Fruitmand bezorgen BurgersdijkFruitmand bezorgen Burgersdijk

Fruitmand bezorgen Burgersdijk

Laat een fruitmand bezorgen in Burgersdijk, boordevol vers en natuurlijk gezond fruit! In Burgersdijk voorzien wij onze klanten wekelijks van heerlijk verse fruitmanden. Met onze handige bezorgservice hoeft u de deur niet meer uit. Uw abonnement is eenvoudig aan te passen naar uw voorkeuren.

Hoe werkt het?

Elke week zetten wij ons in om jou te voorzien van een geweldige fruitmand, zorgvuldig samengesteld met vers fruit. Onze boxen zijn elke week aan te passen, te pauzeren, op te zeggen of zelfs eenmalig cadeau te doen. Zonder gedoe en zonder kleine lettertjes en dat allemaal in jouw eigen account.

Fruitbox aan huis geleverd

1. Kies jouw box

Kies de best passende box met eventuele extra gezonde toevoegingen.

Bezorgmoment uitkiezen van vers fruit

2. Kies bezorgmoment

De volgende dag in huis, gratis met ons eigen vervoer of kom het pakket ophalen. Of doe iemand een fruitmand cadeau.

Online betaling Fruitboer aan huis

3. Betaal Gemakkelijk

Betaal gemakkelijk en veilig via onze webshop.

Genieten van vers fruit aan huis

4. Genieten van vers fruit

Ontvang heerlijk vers fruit, eenmalig, om de week of elke week!

Hoe werkt werkfruit?

Wij doen elke week ons best (inkopen) om jou te voorzien van een geweldige fruitmand. Onze boxen zijn elke week aan te passen, te pauzeren, op te zeggen of zelfs eenmalig cadeau te doen. Zonder gedoe en zonder kleine lettertjes en dat allemaal in jouw eigen account!

Fruitbox aan huis geleverd

1. Contact & Proefbox

Kies de best passende box met eventuele extra gezonde toevoegingen. De volgende dag in huis, gratis met ons eigen vervoer of kom het pakket ophalen in s-Gravendeel. Of doe iemand in s-Gravendeel een fruitmand cadeau.

Bezorgmoment uitkiezen van vers fruit

2. Voorstel op maat

Op basis van de kenmerken en omvang en kenmerken van het bedrijf maken we een voorstel op maat. Wekelijks, twee wekelijks of eenmalig bezorging geef het aan, alles is mogelijk!

Online betaling Fruitboer aan huis

3. Presentatie

Presentatie speelt een belangrijke rol. Waar kunnen we het fruit het beste plaatsen zodat het voor iedereen toegankelijk is? Ook een kick off behoord tot de mogelijkheden.

Genieten van vers fruit aan huis

4. Genieten van vers fruit

Geniet niet alleen van ons heerlijk vers fruit, elke week weer, maar ook van onze gratis bezorging met onze eigen toffe peren.

Fruitmand bezorgen in Burgersdijk

Geniet wekelijks van de luxe van een vers samengestelde fruitmand, direct bij u thuis bezorgd in Burgersdijk. Onze bezorgservice bedient de complete regio Burgersdijk en staat garant voor kwalitatieve en gevarieerde fruitmanden. Wilt u iemand aangenaam verrassen met een smaakvolle fruitmand? Geen probleem, wij regelen het vervoer en de bezorging met plezier. Ons diverse assortiment fruitmanden biedt voor ieder wat wils. Elk stuk fruit wordt met zorg geselecteerd en is altijd van de hoogste versheid. Wij leveren seizoensfruit, wat resulteert in een gevarieerd aanbod. Laat ons ook weten of er sprake is van allergieën, welk fruit u liever niet ontvangt, en bepaal zelf met welke regelmaat u wilt genieten van onze verse producten.

Fruitboer aan huisFruitmand bezorgen Burgersdijk

Waarom Fruitmand bezorgen Burgersdijk?

Betaalbaar fruit aan huis geleverd

Vers en betaalbaar

Wij leveren vers en sappig seizoensfruit waardoor onze fruitboxen wekelijks variëren. Dit tegen een eerlijke prijs.

Duurzaam fruit aan huis

Duurzaam

Wij rijden de efficiëntste routes, leveren uitgevallen fruit aan kinderboerderijen, leveren in papieren (herbruikbare) dozen en kiezen waar mogelijk voor fair trade en/of lokale producten!

Fruit abonnement weerstand verhogend

Weerstand verhogend

Houd virussen en griep buiten de deur! Vitamines helpen voor een betere weerstand! Wat in een tijd als nu van cruciaal belang is!

Veelgestelde vragen

Hoe bestel ik een fruitabonnement?

Hoe kom ik in contact?

Is Fruitboer Aan Huis beschikbaar voor inwoners van Burgersdijk en omgeving?