Fruitmand bezorgen BredaFruitmand bezorgen Breda

Fruitmand bezorgen Breda

Fruitmand bezorgen in Breda: heerlijk vers en kleurrijk! Bij ons ontvangt u wekelijks een assortiment van heerlijk vers fruit, zowel voor thuis als op het werk. Gevestigd in het fruitige epicentrum van Nederland, Barendrecht, leveren wij direct vanuit dit gebied, waar de Dutch Fresh Port een absoluut hoogtepunt is. Onze dienst reikt echter verder dan Barendrecht: we leveren ook smakelijke fruitboxen en fruitmanden aan bedrijven in Barendrecht en de omgeving.

Hoe werkt het?

Elke week zetten wij ons in om jou te voorzien van een geweldige fruitmand, zorgvuldig samengesteld met vers fruit. Onze boxen zijn elke week aan te passen, te pauzeren, op te zeggen of zelfs eenmalig cadeau te doen. Zonder gedoe en zonder kleine lettertjes en dat allemaal in jouw eigen account!

Fruitbox aan huis geleverd

1. Kies jouw box

Kies de best passende box met eventuele extra gezonde toevoegingen.

Bezorgmoment uitkiezen van vers fruit

2. Kies bezorgmoment

De volgende dag in huis, gratis met ons eigen vervoer of kom het pakket ophalen. Of doe iemand een fruitmand cadeau.

Online betaling Fruitboer aan huis

3. Betaal Gemakkelijk

Betaal gemakkelijk en veilig via onze webshop.

Genieten van vers fruit aan huis

4. Genieten van vers fruit

Ontvang heerlijk vers fruit, eenmalig, om de week of elke week!

Hoe werkt werkfruit?

Wij doen elke week ons best (inkopen) om jou te voorzien van een geweldige fruitmand. Onze boxen zijn elke week aan te passen, te pauzeren, op te zeggen of zelfs eenmalig cadeau te doen. Zonder gedoe en zonder kleine lettertjes en dat allemaal in jouw eigen account!

Fruitbox aan huis geleverd

1. Contact & Proefbox

Kies de best passende box met eventuele extra gezonde toevoegingen. De volgende dag in huis, gratis met ons eigen vervoer of kom het pakket ophalen in s-Gravendeel. Of doe iemand in s-Gravendeel een fruitmand cadeau.

Bezorgmoment uitkiezen van vers fruit

2. Voorstel op maat

Op basis van de kenmerken en omvang en kenmerken van het bedrijf maken we een voorstel op maat. Wekelijks, twee wekelijks of eenmalig bezorging geef het aan, alles is mogelijk!

Online betaling Fruitboer aan huis

3. Presentatie

Presentatie speelt een belangrijke rol. Waar kunnen we het fruit het beste plaatsen zodat het voor iedereen toegankelijk is? Ook een kick off behoord tot de mogelijkheden.

Genieten van vers fruit aan huis

4. Genieten van vers fruit

Geniet niet alleen van ons heerlijk vers fruit, elke week weer, maar ook van onze gratis bezorging met onze eigen toffe peren.

Fruitmand bezorging in Breda

Laat elke week een smakelijke fruitbox bij u thuis bezorgen! Wij voorzien u van vers en gevarieerd fruit in de gehele regio Breda. Wilt u iemand verrassen met een fruitmand cadeau? Geen enkel probleem, dat regelen wij graag voor u. Bij Fruitboer aan Huis nemen wij de verantwoordelijkheid voor het vervoer en de bezorging van het fruit bij u aan huis. Ons aanbod van fruitboxen is uitgebreid, zodat er voor ieder wat wils is. Bovendien kunt u aangeven welke fruitsoorten u liever niet ontvangt en in welke frequentie u onze verse producten wenst te ontvangen.

Fruitmanden in Breda

Met onze gevarieerde fruitmanden kunt u de hele week genieten van een ruime hoeveelheid fruit, en dat is van groot belang! Onderzoek heeft aangetoond dat mensen die dagelijks fruit eten een betere weerstand hebben en daardoor een verminderde kans op ziekten hebben.Dankzij de natuurlijke vitaminen en mineralen bouwt u een sterke weerstand op en bent u helemaal klaar voor de week. Het  van een fruitmand kan al vanaf 10,99 euro, zonder onverwachte kosten!

Fruitboer aan huisFruitmand bezorgen Breda

Waarom Fruitmand bezorgen Breda?

Betaalbaar fruit aan huis geleverd

Vers en betaalbaar

Wij leveren vers en sappig seizoensfruit waardoor onze fruitboxen wekelijks variëren. Dit tegen een eerlijke prijs.

Duurzaam fruit aan huis

Duurzaam

Wij rijden de efficiëntste routes, leveren uitgevallen fruit aan kinderboerderijen, leveren in papieren (herbruikbare) dozen en kiezen waar mogelijk voor fair trade en/of lokale producten!

Fruit abonnement weerstand verhogend

Weerstand verhogend

Houd virussen en griep buiten de deur! Vitamines helpen voor een betere weerstand! Wat in een tijd als nu van cruciaal belang is!

Veelgestelde vragen

Hoe bestel ik een fruitabonnement?

Kan ik mijn abonnement op elk gewenst moment stop zetten?