Fruitmand bezorgen EdeFruitmand bezorgen Ede

Fruitmand bezorgen Ede

Laat een betaalbare en eenvoudige fruitmand bezorgen in Ede met onze gezonde service! U hoeft er niet eens de deur voor uit. Woont u in Ede en wilt u besparen op tijd, geld en moeite? Kies dan voor Fruitboer aan huis. U ontvangt elke week een verse, gevarieerde fruitmand voor een scherpe prijs per box.

Hoe werkt het?

Elke week zetten wij ons in om jou te voorzien van een geweldige fruitmand, zorgvuldig samengesteld met vers fruit. Onze boxen zijn elke week aan te passen, te pauzeren, op te zeggen of zelfs eenmalig cadeau te doen. Zonder gedoe en zonder kleine lettertjes en dat allemaal in jouw eigen account.

Fruitbox aan huis geleverd

1. Kies jouw box

Kies de best passende box met eventuele extra gezonde toevoegingen.

Bezorgmoment uitkiezen van vers fruit

2. Kies bezorgmoment

De volgende dag in huis, gratis met ons eigen vervoer of kom het pakket ophalen. Of doe iemand een fruitmand cadeau.

Online betaling Fruitboer aan huis

3. Betaal Gemakkelijk

Betaal gemakkelijk en veilig via onze webshop.

Genieten van vers fruit aan huis

4. Genieten van vers fruit

Ontvang heerlijk vers fruit, eenmalig, om de week of elke week!

Hoe werkt werkfruit?

Wij doen elke week ons best (inkopen) om jou te voorzien van een geweldige fruitmand. Onze boxen zijn elke week aan te passen, te pauzeren, op te zeggen of zelfs eenmalig cadeau te doen. Zonder gedoe en zonder kleine lettertjes en dat allemaal in jouw eigen account!

Fruitbox aan huis geleverd

1. Contact & Proefbox

Kies de best passende box met eventuele extra gezonde toevoegingen. De volgende dag in huis, gratis met ons eigen vervoer of kom het pakket ophalen in s-Gravendeel. Of doe iemand in s-Gravendeel een fruitmand cadeau.

Bezorgmoment uitkiezen van vers fruit

2. Voorstel op maat

Op basis van de kenmerken en omvang en kenmerken van het bedrijf maken we een voorstel op maat. Wekelijks, twee wekelijks of eenmalig bezorging geef het aan, alles is mogelijk!

Online betaling Fruitboer aan huis

3. Presentatie

Presentatie speelt een belangrijke rol. Waar kunnen we het fruit het beste plaatsen zodat het voor iedereen toegankelijk is? Ook een kick off behoord tot de mogelijkheden.

Genieten van vers fruit aan huis

4. Genieten van vers fruit

Geniet niet alleen van ons heerlijk vers fruit, elke week weer, maar ook van onze gratis bezorging met onze eigen toffe peren.

Fruitmand bezorgen Ede

Fruitboer aan Huis is dé partner voor gratis bezorging van smaakvolle fruitmanden in Ede, rechtstreeks tot aan uw voordeur. We bezorgen wekelijks heerlijk verse fruitmanden in Ede, die tevens als attent cadeau verstuurd kunnen worden. Onze manden zitten boordevol vers, kleurrijk en vitaminerijk fruit. Ontvang een kleurrijke en gezonde fruitmand in Ede. In deze tijd, waarin gezonde voeding belangrijker is dan ooit, biedt Fruitboer aan Huis u een zorgeloze oplossing voor het verkrijgen van vers fruit; wij bezorgen het direct bij u thuis! Geniet wekelijks van een gevarieerde en verse fruitmand. Neem gerust een kijkje in ons uitgebreide assortiment!

Fruitboer aan huisFruitmand bezorgen Ede

Waarom Fruitmand bezorgen Ede?

Betaalbaar fruit aan huis geleverd

Vers en betaalbaar

Wij leveren vers en sappig seizoensfruit waardoor onze fruitboxen wekelijks variëren. Dit tegen een eerlijke prijs.

Duurzaam fruit aan huis

Duurzaam

Wij rijden de efficiëntste routes, leveren uitgevallen fruit aan kinderboerderijen, leveren in papieren (herbruikbare) dozen en kiezen waar mogelijk voor fair trade en/of lokale producten!

Fruit abonnement weerstand verhogend

Weerstand verhogend

Houd virussen en griep buiten de deur! Vitamines helpen voor een betere weerstand! Wat in een tijd als nu van cruciaal belang is!

Veelgestelde vragen

Hoe bestel ik een fruitabonnement?

Kan ik mijn abonnement op elk gewenst moment stop zetten?

Welke producten kan ik kiezen voor mijn abonnement bij Fruitboer Aan Huis in Ede?