Fruitmand bezorgen ArnhemFruitmand bezorgen Arnhem

Fruitmand bezorgen Arnhem

Laat een fruitmand bezorgen in Arnhem en kies voor zowel betaalbaarheid als gemak met onze gezonde service! Geen uitstapjes naar de winkel, maar wel vers fruit aan uw deur. Woont u in Arnhem en zoekt u een manier om tijd, geld en moeite te besparen? Dan is “Fruitboer aan huis” uw antwoord. Wij leveren wekelijks een verse, gevarieerde fruitmand voor een aantrekkelijke prijs direct aan uw voordeur.

Hoe werkt het?

Elke week zetten wij ons in om jou te voorzien van een geweldige fruitmand, zorgvuldig samengesteld met vers fruit. Onze boxen zijn elke week aan te passen, te pauzeren, op te zeggen of zelfs eenmalig cadeau te doen. Zonder gedoe en zonder kleine lettertjes en dat allemaal in jouw eigen account!

Fruitbox aan huis geleverd

1. Kies jouw box

Kies de best passende box met eventuele extra gezonde toevoegingen.

Bezorgmoment uitkiezen van vers fruit

2. Kies bezorgmoment

De volgende dag in huis, gratis met ons eigen vervoer of kom het pakket ophalen. Of doe iemand een fruitmand cadeau.

Online betaling Fruitboer aan huis

3. Betaal Gemakkelijk

Betaal gemakkelijk en veilig via onze webshop.

Genieten van vers fruit aan huis

4. Genieten van vers fruit

Ontvang heerlijk vers fruit, eenmalig, om de week of elke week!

Hoe werkt werkfruit?

Wij doen elke week ons best (inkopen) om jou te voorzien van een geweldige fruitmand. Onze boxen zijn elke week aan te passen, te pauzeren, op te zeggen of zelfs eenmalig cadeau te doen. Zonder gedoe en zonder kleine lettertjes en dat allemaal in jouw eigen account!

Fruitbox aan huis geleverd

1. Contact & Proefbox

Kies de best passende box met eventuele extra gezonde toevoegingen. De volgende dag in huis, gratis met ons eigen vervoer of kom het pakket ophalen in s-Gravendeel. Of doe iemand in s-Gravendeel een fruitmand cadeau.

Bezorgmoment uitkiezen van vers fruit

2. Voorstel op maat

Op basis van de kenmerken en omvang en kenmerken van het bedrijf maken we een voorstel op maat. Wekelijks, twee wekelijks of eenmalig bezorging geef het aan, alles is mogelijk!

Online betaling Fruitboer aan huis

3. Presentatie

Presentatie speelt een belangrijke rol. Waar kunnen we het fruit het beste plaatsen zodat het voor iedereen toegankelijk is? Ook een kick off behoord tot de mogelijkheden.

Genieten van vers fruit aan huis

4. Genieten van vers fruit

Geniet niet alleen van ons heerlijk vers fruit, elke week weer, maar ook van onze gratis bezorging met onze eigen toffe peren.

Fruitmand bezorgen Arnhem

“Fruitboer aan huis” is uw ideale keuze voor gratis bezorging van fruitmanden in Arnhem, direct tot aan uw voordeur. Elke week zorgen wij voor de levering van heerlijk verse fruitmanden in deze regio. Of u nu een mand voor uzelf wenst of als geschenk voor iemand anders, wij hebben wat u zoekt. Elk van onze fruitmanden is gevuld met vers, kleurrijk fruit dat boordevol vitaminen zit.

Kleurrijke en gezonde fruitmand Arnhem

Waarom kiezen voor een fruitmand in Arnhem? Vooral nu is gezonde voeding van groot belang! Met “Fruitboer aan huis” hoeft u niet meer na te denken over het kopen van fruit in de winkel; wij bezorgen het direct bij u thuis. Verzeker uzelf van een gevarieerde fruitmand, elke week vers geleverd. Bekijk ons uitgebreide assortiment en laat u overtuigen!

Fruitboer aan huisFruitmand bezorgen Arnhem

Waarom Fruitmand bezorgen Arnhem?

Betaalbaar fruit aan huis geleverd

Vers en betaalbaar

Wij leveren vers en sappig seizoensfruit waardoor onze fruitboxen wekelijks variëren. Dit tegen een eerlijke prijs.

Duurzaam fruit aan huis

Duurzaam

Wij rijden de efficiëntste routes, leveren uitgevallen fruit aan kinderboerderijen, leveren in papieren (herbruikbare) dozen en kiezen waar mogelijk voor fair trade en/of lokale producten!

Fruit abonnement weerstand verhogend

Weerstand verhogend

Houd virussen en griep buiten de deur! Vitamines helpen voor een betere weerstand! Wat in een tijd als nu van cruciaal belang is!

Veelgestelde vragen

Hoe bestel ik een fruitabonnement?

Kan ik mijn abonnement op elk gewenst moment stop zetten?