Fruitmand bezorgen AmstelveenFruitmand bezorgen Amstelveen

Fruitmand bezorgen Amstelveen

Laat fruitmanden thuisbezorgen in de regio Amstelveen. Bestel eenvoudig fruit aan huis via onze efficiënte en snelle service! Onze rijkgevulde fruitmanden zijn verkrijgbaar in verschillende maten en de bezorging is op elke doordeweekse dag naar wens mogelijk in Amstelveen.

Hoe werkt het?

Elke week zetten wij ons in om jou te voorzien van een geweldige fruitmand, zorgvuldig samengesteld met vers fruit. Onze boxen zijn elke week aan te passen, te pauzeren, op te zeggen of zelfs eenmalig cadeau te doen. Zonder gedoe en zonder kleine lettertjes en dat allemaal in jouw eigen account.

Fruitbox aan huis geleverd

1. Kies jouw box

Kies de best passende box met eventuele extra gezonde toevoegingen.

Bezorgmoment uitkiezen van vers fruit

2. Kies bezorgmoment

De volgende dag in huis, gratis met ons eigen vervoer of kom het pakket ophalen. Of doe iemand een fruitmand cadeau.

Online betaling Fruitboer aan huis

3. Betaal Gemakkelijk

Betaal gemakkelijk en veilig via onze webshop.

Genieten van vers fruit aan huis

4. Genieten van vers fruit

Ontvang heerlijk vers fruit, eenmalig, om de week of elke week!

Hoe werkt werkfruit?

Wij doen elke week ons best (inkopen) om jou te voorzien van een geweldige fruitmand. Onze boxen zijn elke week aan te passen, te pauzeren, op te zeggen of zelfs eenmalig cadeau te doen. Zonder gedoe en zonder kleine lettertjes en dat allemaal in jouw eigen account!

Fruitbox aan huis geleverd

1. Contact & Proefbox

Kies de best passende box met eventuele extra gezonde toevoegingen. De volgende dag in huis, gratis met ons eigen vervoer of kom het pakket ophalen in s-Gravendeel. Of doe iemand in s-Gravendeel een fruitmand cadeau.

Bezorgmoment uitkiezen van vers fruit

2. Voorstel op maat

Op basis van de kenmerken en omvang en kenmerken van het bedrijf maken we een voorstel op maat. Wekelijks, twee wekelijks of eenmalig bezorging geef het aan, alles is mogelijk!

Online betaling Fruitboer aan huis

3. Presentatie

Presentatie speelt een belangrijke rol. Waar kunnen we het fruit het beste plaatsen zodat het voor iedereen toegankelijk is? Ook een kick off behoord tot de mogelijkheden.

Genieten van vers fruit aan huis

4. Genieten van vers fruit

Geniet niet alleen van ons heerlijk vers fruit, elke week weer, maar ook van onze gratis bezorging met onze eigen toffe peren.

Fruitmand bezorging in Amstelveen

Onze fruitmanden in Amstelveen zijn flexibel aanpasbaar, opzegbaar en zelfs pauzeerbaar. Ze kunnen ook als eenmalig cadeau worden gegeven, en dit alles zonder enige moeite en zonder verborgen voorwaarden! Fruitboer aan Huis bezorgt wekelijks verse fruitmanden door heel Amstelveen. Onze manden worden elke ochtend met zorg samengesteld en bevatten een prachtige variatie aan verschillende fruitsoorten. Bovendien lenen ze zich perfect om als cadeau te schenken!

Onderzoek heeft aangetoond dat mensen die dagelijks minstens één stuk fruit eten, een sterkere weerstand hebben en minder vatbaar zijn voor ziekten. In het pittoreske Amstelveen, gelegen als een van de voorsteden van Amsterdam, fungeert de stad voornamelijk als een woonomgeving voor werknemers die in de hoofdstad werken. Om Amstelveen gezond te houden, is het toevoegen van fruit aan het dagelijkse dieet een uitstekende keuze! Fruitboer aan Huis maakt dit gemakkelijk, aangezien wij elke week vers fruit bezorgen door heel Amstelveen.

Fruitboer aan huisFruitmand bezorgen Amstelveen

Waarom Fruitmand bezorgen Amstelveen?

Betaalbaar fruit aan huis geleverd

Vers en betaalbaar

Wij leveren vers en sappig seizoensfruit waardoor onze fruitboxen wekelijks variëren. Dit tegen een eerlijke prijs.

Duurzaam fruit aan huis

Duurzaam

Wij rijden de efficiëntste routes, leveren uitgevallen fruit aan kinderboerderijen, leveren in papieren (herbruikbare) dozen en kiezen waar mogelijk voor fair trade en/of lokale producten!

Fruit abonnement weerstand verhogend

Weerstand verhogend

Houd virussen en griep buiten de deur! Vitamines helpen voor een betere weerstand! Wat in een tijd als nu van cruciaal belang is!

Veelgestelde vragen

Hoe bestel ik een fruitabonnement?

Kan ik mijn abonnement op elk gewenst moment stop zetten?

Kan ik mijn abonnement bij Fruitboer aan huis in Amstelveen aanpassen of pauzeren?