Fruitmand bezorgen DelfgauwFruitmand bezorgen Delfgauw

Fruitmand bezorgen Delfgauw

Laat een fruitmand bezorgen in Delfgauw met onze gezonde service: betaalbaar en zonder gedoe. Wilt u vers fruit in huis zonder de deur uit te gaan? Wij zorgen ervoor, zodat u nergens meer aan hoeft te denken. Woont u in Delfgauw en wilt u tijd, geld, stress en moeite besparen? Kies dan voor Fruitboer aan huis. Elke week leveren we een heerlijke, verse en gevarieerde fruitmand, al vanaf een scherpe prijs per mandje.

Hoe werkt het?

Elke week zetten wij ons in om jou te voorzien van een geweldige fruitmand, zorgvuldig samengesteld met vers fruit. Onze boxen zijn elke week aan te passen, te pauzeren, op te zeggen of zelfs eenmalig cadeau te doen. Zonder gedoe en zonder kleine lettertjes en dat allemaal in jouw eigen account!

Fruitbox aan huis geleverd

1. Kies jouw box

Kies de best passende box met eventuele extra gezonde toevoegingen.

Bezorgmoment uitkiezen van vers fruit

2. Kies bezorgmoment

De volgende dag in huis, gratis met ons eigen vervoer of kom het pakket ophalen. Of doe iemand een fruitmand cadeau.

Online betaling Fruitboer aan huis

3. Betaal Gemakkelijk

Betaal gemakkelijk en veilig via onze webshop.

Genieten van vers fruit aan huis

4. Genieten van vers fruit

Ontvang heerlijk vers fruit, eenmalig, om de week of elke week!

Hoe werkt werkfruit?

Wij doen elke week ons best (inkopen) om jou te voorzien van een geweldige fruitmand. Onze boxen zijn elke week aan te passen, te pauzeren, op te zeggen of zelfs eenmalig cadeau te doen. Zonder gedoe en zonder kleine lettertjes en dat allemaal in jouw eigen account!

Fruitbox aan huis geleverd

1. Contact & Proefbox

Kies de best passende box met eventuele extra gezonde toevoegingen. De volgende dag in huis, gratis met ons eigen vervoer of kom het pakket ophalen in s-Gravendeel. Of doe iemand in s-Gravendeel een fruitmand cadeau.

Bezorgmoment uitkiezen van vers fruit

2. Voorstel op maat

Op basis van de kenmerken en omvang en kenmerken van het bedrijf maken we een voorstel op maat. Wekelijks, twee wekelijks of eenmalig bezorging geef het aan, alles is mogelijk!

Online betaling Fruitboer aan huis

3. Presentatie

Presentatie speelt een belangrijke rol. Waar kunnen we het fruit het beste plaatsen zodat het voor iedereen toegankelijk is? Ook een kick off behoord tot de mogelijkheden.

Genieten van vers fruit aan huis

4. Genieten van vers fruit

Geniet niet alleen van ons heerlijk vers fruit, elke week weer, maar ook van onze gratis bezorging met onze eigen toffe peren.

Fruitmand bezorgen Delfgauw

Laat een fruitmand bezorgen in Delfgauw met onze snelle service! Juist nu zijn extra vitamines essentieel voor het lichaam, en onze heerlijke gevarieerde fruitmanden voorzien je daar ruimschoots van. Deze fruitmand is ook een origineel cadeau: verras je geliefde, een goede vriend of familielid. Wij hebben fruit dat iedereen aanspreekt! Wie vindt u dat een fruitmand verdient?

Fruitboer in Delfgauw

We bieden een breed assortiment aan. U kunt al een fruitmand  vanaf €10,99. Voor iedereen hebben we wat lekkers in de aanbieding. Heeft u een bepaalde fruitsoort niet graag of bent u ergens allergisch voor? Laat het ons weten, dan zorgen wij ervoor dat dit fruit niet in uw mandje belandt!

Fruitboer aan huisFruitmand bezorgen Delfgauw

Waarom Fruitmand bezorgen Delfgauw?

Betaalbaar fruit aan huis geleverd

Vers en betaalbaar

Wij leveren vers en sappig seizoensfruit waardoor onze fruitboxen wekelijks variëren. Dit tegen een eerlijke prijs.

Duurzaam fruit aan huis

Duurzaam

Wij rijden de efficiëntste routes, leveren uitgevallen fruit aan kinderboerderijen, leveren in papieren (herbruikbare) dozen en kiezen waar mogelijk voor fair trade en/of lokale producten!

Fruit abonnement weerstand verhogend

Weerstand verhogend

Houd virussen en griep buiten de deur! Vitamines helpen voor een betere weerstand! Wat in een tijd als nu van cruciaal belang is!

Veelgestelde vragen

Hoe bestel ik een fruitabonnement?

Kan ik mijn abonnement op elk gewenst moment stop zetten?