Fruitmand bezorgen AmsterdamFruitmand bezorgen Amsterdam

Fruitmand bezorgen Amsterdam

Fruitmand bezorgen in Amsterdam: vers en buitengewoon gezond! Wij leveren wekelijks heerlijke, verse fruitmanden aan onze klanten in Amsterdam. Dankzij onze bezorgservice hoeft u de deur niet meer uit. Onze abonnementen zijn eenvoudig aan te passen aan uw voorkeuren.

Hoe werkt het?

Elke week zetten wij ons in om jou te voorzien van een geweldige fruitmand, zorgvuldig samengesteld met vers fruit. Onze boxen zijn elke week aan te passen, te pauzeren, op te zeggen of zelfs eenmalig cadeau te doen. Zonder gedoe en zonder kleine lettertjes en dat allemaal in jouw eigen account.

Fruitbox aan huis geleverd

1. Kies jouw box

Kies de best passende box met eventuele extra gezonde toevoegingen.

Bezorgmoment uitkiezen van vers fruit

2. Kies bezorgmoment

De volgende dag in huis, gratis met ons eigen vervoer of kom het pakket ophalen. Of doe iemand een fruitmand cadeau.

Online betaling Fruitboer aan huis

3. Betaal Gemakkelijk

Betaal gemakkelijk en veilig via onze webshop.

Genieten van vers fruit aan huis

4. Genieten van vers fruit

Ontvang heerlijk vers fruit, eenmalig, om de week of elke week!

Hoe werkt werkfruit?

Wij doen elke week ons best (inkopen) om jou te voorzien van een geweldige fruitmand. Onze boxen zijn elke week aan te passen, te pauzeren, op te zeggen of zelfs eenmalig cadeau te doen. Zonder gedoe en zonder kleine lettertjes en dat allemaal in jouw eigen account!

Fruitbox aan huis geleverd

1. Contact & Proefbox

Kies de best passende box met eventuele extra gezonde toevoegingen. De volgende dag in huis, gratis met ons eigen vervoer of kom het pakket ophalen in s-Gravendeel. Of doe iemand in s-Gravendeel een fruitmand cadeau.

Bezorgmoment uitkiezen van vers fruit

2. Voorstel op maat

Op basis van de kenmerken en omvang en kenmerken van het bedrijf maken we een voorstel op maat. Wekelijks, twee wekelijks of eenmalig bezorging geef het aan, alles is mogelijk!

Online betaling Fruitboer aan huis

3. Presentatie

Presentatie speelt een belangrijke rol. Waar kunnen we het fruit het beste plaatsen zodat het voor iedereen toegankelijk is? Ook een kick off behoord tot de mogelijkheden.

Genieten van vers fruit aan huis

4. Genieten van vers fruit

Geniet niet alleen van ons heerlijk vers fruit, elke week weer, maar ook van onze gratis bezorging met onze eigen toffe peren.

Fruitmand bezorgen in Amsterdam

Bent u op zoek naar een wekelijkse portie vers fruit in Amsterdam en de omliggende regio? Laat dan een fruitmand door ons bezorgen! Onze manden zijn niet alleen vers en gevarieerd, maar ook het ideale geschenk. En als het een cadeau moet zijn, regelen wij dat graag voor u! Wij nemen de volledige verantwoordelijkheid voor het transport en bezorgen het recht aan uw deur.

Ons assortiment aan fruitmanden is uitgebreid, zodat er voor iedereen een passende keuze is. Elk stuk fruit wordt zorgvuldig geselecteerd en is gegarandeerd vers. Bovendien richten we ons op seizoensfruit, wat resulteert in een gevarieerd aanbod. Wilt u specifieke allergieën met ons delen of heeft u voorkeuren voor bepaald fruit of de leveringsfrequentie? Laat het ons weten, zodat we ervoor kunnen zorgen dat u altijd het fruit ontvangt dat perfect bij u past.

Kies voor gemak, versheid en een gezond geschenk – laat uw wekelijkse portie fruit door ons bezorgen!

Fruitboer aan huisFruitmand bezorgen Amsterdam

Waarom Fruitmand bezorgen Amsterdam?

Betaalbaar fruit aan huis geleverd

Vers en betaalbaar

Wij leveren vers en sappig seizoensfruit waardoor onze fruitboxen wekelijks variëren. Dit tegen een eerlijke prijs.

Duurzaam fruit aan huis

Duurzaam

Wij rijden de efficiëntste routes, leveren uitgevallen fruit aan kinderboerderijen, leveren in papieren (herbruikbare) dozen en kiezen waar mogelijk voor fair trade en/of lokale producten!

Fruit abonnement weerstand verhogend

Weerstand verhogend

Houd virussen en griep buiten de deur! Vitamines helpen voor een betere weerstand! Wat in een tijd als nu van cruciaal belang is!

Veelgestelde vragen

Hoe bestel ik een fruitabonnement?

Hoe kan ik een bestelling betalen?

Hoe kan ik fruit bestellen in Amsterdam via Fruitboer aan huis?