Fruitmand bezorgen AssenFruitmand bezorgen Assen

Fruitmand bezorgen Assen

Laat een fruitmand bezorgen in Assen en kies voor een betaalbare en gemakkelijke optie met onze gezonde service! U hoeft de deur niet uit, maar krijgt toch vers fruit thuisbezorgd. Woont u in Assen en wilt u tijd, geld en moeite besparen? Overweeg dan Fruitboer aan huis. Bij ons ontvangt u wekelijks een heerlijk verse en gevarieerde fruitmand voor een scherpe prijs per box.

Hoe werkt het?

Elke week zetten wij ons in om jou te voorzien van een geweldige fruitmand, zorgvuldig samengesteld met vers fruit. Onze boxen zijn elke week aan te passen, te pauzeren, op te zeggen of zelfs eenmalig cadeau te doen. Zonder gedoe en zonder kleine lettertjes en dat allemaal in jouw eigen account.

Fruitbox aan huis geleverd

1. Kies jouw box

Kies de best passende box met eventuele extra gezonde toevoegingen.

Bezorgmoment uitkiezen van vers fruit

2. Kies bezorgmoment

De volgende dag in huis, gratis met ons eigen vervoer of kom het pakket ophalen. Of doe iemand een fruitmand cadeau.

Online betaling Fruitboer aan huis

3. Betaal Gemakkelijk

Betaal gemakkelijk en veilig via onze webshop.

Genieten van vers fruit aan huis

4. Genieten van vers fruit

Ontvang heerlijk vers fruit, eenmalig, om de week of elke week!

Hoe werkt werkfruit?

Wij doen elke week ons best (inkopen) om jou te voorzien van een geweldige fruitmand. Onze boxen zijn elke week aan te passen, te pauzeren, op te zeggen of zelfs eenmalig cadeau te doen. Zonder gedoe en zonder kleine lettertjes en dat allemaal in jouw eigen account!

Fruitbox aan huis geleverd

1. Contact & Proefbox

Kies de best passende box met eventuele extra gezonde toevoegingen. De volgende dag in huis, gratis met ons eigen vervoer of kom het pakket ophalen in s-Gravendeel. Of doe iemand in s-Gravendeel een fruitmand cadeau.

Bezorgmoment uitkiezen van vers fruit

2. Voorstel op maat

Op basis van de kenmerken en omvang en kenmerken van het bedrijf maken we een voorstel op maat. Wekelijks, twee wekelijks of eenmalig bezorging geef het aan, alles is mogelijk!

Online betaling Fruitboer aan huis

3. Presentatie

Presentatie speelt een belangrijke rol. Waar kunnen we het fruit het beste plaatsen zodat het voor iedereen toegankelijk is? Ook een kick off behoord tot de mogelijkheden.

Genieten van vers fruit aan huis

4. Genieten van vers fruit

Geniet niet alleen van ons heerlijk vers fruit, elke week weer, maar ook van onze gratis bezorging met onze eigen toffe peren.

Fruitmand bezorgen Assen

Fruitboer aan huis biedt de ideale oplossing voor het kosteloos bezorgen van smakelijke fruitmanden in Assen, direct aan uw voordeur. We brengen wekelijks verse fruitmanden bij u thuis en deze kunnen ook dienen als een prachtig geschenk voor een ander. Onze fruitmanden zitten boordevol vers fruit, levendige kleuren en essentiële vitamines.

Kleurrijk en gezond, dat is de Fruitmand Assen van Fruitboer aan huis. In deze tijd is gezonde voeding van groot belang, en met onze service hoeft u niet langer zelf naar de winkel voor uw dagelijkse portie fruit. Wij bezorgen een gevarieerde fruitmand elke week rechtstreeks bij u thuis. Ontdek gerust ons diverse assortiment en geniet van de heerlijkheid van vers fruit, moeiteloos bezorgd tot aan uw deur!

Fruitboer aan huisFruitmand bezorgen Assen

Waarom Fruitmand bezorgen Assen?

Betaalbaar fruit aan huis geleverd

Vers en betaalbaar

Wij leveren vers en sappig seizoensfruit waardoor onze fruitboxen wekelijks variëren. Dit tegen een eerlijke prijs.

Duurzaam fruit aan huis

Duurzaam

Wij rijden de efficiëntste routes, leveren uitgevallen fruit aan kinderboerderijen, leveren in papieren (herbruikbare) dozen en kiezen waar mogelijk voor fair trade en/of lokale producten!

Fruit abonnement weerstand verhogend

Weerstand verhogend

Houd virussen en griep buiten de deur! Vitamines helpen voor een betere weerstand! Wat in een tijd als nu van cruciaal belang is!

Veelgestelde vragen

Kan ik mijn abonnement op elk gewenst moment stop zetten?

Hoe wijzig ik mijn bestelling/abonnement?

Kan ik mijn abonnement bij Fruitboer aan huis in Assen aanpassen of pauzeren?