Fruitmand bezorgen Bergen op ZoomFruitmand bezorgen Bergen op Zoom

Fruitmand bezorgen Bergen op Zoom

Laat in Bergen op Zoom een fruitmand bezorgen: een gezonde keuze die betaalbaar en handig is! Zonder de deur uit te hoeven, haalt u met Fruitboer aan huis de versheid van fruit in uw woning. Woont u in Bergen op Zoom en zoekt u een manier om zowel tijd als geld te besparen? Ontdek onze service en geniet wekelijks van een verse, gevarieerde fruitmand voor een aantrekkelijke prijs.

Hoe werkt het?

Elke week zetten wij ons in om jou te voorzien van een geweldige fruitmand, zorgvuldig samengesteld met vers fruit. Onze boxen zijn elke week aan te passen, te pauzeren, op te zeggen of zelfs eenmalig cadeau te doen. Zonder gedoe en zonder kleine lettertjes en dat allemaal in jouw eigen account.

Fruitbox aan huis geleverd

1. Kies jouw box

Kies de best passende box met eventuele extra gezonde toevoegingen.

Bezorgmoment uitkiezen van vers fruit

2. Kies bezorgmoment

De volgende dag in huis, gratis met ons eigen vervoer of kom het pakket ophalen. Of doe iemand een fruitmand cadeau.

Online betaling Fruitboer aan huis

3. Betaal Gemakkelijk

Betaal gemakkelijk en veilig via onze webshop.

Genieten van vers fruit aan huis

4. Genieten van vers fruit

Ontvang heerlijk vers fruit, eenmalig, om de week of elke week!

Hoe werkt werkfruit?

Wij doen elke week ons best (inkopen) om jou te voorzien van een geweldige fruitmand. Onze boxen zijn elke week aan te passen, te pauzeren, op te zeggen of zelfs eenmalig cadeau te doen. Zonder gedoe en zonder kleine lettertjes en dat allemaal in jouw eigen account!

Fruitbox aan huis geleverd

1. Contact & Proefbox

Kies de best passende box met eventuele extra gezonde toevoegingen. De volgende dag in huis, gratis met ons eigen vervoer of kom het pakket ophalen in s-Gravendeel. Of doe iemand in s-Gravendeel een fruitmand cadeau.

Bezorgmoment uitkiezen van vers fruit

2. Voorstel op maat

Op basis van de kenmerken en omvang en kenmerken van het bedrijf maken we een voorstel op maat. Wekelijks, twee wekelijks of eenmalig bezorging geef het aan, alles is mogelijk!

Online betaling Fruitboer aan huis

3. Presentatie

Presentatie speelt een belangrijke rol. Waar kunnen we het fruit het beste plaatsen zodat het voor iedereen toegankelijk is? Ook een kick off behoord tot de mogelijkheden.

Genieten van vers fruit aan huis

4. Genieten van vers fruit

Geniet niet alleen van ons heerlijk vers fruit, elke week weer, maar ook van onze gratis bezorging met onze eigen toffe peren.

Fruitmand bezorgen Bergen op Zoom

Bij Fruitboer aan huis staat service centraal. Wij verzorgen kosteloze levering van uw fruitmand in Bergen op Zoom, rechtstreeks aan uw voordeur. Wekelijks presenteren wij een vers en kleurrijk assortiment bij u thuis. Overweegt u een fruitmand als cadeau? Wij regelen dat graag voor u. Onze fruitmanden zijn niet alleen een lust voor het oog met hun diverse kleurenpalet, maar ook een bron van essentiële vitamines.

Een fruitmand in Bergen op Zoom is nu meer dan ooit relevant. In een tijd waarin gezondheid voorop staat, neemt Fruitboer aan huis de zorg weg rond het verkrijgen van vers fruit. Wij bezorgen een gevarieerd assortiment rechtstreeks bij u aan de deur. Dus geen stressvolle uitstapjes naar de winkel; wij waarborgen wekelijks versheid en kwaliteit. Neem gerust een kijkje in ons uitgebreide assortiment!

Fruitboer aan huisFruitmand bezorgen Bergen op Zoom

Waarom Fruitmand bezorgen Bergen op Zoom?

Betaalbaar fruit aan huis geleverd

Vers en betaalbaar

Wij leveren vers en sappig seizoensfruit waardoor onze fruitboxen wekelijks variëren. Dit tegen een eerlijke prijs.

Duurzaam fruit aan huis

Duurzaam

Wij rijden de efficiëntste routes, leveren uitgevallen fruit aan kinderboerderijen, leveren in papieren (herbruikbare) dozen en kiezen waar mogelijk voor fair trade en/of lokale producten!

Fruit abonnement weerstand verhogend

Weerstand verhogend

Houd virussen en griep buiten de deur! Vitamines helpen voor een betere weerstand! Wat in een tijd als nu van cruciaal belang is!

Veelgestelde vragen

Hoe bestel ik een fruitabonnement?

Kan ik mijn abonnement op elk gewenst moment stop zetten?

Bieden jullie ook abonnementen aan voor regelmatige leveringen in Bergen op Zoom?