Fruitmand bezorgen GeelenFruitmand bezorgen Geelen

Fruitmand bezorgen Geelen

Fruitmand bezorgen in Geleen, altijd vers en kleurrijk! Elke week leveren wij het ideale fruitmandje aan onze klanten in Geleen. Het fruit wordt thuis bij de klant afgeleverd en op deze manier kunnen zij elke week genieten van een lekker stukje vers en gevarieerd fruit. Onze fruitboxen zijn altijd gevarieerd en zorgen daarmee voor een kleurrijke mix.

Hoe werkt het?

Elke week zetten wij ons in om jou te voorzien van een geweldige fruitmand, zorgvuldig samengesteld met vers fruit. Onze boxen zijn elke week aan te passen, te pauzeren, op te zeggen of zelfs eenmalig cadeau te doen. Zonder gedoe en zonder kleine lettertjes en dat allemaal in jouw eigen account.

Fruitbox aan huis geleverd

1. Kies jouw box

Kies de best passende box met eventuele extra gezonde toevoegingen.

Bezorgmoment uitkiezen van vers fruit

2. Kies bezorgmoment

De volgende dag in huis, gratis met ons eigen vervoer of kom het pakket ophalen. Of doe iemand een fruitmand cadeau.

Online betaling Fruitboer aan huis

3. Betaal Gemakkelijk

Betaal gemakkelijk en veilig via onze webshop.

Genieten van vers fruit aan huis

4. Genieten van vers fruit

Ontvang heerlijk vers fruit, eenmalig, om de week of elke week!

Hoe werkt werkfruit?

Wij doen elke week ons best (inkopen) om jou te voorzien van een geweldige fruitmand. Onze boxen zijn elke week aan te passen, te pauzeren, op te zeggen of zelfs eenmalig cadeau te doen. Zonder gedoe en zonder kleine lettertjes en dat allemaal in jouw eigen account!

Fruitbox aan huis geleverd

1. Contact & Proefbox

Kies de best passende box met eventuele extra gezonde toevoegingen. De volgende dag in huis, gratis met ons eigen vervoer of kom het pakket ophalen in s-Gravendeel. Of doe iemand in s-Gravendeel een fruitmand cadeau.

Bezorgmoment uitkiezen van vers fruit

2. Voorstel op maat

Op basis van de kenmerken en omvang en kenmerken van het bedrijf maken we een voorstel op maat. Wekelijks, twee wekelijks of eenmalig bezorging geef het aan, alles is mogelijk!

Online betaling Fruitboer aan huis

3. Presentatie

Presentatie speelt een belangrijke rol. Waar kunnen we het fruit het beste plaatsen zodat het voor iedereen toegankelijk is? Ook een kick off behoord tot de mogelijkheden.

Genieten van vers fruit aan huis

4. Genieten van vers fruit

Geniet niet alleen van ons heerlijk vers fruit, elke week weer, maar ook van onze gratis bezorging met onze eigen toffe peren.

Fruitmand bezorgen in Geleen

Laat wekelijks een verrukkelijke fruitmand bij jou thuis bezorgen! Ons assortiment van verse en gevarieerde vruchten wordt met zorg door ons samengesteld en bezorgd in de hele regio Geleen. Wil je iemand verrassen met een fruitig cadeau? Dat is bij ons ook mogelijk! Wij verzorgen het transport en bezorgen het op het gewenste adres. Ontdek onze diverse fruitboxen, zodat er voor elk wat wils is. Geef eenvoudig aan welke vruchten je liever niet ontvangt en in welke hoeveelheden je onze verse producten wilt ontvangen. Door te kiezen voor onze gevarieerde fruitmanden geniet je de hele week van een overvloed aan vers fruit.

Het belang van dagelijkse fruitinname is niet te onderschatten. Onderzoek toont aan dat mensen die dagelijks fruit eten een betere weerstand opbouwen, waardoor de kans op ziektes vermindert. Versterk je immuunsysteem met de essentiële vitamines en mineralen die in ons fruit zitten. Zo ben je de hele week energiek en vitaal. En dit alles is al mogelijk vanaf slechts €10,99, zonder verborgen kosten!

Fruitboer aan huisFruitmand bezorgen Geelen

Waarom Fruitmand bezorgen Geelen?

Betaalbaar fruit aan huis geleverd

Vers en betaalbaar

Wij leveren vers en sappig seizoensfruit waardoor onze fruitboxen wekelijks variëren. Dit tegen een eerlijke prijs.

Duurzaam fruit aan huis

Duurzaam

Wij rijden de efficiëntste routes, leveren uitgevallen fruit aan kinderboerderijen, leveren in papieren (herbruikbare) dozen en kiezen waar mogelijk voor fair trade en/of lokale producten!

Fruit abonnement weerstand verhogend

Weerstand verhogend

Houd virussen en griep buiten de deur! Vitamines helpen voor een betere weerstand! Wat in een tijd als nu van cruciaal belang is!

Veelgestelde vragen

Hoe bestel ik een fruitabonnement?

Hoe laat wordt mijn bestelling geleverd?

Wat zijn de bezorgopties en levertijden voor Geelen?