

Fruit abonnement weerstand verhogend

Weerstand verhogend

Houd virussen en griep buiten de deur! Vitamines helpen voor een betere weerstand! Wat in een tijd als nu van cruciaal belang is!

Veelgestelde vragen

Kan ik mijn abonnement op elk gewenst moment stop zetten?

Krijg ik een betaalbewijs na mij bestelling?

Hoe verloopt de betaling voor bestellingen in Heenvliet?