Fruitmand bezorgen GeervlietFruitmand bezorgen Geervliet

Fruitmand bezorgen Geervliet

Fruitmand bezorgen Geervliet, vers fruit in grote porties voor elk gezinstype in Geervliet. Het fruit wordt kan direct en gratis aan huis bezorgd. In onze fruitmanden zitten veel verschillende soorten vers fruit. De fruitmanden zijn erg leuk om cadeau te geven aan iemand die u wilt belonen! Elke week komen onze bezorgers gratis fruit thuisbezorgen. Bent u nou nieuwsgierig geworden naar onze fruitmanden, bekijk dan onze bestelpagina!

Hoe werkt het?

Elke week zetten wij ons in om jou te voorzien van een geweldige fruitmand, zorgvuldig samengesteld met vers fruit. Onze boxen zijn elke week aan te passen, te pauzeren, op te zeggen of zelfs eenmalig cadeau te doen. Zonder gedoe en zonder kleine lettertjes en dat allemaal in jouw eigen account!

Fruitbox aan huis geleverd

1. Kies jouw box

Kies de best passende box met eventuele extra gezonde toevoegingen.

Bezorgmoment uitkiezen van vers fruit

2. Kies bezorgmoment

De volgende dag in huis, gratis met ons eigen vervoer of kom het pakket ophalen. Of doe iemand een fruitmand cadeau.

Online betaling Fruitboer aan huis

3. Betaal Gemakkelijk

Betaal gemakkelijk en veilig via onze webshop.

Genieten van vers fruit aan huis

4. Genieten van vers fruit

Ontvang heerlijk vers fruit, eenmalig, om de week of elke week!

Hoe werkt werkfruit?

Wij doen elke week ons best (inkopen) om jou te voorzien van een geweldige fruitmand. Onze boxen zijn elke week aan te passen, te pauzeren, op te zeggen of zelfs eenmalig cadeau te doen. Zonder gedoe en zonder kleine lettertjes en dat allemaal in jouw eigen account!

Fruitbox aan huis geleverd

1. Contact & Proefbox

Kies de best passende box met eventuele extra gezonde toevoegingen. De volgende dag in huis, gratis met ons eigen vervoer of kom het pakket ophalen in s-Gravendeel. Of doe iemand in s-Gravendeel een fruitmand cadeau.

Bezorgmoment uitkiezen van vers fruit

2. Voorstel op maat

Op basis van de kenmerken en omvang en kenmerken van het bedrijf maken we een voorstel op maat. Wekelijks, twee wekelijks of eenmalig bezorging geef het aan, alles is mogelijk!

Online betaling Fruitboer aan huis

3. Presentatie

Presentatie speelt een belangrijke rol. Waar kunnen we het fruit het beste plaatsen zodat het voor iedereen toegankelijk is? Ook een kick off behoord tot de mogelijkheden.

Genieten van vers fruit aan huis

4. Genieten van vers fruit

Geniet niet alleen van ons heerlijk vers fruit, elke week weer, maar ook van onze gratis bezorging met onze eigen toffe peren.

Fruitmand bezorgen in Geervliet

In Geervliet bezorgt De Fruitboer aan huis nu overheerlijke fruitmanden. In de gemeente Nissewaard. Door onze verschillende formaten van fruitmanden hebben wij voor kleine, maar ook grote gezinnen overheerlijk fruit. De fruitmanden zijn ook beschikbaar om bijvoorbeeld cadeau te geven of om lekker zelf op te eten. De fruitboxen kunt u al aanschaffen vanaf 9,99!

Fruitboer in Geervliet

Graag willen wij bijdragen aan een gezonde leefstijl door twee stuks fruit per dag te eten. De gezonde stoffen en natuurlijke suikers zorgen voor betere prestaties. Wij leveren in uw gemeente een fruitmand met verschillende soorten fruit die er voor zorgen dat u minder snel ziek wordt. Fruitboer aan huis vindt een gezonde leefstijl erg belangrijk. Met de mogelijkheid van S, M, L en XXL boxen leveren wij grote porties aan heerlijk fruit in Heenvliet. Elke week wordt er geheel kosteloos fruit aan huis bezorgd.  kan al vanaf 8,99!

Fruitboer aan huisFruitmand bezorgen Geervliet

Waarom Fruitmand bezorgen Geervliet?

Betaalbaar fruit aan huis geleverd

Vers en betaalbaar

Wij leveren vers en sappig seizoensfruit waardoor onze fruitboxen wekelijks variëren. Dit tegen een eerlijke prijs.

Duurzaam fruit aan huis

Duurzaam

Wij rijden de efficiëntste routes, leveren uitgevallen fruit aan kinderboerderijen, leveren in papieren (herbruikbare) dozen en kiezen waar mogelijk voor fair trade en/of lokale producten!

Fruit abonnement weerstand verhogend

Weerstand verhogend

Houd virussen en griep buiten de deur! Vitamines helpen voor een betere weerstand! Wat in een tijd als nu van cruciaal belang is!

Veelgestelde vragen

Hoe bestel ik een fruitabonnement?

Kan ik mijn abonnement op elk gewenst moment stop zetten?