Fruitmand bezorgen Capelle aan den IJsselFruitmand bezorgen Capelle aan den IJssel

Fruitmand bezorgen Capelle aan den IJssel

Laat een fruitmand bezorgen in Capelle aan den IJssel: kies voor betaalbaarheid en gemak met onze gezonde service! Zonder de deur uit te gaan toch vers fruit thuis. Woont u in Capelle aan den IJssel en wilt u tijd, geld en moeite besparen? Kies dan voor “Fruitboer aan huis”. Ontvang wekelijks een heerlijk verse en gevarieerde fruitbox voor een scherpe prijs.

Hoe werkt het?

Elke week zetten wij ons in om jou te voorzien van een geweldige fruitmand, zorgvuldig samengesteld met vers fruit. Onze boxen zijn elke week aan te passen, te pauzeren, op te zeggen of zelfs eenmalig cadeau te doen. Zonder gedoe en zonder kleine lettertjes en dat allemaal in jouw eigen account.

Fruitbox aan huis geleverd

1. Kies jouw box

Kies de best passende box met eventuele extra gezonde toevoegingen.

Bezorgmoment uitkiezen van vers fruit

2. Kies bezorgmoment

De volgende dag in huis, gratis met ons eigen vervoer of kom het pakket ophalen. Of doe iemand een fruitmand cadeau.

Online betaling Fruitboer aan huis

3. Betaal Gemakkelijk

Betaal gemakkelijk en veilig via onze webshop.

Genieten van vers fruit aan huis

4. Genieten van vers fruit

Ontvang heerlijk vers fruit, eenmalig, om de week of elke week!

Hoe werkt werkfruit?

Wij doen elke week ons best (inkopen) om jou te voorzien van een geweldige fruitmand. Onze boxen zijn elke week aan te passen, te pauzeren, op te zeggen of zelfs eenmalig cadeau te doen. Zonder gedoe en zonder kleine lettertjes en dat allemaal in jouw eigen account!

Fruitbox aan huis geleverd

1. Contact & Proefbox

Kies de best passende box met eventuele extra gezonde toevoegingen. De volgende dag in huis, gratis met ons eigen vervoer of kom het pakket ophalen in s-Gravendeel. Of doe iemand in s-Gravendeel een fruitmand cadeau.

Bezorgmoment uitkiezen van vers fruit

2. Voorstel op maat

Op basis van de kenmerken en omvang en kenmerken van het bedrijf maken we een voorstel op maat. Wekelijks, twee wekelijks of eenmalig bezorging geef het aan, alles is mogelijk!

Online betaling Fruitboer aan huis

3. Presentatie

Presentatie speelt een belangrijke rol. Waar kunnen we het fruit het beste plaatsen zodat het voor iedereen toegankelijk is? Ook een kick off behoord tot de mogelijkheden.

Genieten van vers fruit aan huis

4. Genieten van vers fruit

Geniet niet alleen van ons heerlijk vers fruit, elke week weer, maar ook van onze gratis bezorging met onze eigen toffe peren.

Fruitmand bezorgen Capelle aan den IJssel

Wilt u gemakkelijk vers fruit bij u thuis laten bezorgen? Dan bent u bij Fruitboer aan huis aan het juiste adres. Wij bezorgen wekelijks vers fruit in Capelle aan den IJssel. Ons assortiment varieert, omdat we seizoensgebonden fruit aanbieden. Dit verse fruit is een gezonde toevoeging aan uw dagelijkse voeding. Kies nu moeiteloos voor gezondheid!

In ons assortiment vindt u diverse fruitboxen die geschikt zijn voor elk type gezin, variërend van 20 tot wel 100 stuks fruit. En dat al vanaf €10,99, inclusief bezorging! U hoeft zich geen zorgen meer te maken over het binnenkrijgen van gezonde voeding; vers fruit is altijd binnen handbereik.

Fruitboer aan huisFruitmand bezorgen Capelle aan den IJssel

Waarom Fruitmand bezorgen Capelle aan den IJssel?

Betaalbaar fruit aan huis geleverd

Vers en betaalbaar

Wij leveren vers en sappig seizoensfruit waardoor onze fruitboxen wekelijks variëren. Dit tegen een eerlijke prijs.

Duurzaam fruit aan huis

Duurzaam

Wij rijden de efficiëntste routes, leveren uitgevallen fruit aan kinderboerderijen, leveren in papieren (herbruikbare) dozen en kiezen waar mogelijk voor fair trade en/of lokale producten!

Fruit abonnement weerstand verhogend

Weerstand verhogend

Houd virussen en griep buiten de deur! Vitamines helpen voor een betere weerstand! Wat in een tijd als nu van cruciaal belang is!

Veelgestelde vragen

Hoe bestel ik een fruitabonnement?

Hoe wijzig ik mijn bestelling/abonnement?

Capelle aan den IJssel