Fruitmand bezorgen DelftFruitmand bezorgen Delft

Fruitmand bezorgen Delft

Een fruitmand laten bezorgen in Delft? Kies voor onze gezonde service boordevol heerlijk fruit! Onze service is eenvoudig te bestellen en onze abonnementen zijn flexibel aan te passen. Uiteraard zijn ook eenmalige bestellingen mogelijk. Zo zorgt u ervoor dat er altijd vers fruit in huis is, zonder dat u de deur uit hoeft. Woont u in Delft en wilt u tijd, geld, en moeite besparen? Dan is Fruitboer aan huis de ideale keuze! Elke week leveren we een verse en gevarieerde fruitmand, al vanaf een scherpe prijs per mand.

Hoe werkt het?

Elke week zetten wij ons in om jou te voorzien van een geweldige fruitmand, zorgvuldig samengesteld met vers fruit. Onze boxen zijn elke week aan te passen, te pauzeren, op te zeggen of zelfs eenmalig cadeau te doen. Zonder gedoe en zonder kleine lettertjes en dat allemaal in jouw eigen account.

Fruitbox aan huis geleverd

1. Kies jouw box

Kies de best passende box met eventuele extra gezonde toevoegingen.

Bezorgmoment uitkiezen van vers fruit

2. Kies bezorgmoment

De volgende dag in huis, gratis met ons eigen vervoer of kom het pakket ophalen. Of doe iemand een fruitmand cadeau.

Online betaling Fruitboer aan huis

3. Betaal Gemakkelijk

Betaal gemakkelijk en veilig via onze webshop.

Genieten van vers fruit aan huis

4. Genieten van vers fruit

Ontvang heerlijk vers fruit, eenmalig, om de week of elke week!

Hoe werkt werkfruit?

Wij doen elke week ons best (inkopen) om jou te voorzien van een geweldige fruitmand. Onze boxen zijn elke week aan te passen, te pauzeren, op te zeggen of zelfs eenmalig cadeau te doen. Zonder gedoe en zonder kleine lettertjes en dat allemaal in jouw eigen account!

Fruitbox aan huis geleverd

1. Contact & Proefbox

Kies de best passende box met eventuele extra gezonde toevoegingen. De volgende dag in huis, gratis met ons eigen vervoer of kom het pakket ophalen in s-Gravendeel. Of doe iemand in s-Gravendeel een fruitmand cadeau.

Bezorgmoment uitkiezen van vers fruit

2. Voorstel op maat

Op basis van de kenmerken en omvang en kenmerken van het bedrijf maken we een voorstel op maat. Wekelijks, twee wekelijks of eenmalig bezorging geef het aan, alles is mogelijk!

Online betaling Fruitboer aan huis

3. Presentatie

Presentatie speelt een belangrijke rol. Waar kunnen we het fruit het beste plaatsen zodat het voor iedereen toegankelijk is? Ook een kick off behoord tot de mogelijkheden.

Genieten van vers fruit aan huis

4. Genieten van vers fruit

Geniet niet alleen van ons heerlijk vers fruit, elke week weer, maar ook van onze gratis bezorging met onze eigen toffe peren.

Fruitmand bezorgen Delft


In Delft, met meer dan 100.000 inwoners, staat er voor iedereen een heerlijke, verse fruitmand klaar bij ons. Het genieten van fruit is niet alleen smakelijk, maar ook van cruciaal belang voor de gezondheid, met tal van voordelen, waaronder het versterken van de weerstand. Laat ons u ondersteunen met onze handige en aantrekkelijke fruitmanden, direct aan huis bezorgd!

Fruitmanden in Delft? Bij ons bent u aan het juiste adres. Bestel een verrukkelijke fruitmand en wij zorgen wekelijks voor een vlotte levering bij u thuis, met onze eigen vervoersdienst aangestuurd door toegewijde chauffeurs.

Ons assortiment is gevarieerd. Of u nu deel uitmaakt van een klein of groot gezin, er is altijd een fruitmand die bij u past. Onze prijzen beginnen al vanaf €10,99 voor een mandje! Overweeg ook eens om een fruitmand cadeau te doen – een originele verrassing die altijd in de smaak valt. Geniet van het gemak en de versheid van onze fruitmanden!

Fruitboer aan huisFruitmand bezorgen Delft

Waarom Fruitmand bezorgen Delft?

Betaalbaar fruit aan huis geleverd

Vers en betaalbaar

Wij leveren vers en sappig seizoensfruit waardoor onze fruitboxen wekelijks variëren. Dit tegen een eerlijke prijs.

Duurzaam fruit aan huis

Duurzaam

Wij rijden de efficiëntste routes, leveren uitgevallen fruit aan kinderboerderijen, leveren in papieren (herbruikbare) dozen en kiezen waar mogelijk voor fair trade en/of lokale producten!

Fruit abonnement weerstand verhogend

Weerstand verhogend

Houd virussen en griep buiten de deur! Vitamines helpen voor een betere weerstand! Wat in een tijd als nu van cruciaal belang is!

Veelgestelde vragen

Hoe bestel ik een fruitabonnement?

Kan ik mijn abonnement op elk gewenst moment stop zetten?

Wat zijn de voordelen van een abonnement bij Fruitboer Aan Huis voor mensen in Delft?