Fruitmand bezorgen Berkel en RodenrijsFruitmand bezorgen Berkel en Rodenrijs

Fruitmand bezorgen Berkel en Rodenrijs

Laat een fruitmand bezorgen in Berkel en Rodenrijs, met gemak en gezondheid in één. Geen noodzaak om uw huis te verlaten, maar u geniet toch van vers fruit bij u thuis. Als inwoner van Berkel en Rodenrijs kunt u tijd, geld, stress en moeite besparen door te kiezen voor Fruitboer aan huis. Ontvang wekelijks een heerlijke, verse en gevarieerde fruitmand, alles vanaf een betaalbare prijs per mand.

Hoe werkt het?

Elke week zetten wij ons in om jou te voorzien van een geweldige fruitmand, zorgvuldig samengesteld met vers fruit. Onze boxen zijn elke week aan te passen, te pauzeren, op te zeggen of zelfs eenmalig cadeau te doen. Zonder gedoe en zonder kleine lettertjes en dat allemaal in jouw eigen account.

Fruitbox aan huis geleverd

1. Kies jouw box

Kies de best passende box met eventuele extra gezonde toevoegingen.

Bezorgmoment uitkiezen van vers fruit

2. Kies bezorgmoment

De volgende dag in huis, gratis met ons eigen vervoer of kom het pakket ophalen. Of doe iemand een fruitmand cadeau.

Online betaling Fruitboer aan huis

3. Betaal Gemakkelijk

Betaal gemakkelijk en veilig via onze webshop.

Genieten van vers fruit aan huis

4. Genieten van vers fruit

Ontvang heerlijk vers fruit, eenmalig, om de week of elke week!

Hoe werkt werkfruit?

Wij doen elke week ons best (inkopen) om jou te voorzien van een geweldige fruitmand. Onze boxen zijn elke week aan te passen, te pauzeren, op te zeggen of zelfs eenmalig cadeau te doen. Zonder gedoe en zonder kleine lettertjes en dat allemaal in jouw eigen account!

Fruitbox aan huis geleverd

1. Contact & Proefbox

Kies de best passende box met eventuele extra gezonde toevoegingen. De volgende dag in huis, gratis met ons eigen vervoer of kom het pakket ophalen in s-Gravendeel. Of doe iemand in s-Gravendeel een fruitmand cadeau.

Bezorgmoment uitkiezen van vers fruit

2. Voorstel op maat

Op basis van de kenmerken en omvang en kenmerken van het bedrijf maken we een voorstel op maat. Wekelijks, twee wekelijks of eenmalig bezorging geef het aan, alles is mogelijk!

Online betaling Fruitboer aan huis

3. Presentatie

Presentatie speelt een belangrijke rol. Waar kunnen we het fruit het beste plaatsen zodat het voor iedereen toegankelijk is? Ook een kick off behoord tot de mogelijkheden.

Genieten van vers fruit aan huis

4. Genieten van vers fruit

Geniet niet alleen van ons heerlijk vers fruit, elke week weer, maar ook van onze gratis bezorging met onze eigen toffe peren.

Fruitmand bezorgen Berkel en Rodenrijs

Een fruitmand laten bezorgen in Berkel en Rodenrijs is nu moeiteloos en gemakkelijk. Fruitboer aan Huis staat voor u klaar met gratis bezorging van smakelijke fruitmanden in Berkel en Rodenrijs, recht tot aan uw voordeur! Wekelijks brengen onze enthousiaste bezorgers heerlijke, verse fruitmanden naar Berkel en Rodenrijs. Deze fruitmanden zijn ook perfect als attent cadeau voor iemand anders. Wie verdient volgens u zo'n verfrissende fruitmand? Onze manden zijn gevuld met vers fruit, levendige kleuren en overvloedige vitamines.

Elke week kunt u genieten van een gevarieerde fruitmand, vers bij u thuis afgeleverd. Waarom zou u kiezen voor een fruitmand in Berkel en Rodenrijs? Omdat het regelmatig consumeren van fruit essentieel is voor een verhoogde weerstand. Dankzij Fruitboer aan Huis hoeft u zich geen zorgen meer te maken over het halen van fruit in de winkel; wij brengen het gewoon naar u toe! Neem gerust een kijkje in ons assortiment en ontdek de diverse mogelijkheden.

Fruitboer aan huisFruitmand bezorgen Berkel en Rodenrijs

Waarom Fruitmand bezorgen Berkel en Rodenrijs?

Betaalbaar fruit aan huis geleverd

Vers en betaalbaar

Wij leveren vers en sappig seizoensfruit waardoor onze fruitboxen wekelijks variëren. Dit tegen een eerlijke prijs.

Duurzaam fruit aan huis

Duurzaam

Wij rijden de efficiëntste routes, leveren uitgevallen fruit aan kinderboerderijen, leveren in papieren (herbruikbare) dozen en kiezen waar mogelijk voor fair trade en/of lokale producten!

Fruit abonnement weerstand verhogend

Weerstand verhogend

Houd virussen en griep buiten de deur! Vitamines helpen voor een betere weerstand! Wat in een tijd als nu van cruciaal belang is!

Veelgestelde vragen

Hoe bestel ik een fruitabonnement?

Leveren jullie ook werkfruit?

Biedt Fruitboer aan Huis speciale aanbiedingen of kortingen voor inwoners van Berkel en Rodenrijs?