Fruitmand bezorgen AmersfoortFruitmand bezorgen Amersfoort

Fruitmand bezorgen Amersfoort

Laat een fruitmand bezorgen in Amersfoort en kies voor betaalbaar gemak door gebruik te maken van onze gezonde service! Geniet van fruit bij u thuis, zonder uw huis te verlaten. Als u in Amersfoort woont en tijd, geld, stress en moeite wilt besparen, kies dan voor Fruitboer aan Huis. Ontvang wekelijks een heerlijke, verse en gevarieerde fruitmand vanaf een bescheiden prijs per box.

Hoe werkt het?

Elke week zetten wij ons in om jou te voorzien van een geweldige fruitmand, zorgvuldig samengesteld met vers fruit. Onze boxen zijn elke week aan te passen, te pauzeren, op te zeggen of zelfs eenmalig cadeau te doen. Zonder gedoe en zonder kleine lettertjes en dat allemaal in jouw eigen account!

Fruitbox aan huis geleverd

1. Kies jouw box

Kies de best passende box met eventuele extra gezonde toevoegingen.

Bezorgmoment uitkiezen van vers fruit

2. Kies bezorgmoment

De volgende dag in huis, gratis met ons eigen vervoer of kom het pakket ophalen. Of doe iemand een fruitmand cadeau.

Online betaling Fruitboer aan huis

3. Betaal Gemakkelijk

Betaal gemakkelijk en veilig via onze webshop.

Genieten van vers fruit aan huis

4. Genieten van vers fruit

Ontvang heerlijk vers fruit, eenmalig, om de week of elke week!

Hoe werkt werkfruit?

Wij doen elke week ons best (inkopen) om jou te voorzien van een geweldige fruitmand. Onze boxen zijn elke week aan te passen, te pauzeren, op te zeggen of zelfs eenmalig cadeau te doen. Zonder gedoe en zonder kleine lettertjes en dat allemaal in jouw eigen account!

Fruitbox aan huis geleverd

1. Contact & Proefbox

Kies de best passende box met eventuele extra gezonde toevoegingen. De volgende dag in huis, gratis met ons eigen vervoer of kom het pakket ophalen in s-Gravendeel. Of doe iemand in s-Gravendeel een fruitmand cadeau.

Bezorgmoment uitkiezen van vers fruit

2. Voorstel op maat

Op basis van de kenmerken en omvang en kenmerken van het bedrijf maken we een voorstel op maat. Wekelijks, twee wekelijks of eenmalig bezorging geef het aan, alles is mogelijk!

Online betaling Fruitboer aan huis

3. Presentatie

Presentatie speelt een belangrijke rol. Waar kunnen we het fruit het beste plaatsen zodat het voor iedereen toegankelijk is? Ook een kick off behoord tot de mogelijkheden.

Genieten van vers fruit aan huis

4. Genieten van vers fruit

Geniet niet alleen van ons heerlijk vers fruit, elke week weer, maar ook van onze gratis bezorging met onze eigen toffe peren.

Fruitmand bezorgen Amersfoort

Fruitboer aan Huis is dé oplossing voor het kosteloos bezorgen van fruitmanden in Amersfoort, direct bij u thuis tot aan de voordeur. Elke week bezorgen wij heerlijk verse fruitmanden in Amersfoort. Onze fruitmanden kunnen ook als geschenk voor iemand anders worden geleverd. Ze bevatten vers fruit, levendige kleuren en een overvloed aan vitamines.

Kleurrijke en gezonde fruitmand Amersfoort

Waarom zou u kiezen voor een fruitmand in Amersfoort? Gezonde voeding is vooral in deze tijd ontzettend belangrijk! Met Fruitboer aan Huis hoeft u zich geen zorgen meer te maken over het feit dat u zelf naar de winkel moet voor fruit, want wij leveren het rechtstreeks aan uw huis! Elke week kunt u genieten van een gevarieerde fruitmand die vers bij u thuis wordt bezorgd. Neem gerust een kijkje in ons assortiment!

Fruitboer aan huisFruitmand bezorgen Amersfoort

Waarom Fruitmand bezorgen Amersfoort?

Betaalbaar fruit aan huis geleverd

Vers en betaalbaar

Wij leveren vers en sappig seizoensfruit waardoor onze fruitboxen wekelijks variëren. Dit tegen een eerlijke prijs.

Duurzaam fruit aan huis

Duurzaam

Wij rijden de efficiëntste routes, leveren uitgevallen fruit aan kinderboerderijen, leveren in papieren (herbruikbare) dozen en kiezen waar mogelijk voor fair trade en/of lokale producten!

Fruit abonnement weerstand verhogend

Weerstand verhogend

Houd virussen en griep buiten de deur! Vitamines helpen voor een betere weerstand! Wat in een tijd als nu van cruciaal belang is!

Veelgestelde vragen

Hoe bestel ik een fruitabonnement?

Kan ik mijn abonnement op elk gewenst moment stop zetten?