Fruitmand bezorgen GeelenFruitmand bezorgen Geelen

Fruitmand bezorgen Geelen

Fruitmand bezorgen in Geleen, altijd vers en kleurrijk! Elke week leveren wij het ideale fruitmandje aan onze klanten in Geleen. Het fruit wordt thuis bij de klant afgeleverd en op deze manier kunnen zij elke week genieten van een lekker stukje vers en gevarieerd fruit. Onze fruitboxen zijn altijd gevarieerd en zorgen daarmee voor een kleurrijke mix.

Hoe werkt het?

Elke week zetten wij ons in om jou te voorzien van een geweldige fruitmand, zorgvuldig samengesteld met vers fruit. Onze boxen zijn elke week aan te passen, te pauzeren, op te zeggen of zelfs eenmalig cadeau te doen. Zonder gedoe en zonder kleine lettertjes en dat allemaal in jouw eigen account!

Fruitbox aan huis geleverd

1. Kies jouw box

Kies de best passende box met eventuele extra gezonde toevoegingen.

Bezorgmoment uitkiezen van vers fruit

2. Kies bezorgmoment

De volgende dag in huis, gratis met ons eigen vervoer of kom het pakket ophalen. Of doe iemand een fruitmand cadeau.

Online betaling Fruitboer aan huis

3. Betaal Gemakkelijk

Betaal gemakkelijk en veilig via onze webshop.

Genieten van vers fruit aan huis

4. Genieten van vers fruit

Ontvang heerlijk vers fruit, eenmalig, om de week of elke week!

Hoe werkt werkfruit?

Wij doen elke week ons best (inkopen) om jou te voorzien van een geweldige fruitmand. Onze boxen zijn elke week aan te passen, te pauzeren, op te zeggen of zelfs eenmalig cadeau te doen. Zonder gedoe en zonder kleine lettertjes en dat allemaal in jouw eigen account!

Fruitbox aan huis geleverd

1. Contact & Proefbox

Kies de best passende box met eventuele extra gezonde toevoegingen. De volgende dag in huis, gratis met ons eigen vervoer of kom het pakket ophalen in s-Gravendeel. Of doe iemand in s-Gravendeel een fruitmand cadeau.

Bezorgmoment uitkiezen van vers fruit

2. Voorstel op maat

Op basis van de kenmerken en omvang en kenmerken van het bedrijf maken we een voorstel op maat. Wekelijks, twee wekelijks of eenmalig bezorging geef het aan, alles is mogelijk!

Online betaling Fruitboer aan huis

3. Presentatie

Presentatie speelt een belangrijke rol. Waar kunnen we het fruit het beste plaatsen zodat het voor iedereen toegankelijk is? Ook een kick off behoord tot de mogelijkheden.

Genieten van vers fruit aan huis

4. Genieten van vers fruit

Geniet niet alleen van ons heerlijk vers fruit, elke week weer, maar ook van onze gratis bezorging met onze eigen toffe peren.

Fruitmand bezorgen in Geleen

Je kunt een fruitmand elke week thuis laten bezorgen! Het verse en gevarieerde fruit wordt door ons in de gehele regio Geleen bezorgt. Vind u het leuk om een fruitmand cadeau te doen? Dat kan bij ons ook! Wij regelen het vervoer en bezorgen het bij het adres dat u wilt. Daarnaast hebben wij een breed scala aan fruitboxen, dit zorgt ervoor dat er voor iedereen wat bij zit. U heeft de mogelijkheid om aan te geven wat u liever niet ontvangt en in welke maten u onze verse producten wilt ontvangen.

Fruitboer in Geleen

Door gebruik te maken van onze gevarieerde fruitmanden geniet u de hele week van voldoende fruit. Dit is belangrijk want uit onderzoek is gebleken dat mensen die iedere dag een stuk fruit eten een betere weerstand hebben, wat de kans op ziekte verkleind.Bouw een goede weerstand op door de vitamine en mineralen die in het fruit zitten om er heel de week weer tegen aan te kunnen.  kan al vanaf 8,99 euro zonder verborgen kosten!

Fruitboer aan huisFruitmand bezorgen Geelen

Waarom Fruitmand bezorgen Geelen?

Betaalbaar fruit aan huis geleverd

Vers en betaalbaar

Wij leveren vers en sappig seizoensfruit waardoor onze fruitboxen wekelijks variëren. Dit tegen een eerlijke prijs.

Duurzaam fruit aan huis

Duurzaam

Wij rijden de efficiëntste routes, leveren uitgevallen fruit aan kinderboerderijen, leveren in papieren (herbruikbare) dozen en kiezen waar mogelijk voor fair trade en/of lokale producten!

Fruit abonnement weerstand verhogend

Weerstand verhogend

Houd virussen en griep buiten de deur! Vitamines helpen voor een betere weerstand! Wat in een tijd als nu van cruciaal belang is!

Veelgestelde vragen

Hoe bestel ik een fruitabonnement?

Kan ik mijn abonnement op elk gewenst moment stop zetten?