Fruitmand bezorgen GeervlietFruitmand bezorgen Geervliet

Fruitmand bezorgen Geervliet

Fruitmand bezorgen Geervliet, vers fruit in grote porties voor elk gezinstype in Geervliet. Het fruit wordt kan direct en gratis aan huis bezorgd. In onze fruitmanden zitten veel verschillende soorten vers fruit. De fruitmanden zijn erg leuk om cadeau te geven aan iemand die u wilt belonen! Elke week komen onze bezorgers gratis fruit thuisbezorgen. Bent u nou nieuwsgierig geworden naar onze fruitmanden, bekijk dan onze bestelpagina!

Hoe werkt het?

Elke week zetten wij ons in om jou te voorzien van een geweldige fruitmand, zorgvuldig samengesteld met vers fruit. Onze boxen zijn elke week aan te passen, te pauzeren, op te zeggen of zelfs eenmalig cadeau te doen. Zonder gedoe en zonder kleine lettertjes en dat allemaal in jouw eigen account.

Fruitbox aan huis geleverd

1. Kies jouw box

Kies de best passende box met eventuele extra gezonde toevoegingen.

Bezorgmoment uitkiezen van vers fruit

2. Kies bezorgmoment

De volgende dag in huis, gratis met ons eigen vervoer of kom het pakket ophalen. Of doe iemand een fruitmand cadeau.

Online betaling Fruitboer aan huis

3. Betaal Gemakkelijk

Betaal gemakkelijk en veilig via onze webshop.

Genieten van vers fruit aan huis

4. Genieten van vers fruit

Ontvang heerlijk vers fruit, eenmalig, om de week of elke week!

Hoe werkt werkfruit?

Wij doen elke week ons best (inkopen) om jou te voorzien van een geweldige fruitmand. Onze boxen zijn elke week aan te passen, te pauzeren, op te zeggen of zelfs eenmalig cadeau te doen. Zonder gedoe en zonder kleine lettertjes en dat allemaal in jouw eigen account!

Fruitbox aan huis geleverd

1. Contact & Proefbox

Kies de best passende box met eventuele extra gezonde toevoegingen. De volgende dag in huis, gratis met ons eigen vervoer of kom het pakket ophalen in s-Gravendeel. Of doe iemand in s-Gravendeel een fruitmand cadeau.

Bezorgmoment uitkiezen van vers fruit

2. Voorstel op maat

Op basis van de kenmerken en omvang en kenmerken van het bedrijf maken we een voorstel op maat. Wekelijks, twee wekelijks of eenmalig bezorging geef het aan, alles is mogelijk!

Online betaling Fruitboer aan huis

3. Presentatie

Presentatie speelt een belangrijke rol. Waar kunnen we het fruit het beste plaatsen zodat het voor iedereen toegankelijk is? Ook een kick off behoord tot de mogelijkheden.

Genieten van vers fruit aan huis

4. Genieten van vers fruit

Geniet niet alleen van ons heerlijk vers fruit, elke week weer, maar ook van onze gratis bezorging met onze eigen toffe peren.

Fruitmand bezorgen in Geervliet

In Geervliet bezorgt De Fruitboer nu heerlijke fruitmanden aan huis binnen de gemeente Nissewaard. Dankzij onze diverse formaten vindt elk gezin, groot of klein, bij ons overheerlijk fruit. Onze fruitmanden zijn ook perfect als cadeau of om zelf van te genieten. De fruitboxen zijn al verkrijgbaar vanaf €10,99!

Wij streven ernaar bij te dragen aan een gezonde levensstijl door dagelijks twee stuks fruit te stimuleren. De gezonde voedingsstoffen en natuurlijke suikers dragen bij aan betere prestaties. Onze fruitmanden, samengesteld met verschillende soorten fruit, helpen uw weerstand te versterken en ziektes te voorkomen. Bij Fruitboer aan huis hechten we veel waarde aan een gezonde levensstijl. Met formaten S, M, L en XXL bieden wij ruime porties heerlijk fruit, bezorgd in Heenvliet. Elke week wordt kosteloos een verse fruitmand aan huis geleverd, al vanaf €10,99!

Fruitboer aan huisFruitmand bezorgen Geervliet

Waarom Fruitmand bezorgen Geervliet?

Betaalbaar fruit aan huis geleverd

Vers en betaalbaar

Wij leveren vers en sappig seizoensfruit waardoor onze fruitboxen wekelijks variëren. Dit tegen een eerlijke prijs.

Duurzaam fruit aan huis

Duurzaam

Wij rijden de efficiëntste routes, leveren uitgevallen fruit aan kinderboerderijen, leveren in papieren (herbruikbare) dozen en kiezen waar mogelijk voor fair trade en/of lokale producten!

Fruit abonnement weerstand verhogend

Weerstand verhogend

Houd virussen en griep buiten de deur! Vitamines helpen voor een betere weerstand! Wat in een tijd als nu van cruciaal belang is!

Veelgestelde vragen

Kan ik mijn abonnement op elk gewenst moment stop zetten?

Hoe kom ik in contact?

Hoe kan ik contact opnemen met de klantenservice van Fruitboer Aan Huis als ik vragen heb over mijn bestelling in Geervliet?