Fruitmand bezorgen Den HoornFruitmand bezorgen Den Hoorn

Fruitmand bezorgen Den Hoorn

Laat een fruitmand bezorgen in Den Hoorn en bespaar tijd, geld, én moeite door te kiezen voor onze betaalbare en gemakkelijke service. Wij leveren een fruitmand die uitpuilt van vitamines en verse producten. Met Fruitboer aan huis ontvangt u wekelijks een heerlijke, verse en gevarieerde fruitmand tegen een aantrekkelijke prijs. Zo wordt het maken van een gezonde keuze wel heel eenvoudig!

Hoe werkt het?

Elke week zetten wij ons in om jou te voorzien van een geweldige fruitmand, zorgvuldig samengesteld met vers fruit. Onze boxen zijn elke week aan te passen, te pauzeren, op te zeggen of zelfs eenmalig cadeau te doen. Zonder gedoe en zonder kleine lettertjes en dat allemaal in jouw eigen account.

Fruitbox aan huis geleverd

1. Kies jouw box

Kies de best passende box met eventuele extra gezonde toevoegingen.

Bezorgmoment uitkiezen van vers fruit

2. Kies bezorgmoment

De volgende dag in huis, gratis met ons eigen vervoer of kom het pakket ophalen. Of doe iemand een fruitmand cadeau.

Online betaling Fruitboer aan huis

3. Betaal Gemakkelijk

Betaal gemakkelijk en veilig via onze webshop.

Genieten van vers fruit aan huis

4. Genieten van vers fruit

Ontvang heerlijk vers fruit, eenmalig, om de week of elke week!

Hoe werkt werkfruit?

Wij doen elke week ons best (inkopen) om jou te voorzien van een geweldige fruitmand. Onze boxen zijn elke week aan te passen, te pauzeren, op te zeggen of zelfs eenmalig cadeau te doen. Zonder gedoe en zonder kleine lettertjes en dat allemaal in jouw eigen account!

Fruitbox aan huis geleverd

1. Contact & Proefbox

Kies de best passende box met eventuele extra gezonde toevoegingen. De volgende dag in huis, gratis met ons eigen vervoer of kom het pakket ophalen in s-Gravendeel. Of doe iemand in s-Gravendeel een fruitmand cadeau.

Bezorgmoment uitkiezen van vers fruit

2. Voorstel op maat

Op basis van de kenmerken en omvang en kenmerken van het bedrijf maken we een voorstel op maat. Wekelijks, twee wekelijks of eenmalig bezorging geef het aan, alles is mogelijk!

Online betaling Fruitboer aan huis

3. Presentatie

Presentatie speelt een belangrijke rol. Waar kunnen we het fruit het beste plaatsen zodat het voor iedereen toegankelijk is? Ook een kick off behoord tot de mogelijkheden.

Genieten van vers fruit aan huis

4. Genieten van vers fruit

Geniet niet alleen van ons heerlijk vers fruit, elke week weer, maar ook van onze gratis bezorging met onze eigen toffe peren.

Fruitmand bezorgen Den Hoorn

Fruitmanden bezorgd tot aan uw deur in Den Hoorn? Dat is bij Fruitboer aan huis natuurlijk mogelijk! Wij leveren verse fruitmanden op het door u gekozen adres in Den Hoorn en bezorgen wekelijks in de hele regio. Ideaal om uzelf te verwennen of als smakelijk geschenk voor een ander. Dankzij onze flexibele abonnementsopties maakt u snel een gezonde keuze. Onze eigen bezorgservice staat garant voor een zorgvuldige levering. Ons fruit wordt met de grootste zorg voor u samengesteld en is altijd vers. Bovendien leveren wij seizoensgebonden fruit, waardoor we een gevarieerd aanbod kunnen garanderen.

Met onze gevarieerde fruitmanden kunt u de hele week genieten van een ruime hoeveelheid vers fruit. Dit is niet alleen heerlijk maar ook ontzettend belangrijk voor uw gezondheid. Onderzoek toont aan dat mensen die dagelijks fruit eten, een betere weerstand hebben en daardoor de kans op ziektes verkleinen. Een gezonde keuze is dus snel en gemakkelijk gemaakt. Dankzij de natuurlijke vitaminen en mineralen in ons fruit bouwt u een sterke, verbeterde weerstand op. Zo gaat u vol energie de week door. Een fruitmand is al mogelijk vanaf €10,99, zonder verborgen kosten!

Fruitboer aan huisFruitmand bezorgen Den Hoorn

Waarom Fruitmand bezorgen Den Hoorn?

Betaalbaar fruit aan huis geleverd

Vers en betaalbaar

Wij leveren vers en sappig seizoensfruit waardoor onze fruitboxen wekelijks variëren. Dit tegen een eerlijke prijs.

Duurzaam fruit aan huis

Duurzaam

Wij rijden de efficiëntste routes, leveren uitgevallen fruit aan kinderboerderijen, leveren in papieren (herbruikbare) dozen en kiezen waar mogelijk voor fair trade en/of lokale producten!

Fruit abonnement weerstand verhogend

Weerstand verhogend

Houd virussen en griep buiten de deur! Vitamines helpen voor een betere weerstand! Wat in een tijd als nu van cruciaal belang is!

Veelgestelde vragen

Kan ik mijn abonnement op elk gewenst moment stop zetten?

Hoe wijzig ik mijn bestelling/abonnement?

Hoe kan ik mijn abonnement op Fruitboer Aan Huis in Den Hoorn aanpassen of tijdelijk pauzeren?