Fruitmand bezorgen DoetinchemFruitmand bezorgen Doetinchem

Fruitmand bezorgen Doetinchem

Wilt u een fruitmand laten bezorgen in Doetinchem? Kies dan voor betaalbaarheid en gemak met onze gezonde service! U hoeft de deur niet uit, want het fruit wordt comfortabel bij u thuisbezorgd. Woont u in Doetinchem en wilt u tijd, geld, stress en moeite besparen? Maak dan de keuze voor Fruitboer aan huis. Wekelijks ontvangt u een heerlijke, verse en gevarieerde fruitmand, beginnend bij een aantrekkelijke prijs per box.

Hoe werkt het?

Elke week zetten wij ons in om jou te voorzien van een geweldige fruitmand, zorgvuldig samengesteld met vers fruit. Onze boxen zijn elke week aan te passen, te pauzeren, op te zeggen of zelfs eenmalig cadeau te doen. Zonder gedoe en zonder kleine lettertjes en dat allemaal in jouw eigen account.

Fruitbox aan huis geleverd

1. Kies jouw box

Kies de best passende box met eventuele extra gezonde toevoegingen.

Bezorgmoment uitkiezen van vers fruit

2. Kies bezorgmoment

De volgende dag in huis, gratis met ons eigen vervoer of kom het pakket ophalen. Of doe iemand een fruitmand cadeau.

Online betaling Fruitboer aan huis

3. Betaal Gemakkelijk

Betaal gemakkelijk en veilig via onze webshop.

Genieten van vers fruit aan huis

4. Genieten van vers fruit

Ontvang heerlijk vers fruit, eenmalig, om de week of elke week!

Hoe werkt werkfruit?

Wij doen elke week ons best (inkopen) om jou te voorzien van een geweldige fruitmand. Onze boxen zijn elke week aan te passen, te pauzeren, op te zeggen of zelfs eenmalig cadeau te doen. Zonder gedoe en zonder kleine lettertjes en dat allemaal in jouw eigen account!

Fruitbox aan huis geleverd

1. Contact & Proefbox

Kies de best passende box met eventuele extra gezonde toevoegingen. De volgende dag in huis, gratis met ons eigen vervoer of kom het pakket ophalen in s-Gravendeel. Of doe iemand in s-Gravendeel een fruitmand cadeau.

Bezorgmoment uitkiezen van vers fruit

2. Voorstel op maat

Op basis van de kenmerken en omvang en kenmerken van het bedrijf maken we een voorstel op maat. Wekelijks, twee wekelijks of eenmalig bezorging geef het aan, alles is mogelijk!

Online betaling Fruitboer aan huis

3. Presentatie

Presentatie speelt een belangrijke rol. Waar kunnen we het fruit het beste plaatsen zodat het voor iedereen toegankelijk is? Ook een kick off behoord tot de mogelijkheden.

Genieten van vers fruit aan huis

4. Genieten van vers fruit

Geniet niet alleen van ons heerlijk vers fruit, elke week weer, maar ook van onze gratis bezorging met onze eigen toffe peren.

Fruitmand bezorgen Doetinchem

Fruitboer aan huis biedt dé oplossing voor kosteloze fruitmandbezorging in Doetinchem, rechtstreeks aan uw voordeur. Wekelijks verzorgen wij heerlijke, verse fruitmanden in Doetinchem. Ideaal om uzelf te verwennen of als smaakvol geschenk voor iemand anders. Onze fruitmanden zijn niet alleen gevuld met vers fruit, maar bieden ook een kleurrijke en vitaminerijke variatie. Een kleurrijke en gezonde fruitmand in Doetinchem is nu binnen handbereik. Juist in deze tijd is gezonde voeding essentieel. Met Fruitboer aan huis hoeft u niet meer naar de winkel voor uw dagelijkse portie fruit; wij bezorgen het direct bij u thuis! Elke week ontvangt u een gevarieerde, verse fruitmand. Neem gerust een kijkje in ons uitgebreide assortiment!

Fruitboer aan huisFruitmand bezorgen Doetinchem

Waarom Fruitmand bezorgen Doetinchem?

Betaalbaar fruit aan huis geleverd

Vers en betaalbaar

Wij leveren vers en sappig seizoensfruit waardoor onze fruitboxen wekelijks variëren. Dit tegen een eerlijke prijs.

Duurzaam fruit aan huis

Duurzaam

Wij rijden de efficiëntste routes, leveren uitgevallen fruit aan kinderboerderijen, leveren in papieren (herbruikbare) dozen en kiezen waar mogelijk voor fair trade en/of lokale producten!

Fruit abonnement weerstand verhogend

Weerstand verhogend

Houd virussen en griep buiten de deur! Vitamines helpen voor een betere weerstand! Wat in een tijd als nu van cruciaal belang is!

Veelgestelde vragen

Hoe bestel ik een fruitabonnement?

Kan ik mijn abonnement op elk gewenst moment stop zetten?

Zijn er speciale abonnementsopties voor gezinnen in Doetinchem die Fruitboer Aan Huis willen bestellen?