Fruitmand bezorgen EindhovenFruitmand bezorgen Eindhoven

Fruitmand bezorgen Eindhoven

Fruitmanden in Eindhoven: Altijd Vers en Kleurrijk! Elke week bezorgen we heerlijk vers fruit bij onze klanten in Eindhoven, zowel aan huis als op het werk. Barendrecht staat bekend als het hart van de Nederlandse fruitsector, met de Dutch Fresh Port als stralend middelpunt. We zijn dan ook trots om ons fruit direct vanuit dit epicentrum in Barendrecht aan te bieden. Daarnaast voorzien we bedrijven in en rondom Barendrecht van prachtige fruitboxen en fruitmanden.

Hoe werkt het?

Elke week zetten wij ons in om jou te voorzien van een geweldige fruitmand, zorgvuldig samengesteld met vers fruit. Onze boxen zijn elke week aan te passen, te pauzeren, op te zeggen of zelfs eenmalig cadeau te doen. Zonder gedoe en zonder kleine lettertjes en dat allemaal in jouw eigen account.

Fruitbox aan huis geleverd

1. Kies jouw box

Kies de best passende box met eventuele extra gezonde toevoegingen.

Bezorgmoment uitkiezen van vers fruit

2. Kies bezorgmoment

De volgende dag in huis, gratis met ons eigen vervoer of kom het pakket ophalen. Of doe iemand een fruitmand cadeau.

Online betaling Fruitboer aan huis

3. Betaal Gemakkelijk

Betaal gemakkelijk en veilig via onze webshop.

Genieten van vers fruit aan huis

4. Genieten van vers fruit

Ontvang heerlijk vers fruit, eenmalig, om de week of elke week!

Hoe werkt werkfruit?

Wij doen elke week ons best (inkopen) om jou te voorzien van een geweldige fruitmand. Onze boxen zijn elke week aan te passen, te pauzeren, op te zeggen of zelfs eenmalig cadeau te doen. Zonder gedoe en zonder kleine lettertjes en dat allemaal in jouw eigen account!

Fruitbox aan huis geleverd

1. Contact & Proefbox

Kies de best passende box met eventuele extra gezonde toevoegingen. De volgende dag in huis, gratis met ons eigen vervoer of kom het pakket ophalen in s-Gravendeel. Of doe iemand in s-Gravendeel een fruitmand cadeau.

Bezorgmoment uitkiezen van vers fruit

2. Voorstel op maat

Op basis van de kenmerken en omvang en kenmerken van het bedrijf maken we een voorstel op maat. Wekelijks, twee wekelijks of eenmalig bezorging geef het aan, alles is mogelijk!

Online betaling Fruitboer aan huis

3. Presentatie

Presentatie speelt een belangrijke rol. Waar kunnen we het fruit het beste plaatsen zodat het voor iedereen toegankelijk is? Ook een kick off behoord tot de mogelijkheden.

Genieten van vers fruit aan huis

4. Genieten van vers fruit

Geniet niet alleen van ons heerlijk vers fruit, elke week weer, maar ook van onze gratis bezorging met onze eigen toffe peren.

Fruitmand bezorgen in Eindhoven

Laat wekelijks een fruitbox bij u thuis bezorgen! Wij bezorgen vers en gevarieerd fruit in heel Eindhoven en omstreken. Als u op zoek bent naar een fruitmand als cadeau, regelen wij dat graag voor u. Wij verzorgen het transport en de bezorging aan huis en bieden een ruim assortiment fruitboxen aan om aan ieders wensen te voldoen. U kunt bovendien aangeven welk fruit u liever niet ontvangt en hoe vaak u onze verse producten wilt laten bezorgen. Met onze diverse fruitmanden heeft u de hele week voldoende fruit in huis, en dat is belangrijk! Onderzoek toont aan dat mensen die dagelijks fruit eten, een betere weerstand hebben en daardoor een kleinere kans op ziekten.

Dankzij de natuurlijke vitaminen en mineralen in ons fruit bouwt u een sterke weerstand op, waardoor u de hele week fit blijft. U kunt al vanaf €10,99 bestellen, zonder verborgen kosten!

Fruitboer aan huisFruitmand bezorgen Eindhoven

Waarom Fruitmand bezorgen Eindhoven?

Betaalbaar fruit aan huis geleverd

Vers en betaalbaar

Wij leveren vers en sappig seizoensfruit waardoor onze fruitboxen wekelijks variëren. Dit tegen een eerlijke prijs.

Duurzaam fruit aan huis

Duurzaam

Wij rijden de efficiëntste routes, leveren uitgevallen fruit aan kinderboerderijen, leveren in papieren (herbruikbare) dozen en kiezen waar mogelijk voor fair trade en/of lokale producten!

Fruit abonnement weerstand verhogend

Weerstand verhogend

Houd virussen en griep buiten de deur! Vitamines helpen voor een betere weerstand! Wat in een tijd als nu van cruciaal belang is!

Veelgestelde vragen

Kan ik mijn abonnement op elk gewenst moment stop zetten?

Hoe wijzig ik mijn bestelling/abonnement?

Hoe kan ik mijn abonnement in Eindhoven beheren, pauzeren of annuleren?