Fruitmand bezorgen Alphen aan den RijnFruitmand bezorgen Alphen aan den Rijn

Fruitmand bezorgen Alphen aan den Rijn

Laat heerlijk vers en kleurrijk fruit bij u bezorgen in Alphen aan den Rijn! Wij voorzien onze klanten wekelijks van heerlijk vers fruit, zowel voor thuis als op het werk. Barendrecht is het centrum van de Nederlandse fruitsector, met de Dutch Fresh Port als hoogtepunt. Onze leveringen komen rechtstreeks vanuit dit fruitige centrum in Barendrecht! Bovendien bieden wij smakelijke fruitboxen en fruitmanden aan voor bedrijven in Barendrecht en de omliggende gebieden.

Hoe werkt het?

Elke week zetten wij ons in om jou te voorzien van een geweldige fruitmand, zorgvuldig samengesteld met vers fruit. Onze boxen zijn elke week aan te passen, te pauzeren, op te zeggen of zelfs eenmalig cadeau te doen. Zonder gedoe en zonder kleine lettertjes en dat allemaal in jouw eigen account.

Fruitbox aan huis geleverd

1. Kies jouw box

Kies de best passende box met eventuele extra gezonde toevoegingen.

Bezorgmoment uitkiezen van vers fruit

2. Kies bezorgmoment

De volgende dag in huis, gratis met ons eigen vervoer of kom het pakket ophalen. Of doe iemand een fruitmand cadeau.

Online betaling Fruitboer aan huis

3. Betaal Gemakkelijk

Betaal gemakkelijk en veilig via onze webshop.

Genieten van vers fruit aan huis

4. Genieten van vers fruit

Ontvang heerlijk vers fruit, eenmalig, om de week of elke week!

Hoe werkt werkfruit?

Wij doen elke week ons best (inkopen) om jou te voorzien van een geweldige fruitmand. Onze boxen zijn elke week aan te passen, te pauzeren, op te zeggen of zelfs eenmalig cadeau te doen. Zonder gedoe en zonder kleine lettertjes en dat allemaal in jouw eigen account!

Fruitbox aan huis geleverd

1. Contact & Proefbox

Kies de best passende box met eventuele extra gezonde toevoegingen. De volgende dag in huis, gratis met ons eigen vervoer of kom het pakket ophalen in s-Gravendeel. Of doe iemand in s-Gravendeel een fruitmand cadeau.

Bezorgmoment uitkiezen van vers fruit

2. Voorstel op maat

Op basis van de kenmerken en omvang en kenmerken van het bedrijf maken we een voorstel op maat. Wekelijks, twee wekelijks of eenmalig bezorging geef het aan, alles is mogelijk!

Online betaling Fruitboer aan huis

3. Presentatie

Presentatie speelt een belangrijke rol. Waar kunnen we het fruit het beste plaatsen zodat het voor iedereen toegankelijk is? Ook een kick off behoord tot de mogelijkheden.

Genieten van vers fruit aan huis

4. Genieten van vers fruit

Geniet niet alleen van ons heerlijk vers fruit, elke week weer, maar ook van onze gratis bezorging met onze eigen toffe peren.

Fruitmand bezorging in Alphen aan den Rijn

Laat fruitmanden bezorgen in Alphen aan den Rijn. Bestel snel en eenvoudig vers fruit aan huis via onze gebruiksvriendelijke bestelservice! Onze uitgebreide fruitboxen zijn verkrijgbaar in diverse formaten en worden door Fruitboer aan Huis op elk doordeweekse dag naar keuze bezorgd in Alphen aan den Rijn. Geniet wekelijks van een heerlijk gevarieerde fruitbox, al beschikbaar vanaf een kleine prijs van €10,99 per mand. Bespaar moeite, tijd en geld met onze service.

Fruitboer aan Huis bezorgt wekelijks verse fruitmanden door heel Alphen aan den Rijn. Onze fruitmanden worden dagelijks vers samengesteld en bieden een fraaie variatie van verschillende fruitsoorten. Het is tevens een fantastisch idee om een fruitmand cadeau te geven! Onderzoek toont aan dat mensen die dagelijks minstens één stuk fruit eten een betere weerstand hebben en een verminderde kans op ziekten ervaren. Dankzij de natuurlijke vitaminen en mineralen bouwt u een sterke weerstand op en kunt u de hele week energiek blijven. Onze vers gevulde fruitmanden zijn al beschikbaar vanaf €10,99!

Fruitboer aan huisFruitmand bezorgen Alphen aan den Rijn

Waarom Fruitmand bezorgen Alphen aan den Rijn?

Betaalbaar fruit aan huis geleverd

Vers en betaalbaar

Wij leveren vers en sappig seizoensfruit waardoor onze fruitboxen wekelijks variëren. Dit tegen een eerlijke prijs.

Duurzaam fruit aan huis

Duurzaam

Wij rijden de efficiëntste routes, leveren uitgevallen fruit aan kinderboerderijen, leveren in papieren (herbruikbare) dozen en kiezen waar mogelijk voor fair trade en/of lokale producten!

Fruit abonnement weerstand verhogend

Weerstand verhogend

Houd virussen en griep buiten de deur! Vitamines helpen voor een betere weerstand! Wat in een tijd als nu van cruciaal belang is!

Veelgestelde vragen

Hoe bestel ik een fruitabonnement?

Hoe kom ik in contact?

Wat is Fruitboer aan huis in Alphen aan den Rijn?