Fruitmand bezorgen DrachtenFruitmand bezorgen Drachten

Fruitmand bezorgen Drachten

Laat een fruitmand bezorgen in Drachten en profiteer van betaalbaarheid en gemak met onze gezonde service! U hoeft uw huis niet uit; het verse fruit komt gewoon naar u toe. Woont u in Drachten en wilt u tijd, geld, stress en moeite besparen? Kies dan voor Fruitboer aan huis. Elke week ontvangt u een heerlijke, verse en gevarieerde fruitmand voor een scherpe prijs per box.

Hoe werkt het?

Elke week zetten wij ons in om jou te voorzien van een geweldige fruitmand, zorgvuldig samengesteld met vers fruit. Onze boxen zijn elke week aan te passen, te pauzeren, op te zeggen of zelfs eenmalig cadeau te doen. Zonder gedoe en zonder kleine lettertjes en dat allemaal in jouw eigen account.

Fruitbox aan huis geleverd

1. Kies jouw box

Kies de best passende box met eventuele extra gezonde toevoegingen.

Bezorgmoment uitkiezen van vers fruit

2. Kies bezorgmoment

De volgende dag in huis, gratis met ons eigen vervoer of kom het pakket ophalen. Of doe iemand een fruitmand cadeau.

Online betaling Fruitboer aan huis

3. Betaal Gemakkelijk

Betaal gemakkelijk en veilig via onze webshop.

Genieten van vers fruit aan huis

4. Genieten van vers fruit

Ontvang heerlijk vers fruit, eenmalig, om de week of elke week!

Hoe werkt werkfruit?

Wij doen elke week ons best (inkopen) om jou te voorzien van een geweldige fruitmand. Onze boxen zijn elke week aan te passen, te pauzeren, op te zeggen of zelfs eenmalig cadeau te doen. Zonder gedoe en zonder kleine lettertjes en dat allemaal in jouw eigen account!

Fruitbox aan huis geleverd

1. Contact & Proefbox

Kies de best passende box met eventuele extra gezonde toevoegingen. De volgende dag in huis, gratis met ons eigen vervoer of kom het pakket ophalen in s-Gravendeel. Of doe iemand in s-Gravendeel een fruitmand cadeau.

Bezorgmoment uitkiezen van vers fruit

2. Voorstel op maat

Op basis van de kenmerken en omvang en kenmerken van het bedrijf maken we een voorstel op maat. Wekelijks, twee wekelijks of eenmalig bezorging geef het aan, alles is mogelijk!

Online betaling Fruitboer aan huis

3. Presentatie

Presentatie speelt een belangrijke rol. Waar kunnen we het fruit het beste plaatsen zodat het voor iedereen toegankelijk is? Ook een kick off behoord tot de mogelijkheden.

Genieten van vers fruit aan huis

4. Genieten van vers fruit

Geniet niet alleen van ons heerlijk vers fruit, elke week weer, maar ook van onze gratis bezorging met onze eigen toffe peren.

Fruitmand bezorgen Drachten

Fruitboer aan Huis is dé keuze voor gratis bezorging van smakelijke fruitmanden direct tot aan uw voordeur in Drachten. Wij leveren wekelijks verse en kleurrijke fruitmanden, boordevol essentiële vitaminen. Deze manden zijn niet alleen een traktatie voor uzelf, maar ook het perfecte geschenk voor een ander.

Juist in deze tijd is gezonde voeding van cruciaal belang. Met de service van Fruitboer aan Huis hoeft u niet langer zelf naar de winkel voor vers fruit; wij brengen het rechtstreeks naar uw voordeur! Ontvang wekelijks een gevarieerde fruitmand en ontdek ons uitgebreide assortiment.

Fruitboer aan huisFruitmand bezorgen Drachten

Waarom Fruitmand bezorgen Drachten?

Betaalbaar fruit aan huis geleverd

Vers en betaalbaar

Wij leveren vers en sappig seizoensfruit waardoor onze fruitboxen wekelijks variëren. Dit tegen een eerlijke prijs.

Duurzaam fruit aan huis

Duurzaam

Wij rijden de efficiëntste routes, leveren uitgevallen fruit aan kinderboerderijen, leveren in papieren (herbruikbare) dozen en kiezen waar mogelijk voor fair trade en/of lokale producten!

Fruit abonnement weerstand verhogend

Weerstand verhogend

Houd virussen en griep buiten de deur! Vitamines helpen voor een betere weerstand! Wat in een tijd als nu van cruciaal belang is!

Veelgestelde vragen

Hoe bestel ik een fruitabonnement?

Kan ik mijn abonnement op elk gewenst moment stop zetten?

Welke producten kan ik kiezen voor mijn abonnement bij Fruitboer Aan Huis in Drachten?